Reklama

Reklama

Brotherhood

Trailer

Adam (Trevor Morgan) se chce stát novým členem spolku Sigma Zeta Chi (vysokoškolského bratrství). A tak musí se skupinou zelenáčů projít zkouškou, která spočívá v přepadení benzinky. Všechno jde podle plánu, až do chvíle, kdy jeho přátelé zastaví u špatné benzinky. (Geralt z Rivie)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jelikož je Drama můj nejméně oblíbený Žánr, tak tohle šlapalo docela hezky, pořád se něco dělo, každou chvíli nějakéj zvrat a průser, ale stále mi ve filmu chyběla Štáva, možná to chtělo i nějakou Akci a bylo by to Perfektní,díky krátké stopáži, jsem se naštěstí nenudil,ale kdybych film vynechal, nic by se nestalo. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Ty vo*e, tak tomu říkám pořádné adrenalinové drama. Nemohl jsem z toho dýchat jaký měl Brotherhood obrovský náboj. Od začátku až do úplného závěru neskutečné napětí. Jelikož má pouhých 76 min, tak nezačne ani na minutku nudit, děj vás zcela vtáhne a nepustí. Už dlouho jsem nezažil tak dokonale napínavé drama. Nejlepší je ale závěr, když už si každý z bratrstva myslí, že má vyhráno, tak se vše nakonec zvrtne ještě daleko víc. Upřímně říkám, že mě ani ve snu nenapadlo jakým způsobem to skončí. O tom se samozřejmě musíte přesvědčit sami, poněvadž to za to stojí. Proto Brotherhood doporučuji na plné čáře a kdo má rád pořádné drama, tak se u tohoto i zapotí.. 9/10 = 90% ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

Perfektní! Adrenalinový nábuch, který nekončí až do konce. Velmi příjemná stopáž, která je maximálně využita a hlavně skvělé herecké výkony! Další z perfektních příběhů o tom, co všechno se může posrat a následně i zesrat, když se přitom ze začátku všechno zdá jako banální blbost. Překvapení roku! 90% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Nebudu tvrdit,že mě to nějak uzemnilo.Nadšení jako někteří tady nesdílim,ale v částech ten film měl něco do sebe.Vymazlenej je konec,přiznám se ,že stajně jako hlavní hrdinové,tak i já zapomněl.Pak byla dobrá ta krátká stopáž.Bohužel co je to platný,když film mě nechal ledově klidnym.Navíc mě sralo to děvkovský hysterčení a spekulování,intrikování,prostě snaha zachránit něco tak debilního,jako je nějakej kravskej klub bohatejch cápků a sraček.40%. ()

rowdys 

všechny recenze uživatele

Rýchla jazda s tempom a dramatickosťou 24, ktorá si nedá pokoja ani v druhom akte a drží rýchlosť od začiatku do konca. Miestami sa nevyhla klišé, no to je rozptýlené v zdravej akceptovateľnej miere. Zábavná festivalovka, po ktorej Canon pravdepodobne už čoskoro vyfasuje nejaký akčný štúdiový debut, lebo réžii a narábaniu s tempom niet čo vytknúť. Ja som sa dobre bavil i keď záverečný fubar som prekukol na moju smolu už na začiatku, lebo kamera mu venovala priveľa pozornosti. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie prebiehalo v americkom meste Arlington, ktoré sa nachádza v štáte Texas. (MikaelSVK)
  • Pracovným názvom filmu bolo označenie Untitled Roslyn Project. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama