Reklama

Reklama

Velký třesk

  • Česko Hledání zmizelých (více)
Trailer

Intenzivní pátrání po pohřešovaném končí... na počátku. Jedné pozdní noci v Los Angeles, zavítá návštěva ke dveřím soukromého očka Neda Cruze (Antonio Banderas). Ruský boxer nedávno propuštěný z vězení přichází s lukrativní nabídkou práce. Úkol zní najít jeho ztracenou sestru Lexie a její skrýš diamantů v hodnotě 30 milionů dolarů. Cruz však brzy zjistí, že zdánlivě běžný případ pohřešované osoby může zavinit konec světa, jaký známe dnes. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (113)

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Mam rad filmy na temu noir, ale tento bol taky nezazivny a docela ma aj dost nudil. Nemyslim teraz, ze je to nejaky brak, ale chcelo by toho viacej, aby ma to bavilo sledovat s napatim, co sa bude odohravat dalej. Niektore dialogy boli zbytocne rozsiahle, co len filmu uskodilo, akoby malo pomoct v napredovani tohoto detektivneho filmu. Film hyri roznymi farbami co mi ani nevadilo, bolo to take pestre a film aj ako tak ozivilo. Dokonca sa aj dostal rad na taky mensi katastroficky prvok, ked sa pri konci filmu prepadavala zem, ked unikali na aute. Bolo to pekne a napinave, ale bohuzial to nemalo dlhu trvanlivost. Film ako celok je prilis roztahany a niektore sceny mi tam prisli navnivoc. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem aspon trochu akční podívanou ale vzešla ztoho nudná, komiksová detektivka ve které jde opravdu o hovně. Scénáristé si nejspíš museli něčeho šlehnout to samý rejža. Banderas dělá xichty jako by byl zhulenej, vlastně celý film je vyhulenej až na to že to o zhulencích není. Furt tam melou pátý přes devatý samá chemije, fyzika, proton, elektron vtomhle filmu mleli sračky a po akci ani stopa. Jediný co se dá hodnotit pozitivně je styl natočení, prostředí a efekty. ()

Reklama

Topco 

všechny recenze uživatele

Prvých 15 minút som bol v tom, že ide o otrocký remake klasiky filmu-noir Murder, My Sweet z roku 1944. To bolo ešte ako-tak pozerateľné. Následne sa do toho primiešala moderná fyzika, silené moderné pozadie a témy či sci-fi prvky... zavŕšené nechutným blokbasterovým finále... Ako neo-noir nevkusné, nefungujúce. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Film má od začátku našlápnuto a noří se v celku zajímavé atmoséře. Banderas se sestřihem na kastróla se ujímá vyprávění a jde mu to poměrně dobře a pro diváka lákavě. Jakmile do toho vstoupí Snoop Dogg, dostane snímek ještě větší grády a já si říkám "sakra proč tak nízké hodnocení?"...Celé se to ovšem pohnojí závěrem, který zanese, už tak uneseného "sledovače" do říše nepochopytelných temnot..............70%!!! ()

Lionheart 

všechny recenze uživatele

Jako fanda noir (a že to teda byl ale extrémně barevný noir) jsem mile překvapen. Zpočátku jsem si myslel, že natočili další verzi Sbohem buď lásko má... ale pak jsem zjistil, že se tím tvůrci jen inspirovali. Banderas byl správný psí čumák, Robert Maillet správný obr-idiot a Sienna Guillory osudově krásná. Ten konec byl sice dost střelený a taky mě už dost iritovaly různé mat-fyzácké kecy, ale jinak to byl velmi příjemný old-school film. Nezlobte se na mě, ale fakt se mi to líbilo. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Ed Limato, slavný filmový agent, který pracoval například s Richardem Gerem nebo Melem Gibsonem, se dle vlastního vyjádření do filmového scénáře na první pohled zamiloval. Účast ve filmu nasměroval bezprostředně Antoniu Banderasovi, jemuž se shodou okolností scénář zalíbil stejnou měrou. (Conspi)
  • Jedným z alternatívnych názvov snímky bolo aj označenie The Diamond Job. (MikaelSVK)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v okolí mesta Spokane, ktoré sa nachádza na severozápade USA v štáte Washington. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama