Reklama

Reklama

Robbie Williams: Candy

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební / Fantasy
Velká Británie, 2012, 3:24 min

Recenze (13)

kingik 

všechny recenze uživatele

Robbie Williams je zlobivý muž, který se s přibývajícím věkem dostává do umírněnější polohy, ale občas ještě vystrčí čertíkovské rohy. Podobný námět, jaký je v klipu použitý, už měla před lety Kylie Minogue ve svém klipu. Mě osobně překvapilo, že režii měl Joseph Khan, od kterého znám o něco progresivnější videa.Triková koláž speciálních efektů, ve které Robbie uplatnil své herecké vlohy, má nápaditost, ale o to hůře na mě působila písnička, kterou jsem si neoblíbil. A pak je tady mrdna z nejmrden a sice Kaya Scodelario a ta si na sebe upoutala veškerou moji pozornost. Já už celý klip civěl jenom na ni. Vše okolo tak nějak pěkné a vyvedené, až na tu písničku, Kayla fascinující. Mé hodnocení: 60% ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Kaya, Kaya, Kaya! To jediné, co na tomto videoklipu stojí za povšimnutí. Jinak je to příšerná trapárna. A přitom kdyby se to obešlo bez těch "speciálních efektů", tak by to zase tak špatné být nemuselo. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Chlapi, takto rozhodne svoje milé nevychovávajte. Pretože ony budú mať stále nad hlavou svetožiaru, no a vy čertovské rohy ( alebo rovno parohy ). ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Jednaza Williamse,který tu ze sebe dělá blbce a vůbec se za to nestidí a druhá za to,že je klip až tak fantastický,že má v žánru fantasy. ()

Hornet.CZ 

všechny recenze uživatele

77% / Písen sama o sobě je celkem pěkná a chytlavá a je také skvělým doplňkem k videu, které na mě působí jako komedie s poměrně povedeně vloženými efekty, které sice bijí do očí a člověka z toho až rozbolí hlava ale já osobně je prostě žeru, jinak jsem asi jedinej kdo prakticky neví kdo je Kaya a mě osobně je to u prdele, i když je fakt, že skvěle hrála totálně nevšímavou ženskou. Video: 71%, Hudba: 82% ()

Reklama

Reklama