Reklama

Reklama

Immortalitas

Trailer 1

Obsahy(1)

Během druhé světové války Adam zaprodává svou duši Ďáblu, aby zachránil milovanou rodinu. Přichází o všechno a stává se proti své vůli nesmrtelným. Je rok 2025, svět se mění a Adam touží po pomstě. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (78)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Všechno v životě je jen dočasné (Theodor Storm)........ Němci měli velmi elegantní uniformy, to jim nikdo neveme a možná proto se tvůrci filmů dvakrát třikrát do roka vracejí ke druhé světové válce. Jenže tady je herec v uniformě zase jen herec a nefunguje to splynutí. Herec v uniformě Německého vojáka má vypadat démonicky a ne ušmudlaně jako nějaký Pepík z Bratislavy. To jen malý postřeh k úvodu filmu. Scéna s ďáblem má své kouzlo, ale nebyla dobře zpracovaná. Navíc tem rušivě působí ta kostkovaná košile. To ho nemohli navléci do něčeho jiného? Přesuneme se do současnosti, respektive trochu dál až do roku 2021. A pak zase zpět a pak.... CITÁT - Ďábel mě podvedl......... Přeskakování letopočtů je přehnané. Jediné co se mi na filmu líbilo je kamera, ta se povedla. Jedna za ní. ()

Melios odpad!

všechny recenze uživatele

Keď sa k známemu strihaciemu programu obsahujúc i VFX free pack, s ktorým sa dobre pracuje dostane do rúk chudobného študenta z Petržalky, ktorý sníva o tom, že si natočí najväčší letný Slovenský blockbuster s hypermodernými efektami na štýl Ghost Ridera. Niekedy je skrátka lepšie ostať nohami pevne na zemi a snívanie prenechať niekomu skúsenejšiemu... ()

Reklama

HarryBlock odpad!

všechny recenze uživatele

Úvodná scéna s nacistami je ešte paradoxne celkom stráviteľná hoci vedúceho nacistu hrá (ne)herec so židovským nosom ako Adrien Brody. Inak asi celé zle, nemá ani zmysel to rozoberať až na ten herecký výkon hlavného hrdinu, pri ktorom vám asi nebude jasné prečo hrá až tak neuveriteľne otrlo, teda pokiaľ ste nevideli režisérov filmový autoportrét a nedojde vám, že mu to pravdepodobne tak predhrával. Otázka je prečo potom neušiel Csino z nakrúcania? ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Snaha byla a to se cení. Ale to je asi tak všechno. Opět klasická mladická nevyzrálost (čti nesoudnost) "vytvořím nějaký počin a ten jde okamžitě do kina". Je to vlastně stejný princip jako Superstár, kdy si každý mladý myslí, že nepotřebuje žádnou základnu a hned mu bude svět ležet u nohou. Za zmínku stojí některé úsměvné scény jako např: hlavní hrdina sestřelí monstrum, které celou dobu vypadá docela obrovsky a jakože strašlivě, přičemž se z něj nakonec vyklube jen "Srnčí ratlík" ( a ještě legračně hořící). ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Pesci hovoril....ktorási opica prevrhla stôl so šalátom....a v návale opitosti skučal, že zločinca je treba hľadať kdesi za sklom. Žuvačka v pysku, orlí zrak, postaršie veci na mne. Starý, ale nenápadný. Málokto vie, že som smrtonosný. /Takže. Potrebuje niekto ešte dôkaz o schopnosti našej kinematografie? K čomu diskusie, k čomu postrehy. Fakt o bludárstve a nulovej zodpovednosti je tak jasný ako existencia gravitácie. JA len jedno. Proti vetru sa šťať nedá. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (12)

  • Rozpočet filmu bol iba 8,000 eur. (evangelos)
  • První slovenský film natočený ve 3D. (Bart)
  • Tím ľudí podieľajúci sa na výrobe filmu pracoval až na výnimky bez nároku na honorár a techniku im poskytli zadarmo. (Sufferer)

Reklama

Reklama