Reklama

Reklama

VOD (1)

Z dalekého vesmíru přichází na planetu Zemi devět mimozemských bytostí. Jsou poslední svého druhu a snaží se zde ukrýt před nepřáteli, kteří zničili jejich domovskou planetu, a pod dohledem svých ochránců tady mají dospět. John Smith je dospívající kluk, který se snaží být nenápadný a součástí kolektivu. Na útěku před nepřátelskými mimozemšťany je nucen neustále měnit místo svého pobytu. Tři už byli zlikvidováni a John je nyní na řadě, protože on je číslo 4. Už se ale nechce stěhovat dál, v malém městě v Ohiu, kde se naposledy usadili, našel prvního kamaráda, ale hlavně lásku půvabné spolužačky. Nebezpečí se však blíží a John bude muset čelit největší hrozbě svého života a ochránit nejen sebe, ale i své blízké. (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (762)

choze 

všechny recenze uživatele

Sexy blond young people everywhere! Twilightovský příživník, který je o něco koukatelnější než jeho předobraz. Mdlá teen vztahovka s megaarchetypálními postavami a tmavými nočními akčními scénami a digitálními monstry. Ústřední pár nudný, ale jejich přihrávači jako sucharský mentor Timothy Olyphant, šikanovaný nerd nebo sexy drsňačka číslo 6 (klon Kristen Stewart jménem Teresa Palmer) byli fajn. Marná sláva, mimozemšťani nejsou tak sexy jako upíři, o světelných dýkách a paprskometech nemluvě. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Unylost hlavního představitele vyrovnává sympatický Timothy Olyphant, kterého mám čím dál tím radši a na Diannu se dobře kouká. Tvůrci se očividně zabývali myšlenkou na stvoření nové "teen-fantasy" série, ale podle tržeb se jí takřka určitě nedočkáme. A vlastně ani žádná škoda. Nicméně jako oddychová jednohubka nepůsobí "čtyřka" špatně... ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Trailer na tuhle Carusoshow by se dal také nazvat The Best of I am Number Four, neboť ty nejlepší věcičky z filmu upoutávka už dávno dopředu prozradila. Pár dní po shlédnutí si vybavím akorát hlášku: "I am Number Six." Jenže ta je taky z traileru. To znamená co?? Že mi film hlavou proletěl rychleji, než mě stačil zaujmout. A že na to měl nějaký 100 minut. Prostě nic, tohle mě nebaví takovýhle poloviční tajtrlíkování, aspoň trochu dynamiky, spádu, napětí a né takový omšelý story. Myslel jsem, že se to trochu rozparádí, ale připadalo mi to jako rozjezd třicetpětlet starýho mopedu, co ho navíc musíte ještě roztlačovat. A to prosím pěkně vede cesta z kopce. Nevím fakt. Co se stupnice nudy týče, tak to kolísá někde mezi 3. (sledování denního režimu koaly medvídkovitého) a 4. (pozorování a záznam nestandardního pohybu hladiny jezera Loch Ness po dobu dvanácti hodin) místem. Dýdžeji, příště to chce míň chleba a víc škvarků... 60 miliónů dolarů(rozpočet)/144,5 miliónů dolarů(výdělek celosvětově)/12 miliónů dolarů(čistý zisk z kinoprojekcí) ()

juta 

všechny recenze uživatele

Když jsem tohle viděl poprvé, tak jsem měl párkrát slzy v očích. Samozřejmě, že film se neobejde bez pár maličkostí, které mne zrovna nenadchly, ale jinak celkem příjemně strávený čas. Dávám tomuto filmu krásných 90%, protože si je podle mne zaslouží, i když každý se mnou nemusí souhlasit. Tak přesně po roce jsem se na to podíval znova a musím uznat, že i po třetím shlédnutí to je skvělý film. Film, který odstartoval mé zaznamenávání :-) ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

SCI-FI? V žádném případě! Jediné sci-fi co tam bylo, tak to byl ten modrý kámen. Rozhodně 60 minut z filmu probíhalo jako romantická láska dvou studentů na střední škole okořeněná mírnou šikanou. Občas se na pár sekund objevili LEBKOUNI. Ke konci se vše zvrtlo v roztomilou bajku. Objevili se draci, drakopsíček a princezna číslo 6. Film hodnotím pouze jako teenagerovskou romantiku za 50%. Hele, nezdá se Vám, že ten hlavní hrdina Alex Pettyfer, má nějak velkou hlavu? :-) ()

Galerie (80)

Zajímavosti (12)

  • Snímek byl natočen s účelem přilákat dospívající fanoušky ságy Stmívání. (Kuzmik)
  • Podobně jako ve filmu Pán prstenů (elfština) i v tomto snímku se objeví vymyšlený jazyk - mogadoriánština. Údajně jeho podobu hodně ovlivnily angličtina, stará latina a slovanské jazyky. Herci před spuštěním natáčení dostali zvukové nahrávky, aby se mohli mogadoriánštinu naučit. [Zdroj: Svět filmu] (Krouťák)

Související novinky

G.I. Joe 3 má režiséra?

G.I. Joe 3 má režiséra?

13.01.2015

Akční série G.I. Joe opět mění režisérský dohled. První díl měl na starost Stephen Sommers (Mumie), druhý Jon M. Chu (Let's Dance 2) a o převzetí trojky momentálně vyjednává D. J. Caruso (Oko dravce)… (více)

Jeff Bridges jako lovec démonů?

Jeff Bridges jako lovec démonů?

03.02.2011

Hrál ve dvou úspěšných filmech vánoční sezóny a za ten lepší je nominovaný na Oscara. Kdo by se divil, že se na něj nabídky jen sypou? Jednu z nich dostal od studia Warner Bros., které ve spolupráci… (více)

Sharlto Copley: Od devíti ke čtyřem

Sharlto Copley: Od devíti ke čtyřem

19.04.2010

Stačila hlavní role v úspěšné a na Oscara nominované sci-fi District 9 a z neznámého Jihoafričana je v Hollywoodu žádané zboží. Uvidíme jej jako člena A-Teamu a pak jej čeká spolupráce se Stevenem… (více)

Reklama

Reklama