Reklama

Reklama

Megapiraňa

(TV film)
  • USA Mega Piranha
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Původně měly geneticky modifikované, rychle rostoucí a množící se piraně sloužit jako potrava hladovějícím. Jednoho dne se ale těmto nebezpečným predátorům podaří dostat na svobodu a z venezuelských laboratoří si postupně prožírají cestu k Floridě. Zastavit je mohou pouze bioložka Sarah Monroeová (Tiffany) a agent Jason Fitch (Paul Logan).
MEGAPIRAŇA je další ze série mockbusterů produkovaných společností Asylum. Podobně jako MEGA ŽRALOK VS. OBŘÍ CHOBOTNICE překypuje i tento film počítačovými efekty, přerostlými krvelačnými zrůdami, stylovými úmrtími a akrobatickými výkony titulních predátorů. Milovníci intelektuálně nenáročných akčních filmů věnovaných genetickým experimentům, které se vymkly kontrole, si přijdou na své. (L_O_U_S)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

borec999 

všechny recenze uživatele

90 minútová lobotómia a výplach mozgu. Asylum sa utrhlo z reťaze a doručilo nám dielo, pri ktorom veci ako logika,scenár či kvalitné herecké výkony nemajú miesto. Pristavím sa najprv pri hercoch. Tí sú tak zlí, až mám pocit že i ja s partiou kamarátov by sme to odohrali lepšie. Filmu bez debaty kraľuje hlavný hrdina Paul Logan, ktorý odohrá 90 minút s 1 a tým istým výrazom. Pardon, teraz som vám klamal. Raz sa usmeje, keď mu nalejú pohár whisky takže boli to dva výrazy. Ďalej scenár. Scenáristom nechýbala kreativita a doručili nám tak hlboké dialógy a šialené nápady, až ma z toho súčasne bolelo brucho a zastavoval sa mi rozum. Úplným vrcholom je samozrejme asi záverečná polhodinka, v ktorej nám pirane narastú do obludných veľkostí a búrajú budovy, ničia vrtuľníky, lode a bombardujú mesto. To boli scény, ktoré zaručene nikde inde neuvidíte a ktoré si vychutnajú len praví fajnšmekri. Megapiraňa je monster zetko s ako vždy strašnými trikmi, ktoré ma však zabavilo svojou zámernou nekvalitou a absurdnými nápadmi viac ako väčšina komédií. S hodnotením si naozaj neviem rady, keďže 5* tam šupnúť nemôžem a odpad! pre ultra zábavnosť tiež nie. No nič, volím zlatú strednú cestu. 3* ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Od filmu se slovem MEGA v názvu nemůžete čekat nic omračujícího. Já se bavil, i když často lituji, že věrohodnější mechanické efekty nahradily laciné počítačové... Jasně, je to zrůdná ptákovina, kde taky uvidíte kopanou s krvelačnými rybkami, že? Mě jen zamrzel konec....čekal jsem, že ta největší, nejhladovější a nejbestiálnější čudlička spolkne celou zeměkouli! Tak možná v Megapiraňa 2... ()

Reklama

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Na festivalu fanoušků bé plus filmů nutný jako koks v šatně hard rockový kapely. Mnohými dílčími momenty odpovídá porno filmům v těch fázích, kdy se nepíchá. Animace vytvořené v Malování sedmiletým downem. Matrix uhejbání s vrtulníkem, akční scény jak z Dívky na koštěti, drsňácký hlášky a spousta obřích kaprů. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Ti co znají fillmy z produkce Asylum věděli do čeho jdou, stejně jako já... Od začatku mi bylo jasně, že tohle bude odpad jako stehno, ale co už, mě nezajímaly herecké výkony, logika děje nebo chování postav (jedno debilnější než druhé), mě zajímalo jen jestli mě Megapiraňa pobaví... a pobavila... Když si vzpomenu na obrovské piraně ničící loď, vrtulník, ponorku nebo dokonce i budovy na pevnině, tak se musím zase smát... Nakonec jen taková poznámka... Ne každý má dostatečně úchylný smysl pro humor aby se byl schopen u tohohle kousku bavit, takže hodnocení odpad chápu, nebo že dá jeden bod za pár zábavných scének, ale že někdo dá tři body a hodnotí Megapiraňu jako průměrný film, tak to mi hlava nebere... ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Takže já se nehorázně bavil. Nejvíc mě dostaly piraně skákající do budov přičemž jedna z nich to nevypočítala a naskočila na stožár a napichla se tam fakt mazec. I Ta reportérka sežraná v přéímém přenosu byla parádní. P.s. ohledně toho konce pro ty co to nepochopily tak Piraňha 3 D taky končila nijak a to samé má i Megapiraňha pokud budou další díly tak se těším:-). ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Zpěvačka a herečka Tiffany, která se ve filmu objevila v roli Sarah Monroe, nazpívala také píseň „Frozen Skies“, která hraje při závěrečných titulcích. (slipknotfan)
  • Ve scéně, kdy Jason Fitch (Paul Logan) opouští vojenskou základnu a vydává se na průzkum, má v jedné scéně nášivku na tričku vpravo, následně pak celý film jí má však nalevo. (dandislav1991)

Reklama

Reklama