Reklama

Reklama

Megapiraňa

(TV film)
  • USA Mega Piranha
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Původně měly geneticky modifikované, rychle rostoucí a množící se piraně sloužit jako potrava hladovějícím. Jednoho dne se ale těmto nebezpečným predátorům podaří dostat na svobodu a z venezuelských laboratoří si postupně prožírají cestu k Floridě. Zastavit je mohou pouze bioložka Sarah Monroeová (Tiffany) a agent Jason Fitch (Paul Logan).
MEGAPIRAŇA je další ze série mockbusterů produkovaných společností Asylum. Podobně jako MEGA ŽRALOK VS. OBŘÍ CHOBOTNICE překypuje i tento film počítačovými efekty, přerostlými krvelačnými zrůdami, stylovými úmrtími a akrobatickými výkony titulních predátorů. Milovníci intelektuálně nenáročných akčních filmů věnovaných genetickým experimentům, které se vymkly kontrole, si přijdou na své. (L_O_U_S)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Za opovážlivost natočit tendle hnus s tak odpornyma ... no vlastně to ani nejsou triky. Jedinou hvězdu dávám za to, že lidi maj tu kuráž todle natočit, protože to je tak odporný "film", že to ani není možný. Jak někdo může natočit, jak scénáristicky, tak režijně a vlastně jakkoliv jinak protože todle je hřích tohle udělat. Brutální film, který je k zasmání nejvíce ideální. ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Od Asylumu som už videl hocičo, videl som iné ľudo, budovo či lietadlovožravé monštrá, videl som stupídne zápletky a hrozných hercov, ale toto už bolo aj na mňa veľa. Všetko to, na čo som zvyknutý a očakával som to tam bolo. Po dosledovaní som normálne nevedel ako okomentovať a ako uraziť tento snímok. Potom ma však napadlo, že film sa uráža sám. Najhorší film, aký som kedy videl! ()

Reklama

Michael2807 odpad!

všechny recenze uživatele

Hej ty s těma břišákama pojď sem! Tady máš nějaký ten dolar a zahraješ nám ve filmu, kde ti přijde jako nejlepší nápad kulometem střílet do řeky na ryby, odkopávat je deset metrů když na tebe budou skákat na pláži a až je všechny odkopeš, sejdeš po rampě s helmou v podpaží ve zpomaleném záběru s vítěznou hudbou hrající v pozadí. A nezapomeň se celý film tvářit drsněji a drsněji! ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Piraně, modely Heinkel He 111 a Mitstubitshi A6M Zero - kamikadze útočící ve Venezuele. Je to těžko uvěřitelný i na Asylum a to nejen díky úžasně mizerným trikům, ale i díky hlavnímu hrdinovi. tady trval casting asi hodně dlouho, protože takový nemehlo po celoobličejový mrtvici by hned tak nenašli. Tohle se prostě musí vidět. :D ()

castor 

všechny recenze uživatele

Kdo neuvidí, neuvěří. Záměrně mizerné, záměrně stupidní. Jinak to ani nejde racionálně uchopit. Dlouhodobě podezřívám (No, co podezřívám? Ono to tak je!)pantáty ze společnosti The Asylum, že na to jdou naopak velmi chytře – kvalitě konkurovat nelze, rozpočty mají značně omezené, tudíž do výsledku vymačkají všechny své nejzběsilejší sny, představy a ranní stavy po nočním flámu. Náměty, které překonávají hranice diváckého chápání, šílené názvy, dialogy jak z pornofilmu natáčeného na mobil a technické zpracování nesmírně jalové. Výsledek je samozřejmě sračka, ve které přerostlé ryby dělají megavýskoky nad hladinu nebo se zahryzávají do budov, ale i z takovéhle žumpy se dá slušně vytěžit (stačí se mrknout na počet zdejší hodnotitelů). A tihle pantátové za kamerou pak musejí být slušně vysmátí. Nedivím se jim, sedět ve střižně, ve které už tak mizerná látka dostává nový ještě neuvěřitelnější tvar, může být k popukání!! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy Jason Fitch (Paul Logan) opouští vojenskou základnu a vydává se na průzkum, má v jedné scéně nášivku na tričku vpravo, následně pak celý film jí má však nalevo. (dandislav1991)
  • Zpěvačka a herečka Tiffany, která se ve filmu objevila v roli Sarah Monroe, nazpívala také píseň „Frozen Skies“, která hraje při závěrečných titulcích. (slipknotfan)

Reklama

Reklama