Reklama

Reklama

Zombieland: Rána jistoty

  • USA Zombieland: Double Tap (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Deset let poté, co se Zombieland stal hitem a kultovní klasikou, se hlavní protagonisté (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail BreslinováEmma Stoneová) opět spojili s režisérem Rubenem Fleischerem (Venom) a původními autory Rhettem ReesemPaulem Wernickem (Deadpool) ve filmu Zombieland 2: Rána jistoty. V pokračování napsaném Rhettem Reesem, Paulem Wernickem a Davem Callahamem projde naše čtveřice zabijáků komickým zmatkem přes Bílý dům a srdce země. Střetnou se nejen se spoustou nových zombie, kteří od prvního filmu vznikli, ale i s některými přeživšími lidmi. Ze všeho nejvíc je ale ohrožují narůstající problémy jejich vlastní, chatrné improvizované rodiny. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (520)

silentname 

všechny recenze uživatele

"Zombieland: Double Tap" je podľa mňa veľmi solídnym pokračovaním skvelej hororovej komédie. Sú tu momentky, kde by som povedal, že je film lepší ako jeho predchodca. No potom mám pocit, že miestami si zvolil trošku lacnejšie techniky ako nás pobaviť. Madison je proste pravá blondína, ktorú zombíci skutočne asi nezožrali len preto, že milujú mozgy a ona žiaden nedostala (vysvetlenie Tallahaseeho). No na konci sa dočkajú naši hrdinovia pomoci aj od nej. Musím povedať, že aj scénka, kedy sa stretneme s inými verziami našich hlavných hrdinov v hoteli venovanom Elvisovi mi príde trošku nasilu. Ako keby sa proste stretli sami so sebou. Ja neviem. Možno mi to malo byť vtipné, no mal som skôr pocit, že obaja film zabíjali. Inak mám pocit, že má to aj viac humoru, ale rovnako aj viac skvelej akcie. A ostaňte aj ešte na jednu scénku kúsok po tom čo nabehnú titulky. Dozvieme sa prečo nikdy nevznikol Garfield 3. A Bill Murray je proste pán. Uznávam. Okrem toho si myslím, že v tomto filme máme aj viac zombíkov. A to ma teší. Okrem toho druh "Homer" je proste skvelý druh zombie. Škoda, že tak zriedkavý. A záverečné finále s veľkým množstvom zombies bolo proste fenomenálne. To je skutočne parádny zombie kill. Ale uznávam, že aj ostatné zombie killy, boli super. Uvidíme, či budeme mať ešte jedno pokračovanie filmu, alebo či sa tu kapitola uzavrie. Lebo osobne si myslím, že film vôbec nepotápa originál. Postavy sú super, humor funguje a má to dosť zombies a dosť krvi na to, aby som povedal, že film stojí za to vidieť. Hodnotenie: B+ ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Čtyři hrdinové jsou zpátky. Pořád zabíjí lidožravá monstra a pořád se snaží nezabít se navzájem. Teď ale jedna z hrdinek zmizela a zbytek ji musí najít a případně zachránit. A při své cestě přes zombíky zamořenou Ameriku narazí nejen na nemrtvé, ale i na další přeživší, Elvise nebo hipíky. Druhý Zombieland by se dal považovat za kopii jedničky, protože moc nových věcí nepřináší, ale pořád je to stejně zábavné a pokud vás likvidování nemrtvých a hláškování přeživších bavilo minule, dvojka vás nezklame. ()

