Reklama

Reklama

VOD (1)

Disney DVD vám přináší unikátní zážitek: rozšířenou verzi filmu Rande s hvězdou, která obsahuje nejen exkluzivní prodlouženou hudební scénu “Got to Believe”, ale také bonusový snímek Rock-Along a tři hudební videoklipy! Dejte si Rande s hvězdou, tedy s okouzlující mladou popovou hvězdou Christopherem Wildem (Sterling Knight), kterého náhoda svede dohromady s dívkou z malého města, Jessicou Olsen (Danielle Campbell), a prožijte spolu s nimi jejich báječné hollywoodské dobrodružství.Celá vaše rodina si tento originální hudební Disneyho film, doplněný o videoklipy a dosud neuvedené záběry, zamiluje! V Rande s hvězdou prostě “Got to Believe”! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

soukyd33 

všechny recenze uživatele

1. Hodnotit jako teenager 2. Nehodnotit jako dospělý Totální úlet pro teenagery. A pak hlavně pro holky. I když kluci si asi všimnou také,co je předností tohoto filmu. Komedie to je, ale musíte být teenager. Pro dospělé to už ani není. Některé písničky super, jiné hrůza. Situace a příběh je velmi pohodový, a praktický se nic neděje. Poznámka: Ty situace jsou šílené. Celkem vzato je to zábava. Poznámka: Ty reportéry bych nakopal. 😀 Poznámka: Končí to tak, jako v každé pohádce od Disney. 👍 Hvězdiček 4 ()

playboy_05 

všechny recenze uživatele

po několikaminutovém naléhání mé přítelkyně jsem nakonec svolil a ono dvd zasunul do mechaniky...výsledek: je to hrozně zvrácené a předvídatelné...ale stopáž je velice příznivá a až nebezpečně se mi to zamlouvalo a světe div se, zas tak sem se nenudil, občas sem se zasmál nějaké vynucené trapnosti, ale Rande s hvězdou je rozhodně to lepší z Disneyho produkce ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Jako disneyho romantický film pro mladší kategorie je to samozřejmě naivní, přeslazené a i trochu přihlouplé, ale přesto jsem se docela bavila a hudba tam taky nebyla nejhorší. Jen jsem nechápala tu nesmyslnost v přístupu Jessicy (hlavní postavy) - nejdřív ostrý kontrast oproti své sestře, kdy s naprostým přesvědčením dává najevo, že nějaká slavná hvězda je jí ukradená a že toho kluka absolutně nemusí, a přitom se hned o pár minut dál s oním hlavním protagonistou tahá po celém LA a fotí se s ním. Pak mu opět vpálí do obličeje, že je spratek a kdo ví co, a hned nato se s ním už drží za ruku. Pak se s ním pohádá a pak bulí... no, kdyby mi bylo tak třináct, tak bych pro ni nejspíš měla pochopení, ale jinak je to nesmyslnost na entou. Hlavní mužská postava taky žádná výhra - klasický "americký" účes á la Justin Bieber a hezounský look. No, myslím, že se vlastně nic jiného čekat nedá. Musím ale uznat, že to bylo pořád koukatelnější než High School Musical. Rozhodně mě to bavilo víc. ~(2,3)~ ()

MichaelMyers112 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle už je vážně vrchol! Jo jsem zvyklej na ty nesmyslný Disneyovky co tam dávaj, ale tohle?! Já nechápu jak někdo může dát 5*. Tenhle film si nezaslouží ani jednu! No řeknětě kdo to dokoukal do konce? Já sice ano, ale s velmi, velmi mallími nervi. Tady není prostě nic! I herecké výkony jsou naprosto příšerné! Streling Knight je blbec a vždycky bude. Příšerný herec, příšerný zpěvák, jak se z něho mohla stát hvězda, to teda nechápu. A co se týče tý Danielle Campbell to radši nebudu komentovat. Tenhle film je odpad a vždycky bude. 0% a odpad! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Snímka sa nakrúcala v Los Angeles. (Tolf)
  • Když se potápí auto, má Christopher (Sterling Knight) na hlavě klobouk, který v průběhu pádu strhává z hlavy. Při záběru zezadu ho drží v ruce, ale následně již není nikde k vidění. (Reesam)
  • Sterling Knight skutočne naspieval niektoré z pesničiek vo filme, ako napr. "StarStruck" alebo "Hero". (Tolf)

Reklama

Reklama