Reklama

Reklama

Russell Brand vytvořil po svém postavu roztomilého miliardáře Arthura Bacha, nezodpovědného sympaťáka, který celý život spoléhá na to, že ho z maléru vždycky dostanou dvě věci: jeho obrovské bohatství a celoživotní chůva Hobsonová (nositelka Oscara ®* Helen Mirren). Teď ho ale čeká osudová výzva: musí si vybrat mezi domluveným manželstvím s ambiciózní manažerkou Susan (Jennifer Garner), které by mu pojistilo jeho luxusní životní styl, a nejistou budoucností s tím, co se za peníze koupit nedá - jeho pravou láskou Naomi (Greta Gerwig). S nekonvenční pomocí Hobsonové podstoupí Arthur nejdražší riziko svého života a v nové verzi oscarové®* romantické komedie se naučí, co znamená být mužem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (287)

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.6/10] | me: Komédia s čitateľným dejom, ktorej individuálny úspech alebo neúspech je postavený na tom, či človek Russella Branda ako herca toleruje alebo nie :) Mne osobne nevadí, ale musím povedať, že štýl filmu Get him to Greek mu sedí oveľa lepšie. Pozitívum je však to, že obsadenie dopĺňajú aj Helen Mirren a Jennifer Garner a tak to po hereckej stránke zanecháva kladné dojmy. Priebeh deja je však dopredu jasný a žiadne prekvapenia sa nekonajú, ale situácie sú častokrát vtipné práve vďaka zaujímavému vzťahu R.Branda a H.Mirren, ktorý funguje výborne a tak hoci je jasné kam dej smeruje mnohokrát sa nájde spôsob akým sa jednotlivé situácie "vymknú kontrole" a prinesú niečo fresh a funny :). Škoda len, že okrem hercov v takomto zložení je už všetko ostatné okolo toho okúkané a priehľadné. ()

buchli 

všechny recenze uživatele

Alkohol v krvi (nezbytnost, pokud hodláte strávit víc než 3 minuty ve společnosti někoho tak neustále opilého, jako je Arthur) a Brandovy nesmyslné hlášky se zasloužily o hodně dobrý filmový zážitek. Brand s Mirrenovou fungují překvapivě dobře (pokud máte rádi Brandův humor, protože ten se nemění) a ostatní postavy, zejména karikaturní Nolte a Gardnerová, jim více než zdařile sekundují. Smála jsem se často a nahlas (to, že jsem v tu chvíli byla sama a měla v sobě flašku vína, rozhodně nemohlo mít vliv na můj úsudek, jako obvykle neobyčejně bystrý). Jinak film samozřejmě hraje na mnohokrát vyzkoušené spolehlivé spostředí Manhattanu a atraktivní vyšší vyšší vyšší vyšší třídy (ano, tu terminologii moc neovládám), ale to mu vůbec není na škodu. A pokud někdo máte, nedej Bože, fetiš na Russela Branda, uvidíte ho ve slipech... Hurá! ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Prostředí 7/10/// PLUS: líbila se mi Greta Gerwig, viděl jsem ji poprvé, stejně tak i Russell Brand je pro mě neokoukaný, jen jsem si na něj (na jeho postavu) déle zvykal, ale povedlo se a pak jsem si ji užíval, moc se mi líbila Helen Mirren, fakt okouzlující, zbytečně jsem se bál, že to bude více trapné než-li zábavné, bavil jsem se, nehledě na to, že romantické duše budou spokojené MÍNUS: opravdu asi nemusí sednou každému a pak k trapnosti není daleko./// Shrnutí: chcete-li si nenáročně a příjemně odreagovat a chcete vidět za co by se dali utrácet milióny, kdyby jste je měli a nebo z jiného pohledu, chcete vidět, že peníze nejsou všechno? Pokud jste odpověděli alespoň jednou ano, máte možnost nahlédnout. Očekával jsem spíš trapnou nebo průměrnou komedii a dostalo se mi zábavné podívané s trochou toho poučení./// Celkem 72%/// ()

Jermann 

všechny recenze uživatele

Tou svou zhýralostí a všudypřítomným chlastem Arthur zprvu nápadně připomíná Karen z W&G, .. což je velmi dobrý základ. Jakmile se ale zamiluje do roztomilé talentované chudinké průvodkyně, stane se z něj kňučivé štěňátko a druhá polovina filmu je pak už jen klasickou romantickou komedií bez větších překvapení. Bez dokonale sehraného dua Mirren - Brand bych se pravděpodobně vůbec neobtěžoval .. ti dva se hledali .. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Russella Branda zatiaľ nejak extra neuznávam, ale pri tejto komédii som sa rozhodne dobre bavil. Je to síce priemerne natočený film, neponúka nič moc nové ani originálne, ale film ubehol veľmi rýchlo a celkový dojem ostal dobrý, teda lepší ako pri iných komédiach poslednej doby. Navyše je tu fajn herecké obsadenie, potešila aj Helen Mirren , Luis Guzmán aj Nick Nolte. Nenamietal by som zopakovať si túto jazdu znovu. 70% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Russell Brand byl nominován na Zlatou malinu v kategorii nejhorší herec. (Ded@M@tes)
  • Do kin byl snímek distribuován pod krycím názvem On the Rocks, což je odkaz na pokračování původního snímku Arthur 2: On the Rocks (1988). (Avalon820)

Související novinky

Ben Stiller zdraví ze záhrobí

Ben Stiller zdraví ze záhrobí

16.10.2011

To není bizarní forma nekrologu. Jeden z nejúspěšnějších komiků současnosti je pořád mezi námi. Horší to bude s jeho postavou v mírně hororové komedii Rentaghost, kterou Tom Lennon a Robert Garant … (více)

Reklama

Reklama