Reklama

Reklama

Ničitel Conan

  • Česko Conan ničitel (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Potulný lupič Conan se při putování se svým společníkem Malakem střetne s královnou Taramis. Ta mu dá nabídku, aby doprovodil její panenskou neteř Jehnnu ukrást bájný roh boha Dagotha. Taramis Conanovi slíbí, že po návratu oživí jeho mrtvou lásku Valerii, a Conan nabídku přijme. Taramis však chce ve skutečnosti po získání rohu převzít nadvládu, a aby si boha nerozhněvala, chce mu Jehnnu obětovat... Společně s Conanem, Malakem a Jehnnou se na výpravu vydává také královnin strážce Bombaata, který dostal od královny za úkol Conana po získání rohu zabít. Během cesty Conan vysvobodí svého přítele, čaroděje Akira, před kanibaly a bojovnici Zulu před bandity. Akira i Zulu se ke skupině přidají. Společně pak dorazí na bájný hrad mága Thoth-Amona, který však Jehnnu unese. Conana čeká souboj v labyrintu s krvelačnou příšerou, kterou se mu podaří zneškodnit – ukáže se, že příšera byla jednou z Thot-Amonových podob. Skupině se podaří získat drahokam, s jehož pomocí lze hledaný roh obnovit, ale střetnou se se strážci drahokamu. Conan a ostatní s nimi nejprve bojují, Akirovi se ale podaří je přemoci pomocí magie. Když je skupina na útěku, Bombaata se pokusí s Jehnnou utéci a všechny ostatní zasypat ve skále. Oni však tento pokus přežijí, prohlédnou léčku královny Taramis a vydají se do jejího paláce... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (364)

akisha 

všechny recenze uživatele

Připomíná mi to Rudou Sonju. Je to stejně vykradený a směšný a je tam Arnold a gumovej boss na konci. Ta druhá hvězda je za scénu souboje dvou čarodějů, kdy Mako přemůže nepřítele tím, že sedí, mává si před obličejem rukama a vyluzuje zvuky jako: "uííí" a "urghhhh", což jeho nepřítele tak odrovná, že s výkřikem padne nazad. Jo, a ta černošská bojovnice vypadala tak šíleně, že se divím, že se mi o ní nezdála nějaká ta noční můra. Dabing byl tentokrát vyloženě sprasen, obzvlášť tu mladou blondýnku jsem měla chuť odstřelit pokaždý, co otevřela pusu. Aspoň že Arnie doručí další z klasickejch hlášek. Ona: "Tebe nic nebolí?" On: "Jenom bolest." ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Ne tak drsné a temné, jako původní Barbar Conan, který byl o dlouhé cestě za pomstou, ale o to více ujetější a zábavnější. Líbí se mi hlavně scéna s čarodějem v zrcadlové místnosti i ta závěrečná s Dagothem. Pozornější část pánského publika, si jistě všimne, že Grace Jones zde párkrát ukáže i svou, ehm... ženskou krásu. P.S. Od Arnieho, kterého tady vtipně dabuje Daniel Rous (kdo by nevěděl, je to Ross z Přátel), tentokrát nedostane pěstí jen velbloud, ale i kůň a svým způsobem bizarně kultovní fantasy snímek je na světě. Oddychová věc pro pobavení. ()

Reklama

Němi 

všechny recenze uživatele

První díl je béčko, v kterém se sešlo tolik ačkových náhod a talentů, že si právem drží přední místa fantasy žánru. Pokračování tolik štěstí nemělo, ale na zábavnosti mu to neubírá (pravda trochu nablblé zábavnosti) a starší počin možná i tím překonává. "Nekvalit" je ve filmu mnoho, ale protože tenhle díl jsem jako jediný viděl v dobách jednohlas.VSH-ek a nostalgie pracuje víc než je zdrávo, za některé dokonalé momenty si to 3,5* zaslouží. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Neskutočne tupý scenár podporený ešte horšími hercami a vyložene nudnými scénami. Aspoň že Arnold ma miestami svojimi grimasami pri súbojoch dokázal rozosmiať, čo však nebolo zámerom :-) Čo sa týka hudby, bola dobrá avšak u Poledourisa obecne platilo že pokiaľ skladá hudbu k pokračovaniam nikdy sa nedokáže vyrovnať originálnej kompozícii. Platilo to u Modrej lagúny, Willyho a platí to aj tu. Napriek tomu je hudba v tomto filme jednou z najsilnejších zložiek. 35% ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Vzhledem ke kvalitám filmu je název až krutě ironický... nejmocnější postavu heroických fantasy zničil tento film vskutku dokonale. Z epického a syrově barbarského dobrodružství je tu rázem směšná pohádka s dementním dějem a režií, jež i z vysvaleného Arnolda dokáže udělat naprostého trotla. Nutno ovšem uznat že to platí zejména ve srovnávání filmu s jeho předchůdcem, dokonalým Barbarem Conanem - v rámci žánru tak hojně překypujícími sračkami nejtěžšího kalibru (Kull a podobně) jde vlastně jen o vcelku koukatelný (pod)průměr s několika až takřka výbornými momenty. Zejména v poslední třetině v podzemním dungeonu se atmosféra zvedá do přesně takové podoby, v jakou by se u pořádného heroického fantasy dalo doufat. Ve zbytku ale zbývá jen nezajímavé sledování Arnoldovy svaloviny... a ne až tak nezajímavé sledování umě odhalovaných půvabů nedospělé krásky Olivie d'Abo v roli mladé princezny. 4/10 ()

Galerie (125)

Zajímavosti (31)

  • Arnoldova, v tom čase ešte stále iba priateľka Mária Shiverová ho chodila často navštevovať a radi si vyšli na koňoch do hôr na piknik. (gogo76)
  • Některé scény byly natáčeny ve stejných lokacích a ve stejné době jako film Dune. (PußyMagnet)

Související novinky

Remake Vrány našel hlavní hvězdu

Remake Vrány našel hlavní hvězdu

03.04.2022

Po několika nezdařených pokusech oživit novou verzi Vrány, včetně jednoho s Jasonem Momoou (Aquaman, Hra o trůny) v hlavní roli, se sdružení nezávislých producentů Hassell Free Productions, The… (více)

Schwarzenegger slibuje Conana a Terminátora 5

Schwarzenegger slibuje Conana a Terminátora 5

06.06.2013

A taky Trojčata, ale nechtěli jsme vás děsit už v nadpisu... Přestože jeho plnohodnotný comeback nedopadl komerčně vůbec dobře (s celosvětovými tržbami 37 milionů dolarů při rozpočtu 45 milionů… (více)

Schwarzenegger jako Conan Nesmiřitelný?

Schwarzenegger jako Conan Nesmiřitelný?

28.10.2012

Arnold v nedávném interview naznačil možný návrat do role, která z něj udělala filmovou hvězdu. Tenkrát jsme tomu ještě nevěnovali pozornost. Zhruba po týdnu přináší studio Universal překvapivé… (více)

Conan je mrtvý, ať žije Oheň a led

Conan je mrtvý, ať žije Oheň a led

28.04.2012

O tomto projektu už jsme před nějakým časem psali. Chvíli to vypadalo, že upadl v zapomnění, ale Robert Rodriguez se ho nevzdal. A teď tvrdí, že hned po Machete Kills a Sin City 2 konečně natočí… (více)

Reklama

Reklama