Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (642)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Kvanta lidičků se na čtyřicet minut denně mění na gurmety a kulinářsky geniální gastroznalce... nebo si to alespoň myslí. Reality záležitosti tvořej lidi, takže záleží na tom, jaká sebranka se u stolu sejde - dokud se dohaduje banda pokorných maminek o tom, že stehno chtělo dopéct a brambory přihřát, zábava padá někam za sporák, ovšem s příchodem přechytralých taktizátorů, sociálních dinosaurů a konfliktních pitomců sledovatelnost strmě stoupá až ke čtyřem hvězdičkám! Včetně krásné satisfakce pokaždé, kdy idiot dostane po čuni. Teda málo bodů. Konflikty divadýlka s upřímností tu místy nabývají epických rozměrů a je hezký vidět, že i tahle pochybná zábava o lidech a jejich kvalitách dost vypovídá - o ničem jiným to není a nikdy nebude. Na vaření kadí pes. ()

Snorlax odpad!

všechny recenze uživatele

Prima vystihla, že Češi jsou šmíráci, kteří rádi jedí. A tak proč jim neposkytnout obé v jednom pořadu? Výsledkem je pořad, ve kterém je vaření až tak zhruba na osmdesáté koleji. O soutěžení v něm také nejde, protože hodnocení by snad ani nemohlo být více neobjektivní. Takže zbývá pouze sledovat vzorky jednotlivých odchylek od psychického zdraví. A dobře se bavit na účet individuí, která si pro vidinu nevysoké výhry nechají pročesat byt podlahy po strop, investují peníze, čas a úsilí do vaření svých oblíbených jídel, aby záhy zjistili, že zvěřinový guláš servírují veganovi, který je alergický na lepek, leč přesto se rozhodl hupsnout na čtyři večeře na slepo. A k tomu všemu žvaní Vydra s Bouškovou takové ptákoviny, že tím musí urážet i inteligenci retardovaných jedinců. ()

Reklama

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Pojďte budem šmejdit !!! Aha, on to je ale pořad o vaření.... hmmm - a o tom to je. Divák tohoto pořadu ani tak moc nechce vědět jak se dělá bešamel. Ten chce z křesla obýváku čmuchat někomu doma, šmejdit na zahradě, v kuchyni... No a když se spálí hostiteli guláš, supr - tím lépe. Ale to jídlo jde až za tím. Krásně se to ukazuje na případu těch, co si hosty pozvou do vypůjčeného bytu či domku... To jsou pak kecy! Ale o tom vlastně reality Tv je. Pro mně je to ale - odpad ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Asi se mi budete smát, ale tohle si opravdu užívám. Hlavně ten týden s tou cigaňou neměl chybu. Dokonce i komentář Vydry s Bouškovou se mi líbí. A tak teda nebudu nějak šetřit na hvězdičkách a dám maxximum, ale rozhodně chápu lidi, kteří suveréně dají odpad, protože každému přece chutná něco jiného, ne? ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Obyčejný lidi tady mají možnost říct do kamery JAK JIM CHUTNALO JÍDLO a většina z nich si těch svejch 15 minut slávy zatraceně užívá, neboť věděj, že je to s největší pravděpodobností naposled, kdy můžou bejt V TELEVIZI důležitý. Takže pokora stranou, dobře, horší je, když jejich kulinářský umění stojí za pendrek, takže se tím zároveň trochu ztrapňujou, což je ale zase to, co mě na tom nejvíc baví. Šmejdění po domácnostech komentovat nebudu, to je bulvárně hnusný a odporný. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Vedle pěti soutěžících je na place sedm dalších lidí: režisér, asistent režie, produkce, kameramani a technik. [Zdroj: časopis Blesk TV Mánie] (Duoscop)
  • Při udělování výhry hraje píseň „Bitter Sweet Symphony“ od The Verve. (SONY_)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama