Reklama

Reklama

Megapiraňa

(TV film)
  • USA Mega Piranha
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Původně měly geneticky modifikované, rychle rostoucí a množící se piraně sloužit jako potrava hladovějícím. Jednoho dne se ale těmto nebezpečným predátorům podaří dostat na svobodu a z venezuelských laboratoří si postupně prožírají cestu k Floridě. Zastavit je mohou pouze bioložka Sarah Monroeová (Tiffany) a agent Jason Fitch (Paul Logan).
MEGAPIRAŇA je další ze série mockbusterů produkovaných společností Asylum. Podobně jako MEGA ŽRALOK VS. OBŘÍ CHOBOTNICE překypuje i tento film počítačovými efekty, přerostlými krvelačnými zrůdami, stylovými úmrtími a akrobatickými výkony titulních predátorů. Milovníci intelektuálně nenáročných akčních filmů věnovaných genetickým experimentům, které se vymkly kontrole, si přijdou na své. (L_O_U_S)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Holina odpad!

všechny recenze uživatele

Asylum už si asi opravdu nevidí do huby. Megapiraňa je po všech stránkách katastrofa a jasně se chce jen přiživit na kampani k Piraňa 3D. Je to takový výsměch, že triky jsou horší než v padesátých letech a aplikují se prakticky na cokoliv. Letící vrtulník, výbuchy, skákající a vybuchující ryby, prostě všechno. Parodie, ve které se jeden záběr opakuje i několikrát. Doporučuji jako ukázku toho jak hluboko lze ve filmařině klesnout. Čekal jsem, že to bude špatné, ale že až takhle... ()

tibenskym 

všechny recenze uživatele

* za agenta Jasona Fitcha a jeho bombastický výraz pri vypätých situáciach, * za plnoštíhlu doktorku Sarah Monroeovú (herečku v titulkoch uvedenú ako Tiffany ;-)), ktorá nič nevyriešila, * za plukovníkovho malého ukecaného poskoka Vasca Ayudantiho a * za nezastaviteľné, nenásytné, trojžalúdkové, dvojsrdcové megapirane strmhlav sa vrhajúce do budov :D:D MEGAPI...A ()

Reklama

Andersis 

všechny recenze uživatele

Film který odsoudíte v prvních 10 minutách nebo ho dokoukáte do konce a budete kývat hlavou jak neuvěřitelnou odvahu mají Asylum, že něco takového pouštějí do světa. Triky na úrovni počítačové hry z roku 2003, neuvěřitelně špatně zahrané a scénář..... Ehmm? Jaký scénář? No nic. 1* za odvahu a za celkově lehké pobavení. PS: Prosím vás, béčka mají úroven, tohle je céčo. ()

filmmovier odpad!

všechny recenze uživatele

Bože, to byla taková strašná hovadina! Já jen nestačím zírat, že tyhle filmy ještě chlápky z Asylumu baví točit. Je sice pravda, že jsem chvíli uvažoval, že dám jednu hvězdu, protože pár scén z první poloviny filmu bylo docela povedených, ale přece jen to je stoprocentní koš. Lítající piraně velký jako autobus, která klidně spolknou panelák, to je jasnej mega(s)hit. A jestli to dělaj kvůli trikům, který opravdu nejsou dobrý, tak nechápu proč ztrácej čas a zatěžujou nás takovejma kravinama. Takže celkově 10% a rozhodně nedoporučuju. ()

bublajsa 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem desítky nízkorozpočtových, trapných a jinak pokleslých filmů, ale tohle je opravdu megastupidnost. V prvních minutách jsem se touhle stupiditou bavila, ale později mi bylo spíš ouzko - za lidi, kteří téhle sračce věnovali svůj čas, energii, peníze, snahu, mozkovou aktivitu, kteří tohle vymysleli, napsali, hráli v tom, i sebeméně se na tom podíleli ... a všechno to mysleli smrtelně vážně. A ještě později jsem pocítila příznaky vzteku - protože kdyby se peníze a energie vložené do takových filmů použily na dobročinné účely, bylo by na světě lépe! A nakonec pocity frustrace - proboha, kolik takových ještě existuje a nevíme o nich?! Kdykoliv si ale vzpomenu na explodující rybičky, nesmyslně zpomalené záběry, počítačové efekty, na macho-mana vleže odkopávajícího rybky jako fotbalové míče ... musím se pobaveně uchechtnout. A proto symbolická jedna hvězda za to, že se po delší době podařilo nějakému "filmu" mě fascinovat. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Zpěvačka a herečka Tiffany, která se ve filmu objevila v roli Sarah Monroe, nazpívala také píseň „Frozen Skies“, která hraje při závěrečných titulcích. (slipknotfan)
  • Ve scéně, kdy Jason Fitch (Paul Logan) opouští vojenskou základnu a vydává se na průzkum, má v jedné scéně nášivku na tričku vpravo, následně pak celý film jí má však nalevo. (dandislav1991)

Reklama

Reklama