Reklama

Reklama

Připravte se na opravdovou noční můru! Gigantičtí a nenasytní krokodýlové vylezli z jezera a terorizují nedaleké městečko. Podaří se obyvatelům přemoci krvelačné bestie? Biolog Nathan Bickerman (Colin Ferguson) se s rodinou přestěhoval k jezeru. Dříve se zde objevilo několik úmrtí po napadení krokodýlem, ovšem místní obyvatelé vědce ujistí, že nebezpeční obojživelníci jsou dávno pryč. Jeho syn však najde několik krokodýlích mláďat a začne je krmit. Z roztomilých ještěrek velmi rychle vyrostou krokodýlí bestie gigantických rozměrů a začnou ohrožovat nejen biologovu rodinu, ale celé městečko. (HBO Europe)

(více)

Recenze (99)

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

„Jednou po mě šel nahatej transvestita s mačetou.“ Škoda, že tvůrci nenatočili tohle, místo hrdinského eposu o komplikovaném vztahu mezi člověkem v plísni a hravými ještěrkami. A co víc, tahle hysterická krokofobie už začíná být přehnaná. Každý dnes ví, že útoky na lidi jsou vždy dílem psychicky narušených jedinců, stačí se semknout, obarvit profilovku na fejsbuku na zeleno a láska zvítězí. Ostatně většina krokodýlů je mírumilovných. PŘECE! ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Výtečná jednička měla herce i triky. U dvojky zbyly prachy tak akorát na krokodýla. S trojkou je poslala do prdele už i Lacoste a tak si ho museli načmárat pastelkama. Doufám, že čtyřka bude loutková! Všiml jsem si bohužel až "post-coitum", že tenhle sqost produkoval Kanál! Sy-Fy Kanál, kterým obvykle tečou ty nejhnusnější sračky. Po něčem takovém mám vždycky strašnou chuť zahrát si na svém harddisku tu výtečnou adventuru "Low level format", aby po tom nikde nezůstala ani stopa!! Přátele POZOR! Obsah psal samotný Darek Kartáč! Vím, že interpunkce a logika jednotného a množného čísla se bere až na druhém stupni a psát kvalifikované obsahy, aniž by člověk viděl film, je děsně kůl, ale přece jenom .... Dareku BRAVO! Je vidět, že už máš korektor ve Wordu téměř odladěn a nemáš tam skoro žádné gramatycké chibi !! ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Hodnocení mě nepřekvapuje jelikož tady na csfd.cz je banda inteligentů která dává odpady i tomu když zvíře mluví jelikož je to nereálné. K filmu celá série Jezero (pokud bude ještě 4 díl klidně do něj půjde má stoupající kvalitu zatímco 1 díl byl nehorázná sračka z které se většina lidí udělala dodnes nevím proč dvojka už byl slušný masakr a nejinak je to s tímhle.) Navíc v takovýhle typech filmu nejde o logiku a ani o herecké výkony ty herci ani ten režisér si určitě pro Oskara asi nepůjdou tak bych to bral taky trochu na zřetel. P.s. druhý a třetí díl se nelíší jelikož oba točil Sy Fy Chanell :-) ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Pokud jsem dvojce udělil hvězdu z milosti, trojka si zaslouží minimálně dvě. WTF efekt, neboli volně přeloženo "Co to kurva bylo?", vystoupal prakticky na maximum. Hůř to sice jde, ale chtělo by to třeba podzemní poddruh krokodýl nilský krtkovitý. Obyčejné příšerně animované cosi s psíma nožičkama nemá ten správný šmrnc. Za povedenou však považuji vcelku obvyklou dávku trapnosti při pokusech účastníků natáčení, jako herce bych je opravdu neoznačoval, o položení se do svých rolí. Na šerifa z dvojky sice nemají, ale i tak jsem si užil při předstíraných údivech, straších a pláčích víc než dost. Rozhodně doporučuji všem milovníkům špatného filmu, najdete tu všechno. ()

Bloody13 odpad!

všechny recenze uživatele

Jedno je mi jasné: po tomhle si dvojku (která mě úplně minula) nikdy nepustim! Třetí Lake Placid je totiž typický produkt SyFy Channel a je na to ještě náležitě hrdý! Bez špetky humoru totiž vypráví příběh o rodině a několika dalších postav na sežrání, které utíkají před skupinou rozmazaných animovaných krokodýlů, co vyrostli díky malýmu harantovi, jenž je krmil bonbóny. Tupost všech aktérů a dokonce i krokodýlů nezná mezí. Lidé si s oblibou a dobrovolně nechávají sežrat ruce a nohy, krokodýli zase dají přednost radši půlkilu masa z marketu před 40 kg živé váhy. Taky mě sralo... ale co, sralo mě vlastně všechno, takže se nebudu namáhat. Pokud ale máte nepřátele, film jim vřele doporučte. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama