Reklama

Reklama

VOD (1)

Disney DVD vám přináší unikátní zážitek: rozšířenou verzi filmu Rande s hvězdou, která obsahuje nejen exkluzivní prodlouženou hudební scénu “Got to Believe”, ale také bonusový snímek Rock-Along a tři hudební videoklipy! Dejte si Rande s hvězdou, tedy s okouzlující mladou popovou hvězdou Christopherem Wildem (Sterling Knight), kterého náhoda svede dohromady s dívkou z malého města, Jessicou Olsen (Danielle Campbell), a prožijte spolu s nimi jejich báječné hollywoodské dobrodružství.Celá vaše rodina si tento originální hudební Disneyho film, doplněný o videoklipy a dosud neuvedené záběry, zamiluje! V Rande s hvězdou prostě “Got to Believe”! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

MichaelMyers112 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle už je vážně vrchol! Jo jsem zvyklej na ty nesmyslný Disneyovky co tam dávaj, ale tohle?! Já nechápu jak někdo může dát 5*. Tenhle film si nezaslouží ani jednu! No řeknětě kdo to dokoukal do konce? Já sice ano, ale s velmi, velmi mallími nervi. Tady není prostě nic! I herecké výkony jsou naprosto příšerné! Streling Knight je blbec a vždycky bude. Příšerný herec, příšerný zpěvák, jak se z něho mohla stát hvězda, to teda nechápu. A co se týče tý Danielle Campbell to radši nebudu komentovat. Tenhle film je odpad a vždycky bude. 0% a odpad! ()

lussy.diamond 

všechny recenze uživatele

Žádný přelomový film to není.Obsazení, námět i zpracování je průměrné.Konec je jasný už od prvních 10 minut filmu, ale když jej vezmu z průměru filmů Disney Original v poslední době (High School Musical, Camp Rock...), tak mohu říct, že je z nich nejlepší.Není třeba nad ním přemýšlet a tak je super jako odreagování nebo dojemné poplakání.I když tenhle typ filmů nemám příliš v lásce, tento mi nejde vyloženě proti srsti.Osobně jsem se nejvíc pobavila u hlášky "Myslíš, že všechno spravíš, když mi teď zazpíváš? - Ano... Ne... Teda jasně, že ne" =) ()

djcremo odpad!

všechny recenze uživatele

Hrôza a des. Jednak to už je klišé, ale aj klišé sa dá spracovať a natočiť lepšie. Som mal pocit, že to je niečo ako Hannah Montana v mužskom prevedení. Hysterické fanynky, "veľká" hviezda, bežné normálne dievča. Nabudúce sa už radšej takýmto podobným filmom zďaleka vyhnem. Ináč plne sa stotožňujem s komentárom od kagemush ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Následovníci strýčka Walta se poslední dobou nějak zasekli na příbězích o dětských pop hvězdičkách. Ovšem ve srovnání např. s Camp Rockem nebo Hannah Montanou je Starstruck jak herecky, tak příběhem (prostě vším) ještě o několik pater blíže samotnému filmovému peklu. Disneyho klasické třídění odpadu a jeho pozdější recyklace vyplivlo na plátno staré známé z jiných podobně kvalitních pořadů v čele s princem přehrávání Sterlingem Knightem (Sonny ve velkém světě). Pravým Knightovým opakem byla, když už nic tak alespoň roztomilá Daniell Campbell, kterou však nakonec také strhla úroveň filmu. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Když se potápí auto, má Christopher (Sterling Knight) na hlavě klobouk, který v průběhu pádu strhává z hlavy. Při záběru zezadu ho drží v ruce, ale následně již není nikde k vidění. (Reesam)
  • Premiéru filmu na Disney Channel sledovalo 6,5 milióna divákov. (Tolf)
  • Sterling Knight skutočne naspieval niektoré z pesničiek vo filme, ako napr. "StarStruck" alebo "Hero". (Tolf)

Reklama

Reklama