Reklama

Reklama

Hledá se táta a máma

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2010, 55 min

Režie:

Jiří Mádle

Účinkují:

Petr Machala

Obsahy(1)

Seznamovací reality show vysílaná televizí Prima, jejímž cílem je pomoci osamělým najít životního partnera a jejich dětem chybějícího druhého rodiče. V pořadu se projeví láska, vášnivá vzplanutí, ale i peprné výměny názorů. (zdeny99)

Recenze (99)

Marze 

všechny recenze uživatele

Na tento formát, kdy lidi kteří se nesnášejí nacpou do vily a diváci se baví jak plní různé úkoly jsem přes nespornou sociologickou zajímavost nikdy neměl trpělivost a navíc to šířilo negativní energii, ale na jeden díl této reality show jsem v repríze po sedmi letech kouknul, protože je to ozvláštněno námluvy. A účastníci mi přišli docela sympatičtí a zaslouží si ocenění za odvahu. Mám-li pořad ohodnotit, dávám průměr padesát procent. ()

Nick321 

všechny recenze uživatele

Moje taková guilty pleasure. O inteligenci většiny účastníků nemůže být řeč, ale je to zajímavý psychologický sociální experiment, jak mužům a ženám může v okamžiku přeskočit, když se o ně uchází větší množství lidí. Mezi muži a ženami není až takový rozdíl, muži si začnou s každou akorát užívat a zahrávat, ženy jsou zase fifleny, které nápadníky vyhazují za úplnou malichernost, v domnění, že jim tam zbývají jen ti nejlepší. Nakonec většina z nich zůstala sama, protože buď je ostatní uchazeči / uchazečky prokoukly, že mají sami holou řiť a zároveň přehnané nároky, nebo tak vybírali až přebrali. ¯\_(ツ)_/¯ ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele

Reality show má za jediný úkol, přitáhnout a udržet u tv lidi. I když je to smutné, daří se to v případě Hledá se táta a máma stejně jako by šlo o pětihvězdičkový klubový film. Takže proč něco vyčítat Primě? Pokud je v ČR dost lidí, které baví sledovat, jak se obyčejní lidi shazují, nebo naopak zviditelňují podle osvědčené šablony, má takový formát v komerční tv své opodstatněné místo. Tady přece vůbec nejde o to, jestli uvidíme na konci série tři šťastné páry. Jde o ty ostatní, kteří se do "vytouženého" finále nedostanou, o jejich cestu a jak vyhazov příjmou. Proto všichni čekají na konec, aby se dozvěděli kdo vypadl. Důležité je vybrat ty správné lidi, namixovat potížisty a konfliktní osoby se skautíky a ťuňti a nechat je ať se popasují. A to se Primě povedlo na výbornou. Jan(ňouma s jediným tričkem), Eva(náladová, ve skutečnosti neví co chce), Honza(rád se předvádí, ale už má jasno) a k nim tak různorodá směska partnerů, že si ji určitě nevybírali sami. Neherci z říše snů, kdy většinou není třeba dělat nic víc, než jen natáčet a sestřihávat. Člověku pak nezbývá než nevěřícně kroutit hlavou, co všechno jsou někteří lidé ochotní podstoupit a přemýšlet nad tím, proč to vlastně dělají. Já osobně přemýšlím rád, takže se na tuto sérii klidně dodívám. ()

draggo odpad!

všechny recenze uživatele

Většinu reality show mám rád, ale tohle je prostě žumpa. Ty lidi co do toho šli jsou prostě blbci, protože vypadaj jako by to skutečně mysleli vážně, jako by tam skutečně chtěli najít partnera. Třeba do VyVolených všichni šli jenom proto, aby se zviditelnili před národem, a proto to byla taková skvělá zábava. Viděl jsem půlku jednoho dílu, a nějak jsem se nemohl zbavit dojmu, že se tam vlastně vůbec nic neděje. Když už ze sebe du udělat blbce před celým národem, tak ať je to aspoň srnada, né? Todle je fakt uzoufaná nuda, a vo ty co tam hledaj partnera/partnerku bych si neopřel ani kolo. Hotový panoptikum zrůd. /viděno v TV: 5% a odpad!/ ()

Jonatána 

všechny recenze uživatele

Já se bavím. Přiznávám, zejména pány a jejich obdivovatelkami. Eva a chlapi jsou docela fajn (až na jednu drsnou výjimku a asi dvě lehčí :-)). Ovšem správňák "dědek" Honza z metra a Jan "oranžové tričko"co neví, kterou z těch "ženských, co se o něho ucházejí" si sebou zebere dál...to je nejmíň na čtyři hvězdy. Od čtvrtého dílu se na to nesmírně těší i můj sedmnáctiletý synátor a řeže se u každé perly, která tam padne.A holky taky stojí za to, prostě jak říkám, slušná psina. Když o tom člověk neuvažuje moc do hloubky, to si spíš řekne, že je až k pláči, kam někteří lidé jsou schopni sklouznout. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Máma 3. série Barbora Justýna Trávníčková nějaký čas po natáčení podlehla smrtelné nemoci. (Nick321)
  • Anastázie Djačenko, jedna z uchazeček o Reného ve 4. řadě, jenž se s velkou dávkou eufemismu sebeprezentovala jako modelka, také účinkovala v několika filmech pro dospělé. (Nick321)

Reklama

Reklama