Reklama

Reklama

Megapiraňa

(TV film)
  • USA Mega Piranha
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Původně měly geneticky modifikované, rychle rostoucí a množící se piraně sloužit jako potrava hladovějícím. Jednoho dne se ale těmto nebezpečným predátorům podaří dostat na svobodu a z venezuelských laboratoří si postupně prožírají cestu k Floridě. Zastavit je mohou pouze bioložka Sarah Monroeová (Tiffany) a agent Jason Fitch (Paul Logan).
MEGAPIRAŇA je další ze série mockbusterů produkovaných společností Asylum. Podobně jako MEGA ŽRALOK VS. OBŘÍ CHOBOTNICE překypuje i tento film počítačovými efekty, přerostlými krvelačnými zrůdami, stylovými úmrtími a akrobatickými výkony titulních predátorů. Milovníci intelektuálně nenáročných akčních filmů věnovaných genetickým experimentům, které se vymkly kontrole, si přijdou na své. (L_O_U_S)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

zlabus 

všechny recenze uživatele

Velice špatně ohodnotitelná záležitost. Bez debat stupidní a trapné. Po technické a herecké stránce vyloženě ubohé. Ovšem na druhou stranu mě to ani minutu neneudilo a dokázalo mě to skěle pobavit, i když mám určité pochybnosti, zda si tvůrci přáli abych se polovinu filmu dusil smíchy. P.S.: Nakonec zvoleno hodnocení výrazně více založeno na opravdových kvalitách filmu. Ovšem pokud se chcete zvráceně pobavit, tak Megapiraňa je ta správná volba. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

S tou krizí to asi ještě nebude nějaké otřesné, když se během ekonomické stagnace či poklesu dají sehnat peníze a točí se takové braqky jako je megapiraňa. Jasně, proč by to nemohlo být obrovské, přkusovat to ocelové lodě jako nanuka a kdyby to mělo i nohy (což se nedá v pokračování od tvůrců nečekat), tak by si poradila i s několika mrakodrapy. ()

Reklama

Vampireman 

všechny recenze uživatele

Těžkotonážní debilita co už od úplného začátku výživně odsejpá. Seznámí se s postavama co vůbec neuměj hrát a co znaj jeden výraz je předvedenou formou drsňáckejch close-upů jako vystřiženejch z nějaký počítačový hry. Naproti tomu efekty jsou tragický až zastaralý (připomínaj Hitchcockovy Ptáky, ale to jsme skoro o padesát let jinde) a celý to má takovej divnej nízkorozpočtovej nádech a odfláknutou práci. Nejlépe je to vidět na tom, jak hlavní sebranka hysterickejch vědců a agenta Fitche dokolečka jezdí v autě na pár lokacích a řikaj, že tudy vede cesta do přístavu, tudy k řece a tudy do města :D (Mimochodem je to stejný směr a stejná cesta). O těch piraních, co jsou 23x větší než helikoptéra a přežijou jadernej výbuch se nemá cenu bavit... ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Ti co znají fillmy z produkce Asylum věděli do čeho jdou, stejně jako já... Od začatku mi bylo jasně, že tohle bude odpad jako stehno, ale co už, mě nezajímaly herecké výkony, logika děje nebo chování postav (jedno debilnější než druhé), mě zajímalo jen jestli mě Megapiraňa pobaví... a pobavila... Když si vzpomenu na obrovské piraně ničící loď, vrtulník, ponorku nebo dokonce i budovy na pevnině, tak se musím zase smát... Nakonec jen taková poznámka... Ne každý má dostatečně úchylný smysl pro humor aby se byl schopen u tohohle kousku bavit, takže hodnocení odpad chápu, nebo že dá jeden bod za pár zábavných scének, ale že někdo dá tři body a hodnotí Megapiraňu jako průměrný film, tak to mi hlava nebere... ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Větší ho*no, které se vám přilepí na botu a né a né se ho zbavit, jsem dlouho nezažil. Megapiraňa, tedy ehm megasra*ka na obzoru aneb jak nas*at českého diváka. Do 45 minuty to ještě ušlo, ale co se potom začalo dít? Po 75 minutě šel celý obsah fofrem do koše a lituju těch peněz, které jsem za to, kdy zaplatil. 0% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy Jason Fitch (Paul Logan) opouští vojenskou základnu a vydává se na průzkum, má v jedné scéně nášivku na tričku vpravo, následně pak celý film jí má však nalevo. (dandislav1991)
  • Zpěvačka a herečka Tiffany, která se ve filmu objevila v roli Sarah Monroe, nazpívala také píseň „Frozen Skies“, která hraje při závěrečných titulcích. (slipknotfan)

Reklama

Reklama