Reklama

Nevka 

všechny recenze uživatele

Bylo mi až stydno, jak hloupým vtipům jsem se místy smál, ale pravdou je, že Double Tap zdatně sekunduje prvnímu dílu a rozhodně mu nedělá ostudu. S příchodem Madison jsou sice některé vtípky trochu jednodušší a "příběh" o chlup předvídatelnější, ale i tak je to pecka, kterou jsem po hodně slabém traileru ani v nejmenším nečekal. Herci mezi sebou mají úžasnou chemii a referencí na ostatní filmy je tady taky dost - což já naprosto miluji. Vůbec bych se nebránil tomu, kdyby Emma Stone dostála svému slovu a Zombieland se točil každých 10 let. Stárnout vedle těchto postav by bylo fajn. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Uběhlo dlouhých deset let, co Ruben Fleischer přišel se svou vcelku zábavnou a hlavně úspěšnou zombie komedií, která si získala na svou stranu řadu diváků a divaček. Dost dlouhá doba na to, aby vůbec někdy vzniklo další pokračování – což samozřejmě hlavně skalní fandové kvitovali s povděkem. Byl to však dobrý nápad? Přece jenom za tu dobu nám naši čtyři hrdinové už zestárli – s mladičké Little Rock se stal nakynutý parniválec, Emma Stone už taky ledasco ztratila ze svého půvabu, Eisenberg si viditelně začal pěstovat pivní báchor a snad jediný Woody Harrelson „zraje jako víno“. Však to byl také hlavně ON, kdo se stal tahounem tohoto dílu. A ač nerad přiznávám i hloupoučká Zoey Deutch – která zbylé dvě herečky strčila s přehledem do kapsy – alespoň co se atraktivity a charakteristiky její postavy týče. Jisté problémy jsem měl i se samotným scénářem. Zatímco u jedničky jsem dokázal přistoupit na pitomoučký leč zábavný a vtipný děj + kupu hlášek či srandovních situací, tak dvojka dost často parodovala sebe sama (jedničku), trefného humoru ubylo a spíše přibylo trapných momentů a nudnějších chvilek. I tak jsem si však i zde nalezl několik opravdu povedených scén a legračních pasáží, které dokázali udržet kvalitu tohoto pokračování alespoň na průměrné úrovni. Navíc mě víc než samotný závěr pobavila potitulková scéna s Billem Murraym. 50% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Talentovaný Ruben Fleischer servíruje Komedii roku, Jízdu roku a Zombie film roku! Musím se přiznat, že jsem po trailerech filmu příliš nevěřil, ale už od úvodních minut bylo zaděláno na srdeční záležitost a taky, že jo! Od prvního Zombielandu uběhlo 10 let a změnil se svět i postavy. Především Zombie, kteří se vyvinuli a nyní se dělí na různé druhy, což mi přišlo strašně fresh a nekoukané. Z herců samozřejmě nejvíce válí Woody Harrelson, který si krade většinu scén pro sebe, ale parádní je i nerdovský Jesse Eisenberg a Emma Stone. Jediná nevýrazná je Abigal Breslin, která jednak vypadá otřesně a je spíš do počtu, proto potěší dvě nové postavy. Sexy Rosaria Dawson a rozkošná Zoey Deutch, která hraje naivní hloupou barbínu dokonale a při každé scéně s ní se směje celé kino nahlas. ( Do you know why she survived Zombie Apocalypse? Because Zombies eat brains and she has none!) Krom perfektního humoru ( kadence hlášek připadá asi na každé 3 minuty), potěší i akce, která je hezky natočená, brutální, originální a zábavná včetně vygradovaného finále. Mezi highlighty určitě patří každoroční oceňování za Zombie kill roku. Jeden z těch filmů, kde si po skončení řeknete "Chci, to vidět znova!". Velké letošní překvapení, které bude bojovat o přední příčky. PS: Po titulková Cameo scéna je perfektní. 90% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (22)

  • Bionafta má bod vznícení kolem 130°C (běžná nafta cca 52°C), což znamená, že by tak lehce nezapálili vyteklou naftu. (LaserJet)
  • Pomalý a neinteligentní zombies jsou nazýváni pojmenováním Homer, což je jednoznačný odkaz k seriálu Simpsonovi (od r. 1989) a postavě Homera Simpsona. (NiWi)

Související novinky

Koho studio zvažuje do role Batgirl?

Koho studio zvažuje do role Batgirl?

21.07.2021

Filmová Batgirl brzy dorazí na plátna v samostatném celovečeráku, scénář píše Christina Hodson (Birds of Prey) a za kameru si stoupnou Adil El Arbi a Bilall Fallah, režiséři posledních Mizerů. Stále… (více)

Nej filmy roku a PF 2019!

Nej filmy roku a PF 2019!

31.12.2018

Film, od kterého jsme kvůli komplikacím při natáčení (výměna režiséra) raději nic velkého nečekali. Bohemian Rhapsody. Dnes suverénně nejoblíbenější a masami nejlépe hodnocený filmový šlágr roku.… (více)

Chystá se návrat do Zombielandu

Chystá se návrat do Zombielandu

18.05.2018

Ačkoliv to zní neuvěřitelně, příští rok uplyne 10 let od premiéry Zombielandu. Ujetá komedie s Jessem Eisenbergem, Woodym Harrelsonem, Emmou Stone a Abigail Breslin celou dobu čeká na pokračování. A… (více)

Reklama

Reklama