Reklama

Reklama

The Hunt

Krátkometrážní / Dobrodružný
USA, 2010, 2 min

Režie:

Jake Scott

Kamera:

Mattias Montero

Obsahy(1)

Snímek z cyklu "Parallel Lines". Film pojednává o počínání dvou lovců zvěře v divoké přírodě. Je jen otázkou, zda se jim podaří něco ulovit. (zdeny99)

Recenze (12)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Kdyby se tato "epizoda" odehrála na jednom nejmenovaném ostrově, seriálový fanoušci by chrochtali blahem. Takto se jedná o nejslabší díl projektu Parallel Lines. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jeden z pěti krátkých filmů, které měli představit plné možnosti televize Phillips Cinemo využívá ambielightu mnohem víc, než třeba The Gift, ale především těží z jednodušší myšlenky a krátké délky. Aspoň vím, jakou televizi chci domů... ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Reklama na TV Phillips a Ambilight se zvukovým doprovodem, který z televize tohoto typu rozhodně nedostanete :). Zajímavé na všem je fakt, že se jedná o jednu z částí projektu Parallel Lines, kdy režiséři dostali za úkol nabalit děj na neměnící se dialog. ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

/Snímka z projektu Parallel Lines/ Rozbeh je síce pomalý, ale pointa výborná, pričom filmík poňal dopredu určený dialóg najdoslovnejšie, ako sa len dalo. (7/10) ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Nevím co mám na tomto okomentovat, snad jen to že jde o dobrou prezentaci nového modelu který osvětluje okolí TV. Z toho mám být na větvi? Z pár světýlek?? Ukázka ujde. 30% ()

Reklama

Reklama