Reklama

Reklama

Russell Brand vytvořil po svém postavu roztomilého miliardáře Arthura Bacha, nezodpovědného sympaťáka, který celý život spoléhá na to, že ho z maléru vždycky dostanou dvě věci: jeho obrovské bohatství a celoživotní chůva Hobsonová (nositelka Oscara ®* Helen Mirren). Teď ho ale čeká osudová výzva: musí si vybrat mezi domluveným manželstvím s ambiciózní manažerkou Susan (Jennifer Garner), které by mu pojistilo jeho luxusní životní styl, a nejistou budoucností s tím, co se za peníze koupit nedá - jeho pravou láskou Naomi (Greta Gerwig). S nekonvenční pomocí Hobsonové podstoupí Arthur nejdražší riziko svého života a v nové verzi oscarové®* romantické komedie se naučí, co znamená být mužem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (287)

LihO 

všechny recenze uživatele

Nával emócií, geniálne a nepredvídateľne sa meniaca atmosféra filmu - vo chvíli keď sa mi tlačili slzy do očí prišla scéna po ktorej som dostal záchvat smiechu... páčila sa mi celkom aj hudba, obsadenie tiež super. Prekvapilo ma ako dobre vyzerala Jennifer Garner - má 39 a vyzerá rovnako dobre ako pred 10 rokmi. Inak scenár nič moc a úvod filmu bol dosť zlý, takže až také dobré to nebolo ;) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Chvilku jsem se na to snažil koukat bez přetáčení dopředu, ale po necelé třičtvrtěhoďce jsem to vzdal. Brandovy výstřelky a jeho projev, to začalo být po čase strašně unavující, stejně jako řadová zápletka s jasným koncem. Herecky to drželi nad vodou Helen Mirren a Guzmán, protože Jennifer Garner podobné role nesedí. Bohužel to na moc nestačilo. Pár povedených gagů oceňuji, ale jinak nudné. 30% ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Russell Brand mně není vůbec sympatický, nicméně pro ztvárnění prostopášného Arthura byl perfektní volbou. Dámské obsazení v podobě Helen Mirren a Jennifer Garner mě též potěšilo. Co se samotného příběhu týká, tak nejde o bůhvíjaký originální skvost, ale na druhou stranu děj odsýpal, moc jsem se nenudil, takže prostě čistý průměr, který neurazí. Zkrátka nenáročný a oddechový film, který se dobře hodil na dlouhou cestu autobusem. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Russella neznám, ale tady je nejlepší volbou a hlavním chodem této spontánní komediální story. Vypadá a chová se jak Steven Tyler říznutý Mickem Jaggerem a užívá si pohádkového bohatství jak Michael Jackson. Jeho střídání hereckých poloh a grimas spolu s opravdu vtipnými hláškami a narážkami pěkně naostro jak velí selský rozum, nemají chybu. To mu snad víc závidím tu sladkou bezprostřednost než kolotoč nekonečného rozfofrování milionů. Arthure, k tvé nabídce milionu dolarů, bych použila různých přívlastků, jen ne vulgární. :-)) Každopádně se remake o rozmazleném frackovi, který ztratil otce, máma ho odepsala už v peřince a nanny ho příliš podcenila, opravdu povedl, bravo! A takticky rafinovaně napsaný obsah přece není spoiler? ;-) ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Ono je to fakt dobrá komédia! Má však tú vrodenú vadu, že sa v poslednej štvrťhodine musí tváriť moralizujúco a pekelne sentimentálne (a na takéto niečo neexistuje horší nápad ako to zveriť Rusellovi). Čudujem sa ale, že tento trend pôvodná verzia (rok 1981!) ignoruje... Prečo je to v dnešných časoch takto dogmaticky dané?? No inak z tých 100 minút stojí za zmienku tých 80, takže aj keď záver všetko pochováva, štatisticky je to celkom slušná sranda :) ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Ve scéně, kdy Arthur sedící v batmobilu listuje kontakty v telefonu, lze spatřir jméno Katy Perry. Ta byla manželkou Russella Branda. (HellFire)

Související novinky

Ben Stiller zdraví ze záhrobí

Ben Stiller zdraví ze záhrobí

16.10.2011

To není bizarní forma nekrologu. Jeden z nejúspěšnějších komiků současnosti je pořád mezi námi. Horší to bude s jeho postavou v mírně hororové komedii Rentaghost, kterou Tom Lennon a Robert Garant … (více)

Reklama

Reklama