Reklama

Reklama

Dilema

  • Česko Manžel, nebo milenec? (více)
Trailer 1

Ronny Valentine a Nick Brannen jsou od studií nejlepší kamarádi. Teď spolu mají malou firmu zabývající se vývojem nových automobilových technologií a designu. S Ronnyho přítelkyní Beth a Nickovou manželkou Genevou po boku jsou ti dva neporazitelný tým. Na posledním autosalónu se Ronnymu podaří malou lstí domluvit schůzku se zástupci firmy Chrysler. Pokud by jednání dopadlo dobře, měli by oba o budoucnost postaráno. Jenže pak se Ronnyho svět obrátí vzhůru nohama, když nechtěně spatří Genevu v náruči jiného muže. Ronny se před tím, než tuhle nepříjemnou zprávu sdělí Nickovi, rozhodne zjistit víc. Coby amatérský detektiv promění svůj život v komický chaos. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (199)

anli 

všechny recenze uživatele

Zdánlivě jednoduchý příběh o dvou kamarádech a jejich ženách.Ron Howard se tentokrát rozhodl natočit romantickou komedii ze života,jejíž hlavní zápletka je velmi prostá a jeden z hlavních hrdinů tu řeší ono"dilema"-říct tohle nejlepšímu kámošovi,nebo ne.Námět a scénář filmu je průměrný a chtělo by se říct až banální.Co jej zvedá nad průměr jsou skvělé dialogy,vtip a herci,kde exceluje hlavně Vince Vaughn a je vidět,že komediální poloha mu opravdu svědčí.Sám jsem rád,že po delší době vidíme na plátně Winonu Ryder a fakt jsem si jí užil.Škoda,že se stalo,co se stalo a měla takovou pauzu.Vždycky jsem si myslel,že z ní bude skvělá herečka.Tak,snad je už vše vpořádku-tady to alespoň tak vypadalo-a Winona se nám vrací v plné síle.Opravdu přijemně mě film překvapil,dobře jsem se bavil a některé scény mě fakt naplno rozesmály.Občas film malinko ztrácí tempo,zejména když z plátna zmizí Vince,ale to jsou naštěstí jen malé okamžiky.S hodnocením mám dilema a to přesně uprostřed a protože je dobrých a vkusných komedií opravdu málo,dávám 70%. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Winona Ryder oslavila svůj filmový návrat Černou labutí a už je tu další kousek, ve kterém hraje a kde dostala konečně mnohem více prostoru. Samozřejmě si od dramatu odskočila k poněkud odlehčenějšímu žánru,tedy komedii s ohraným námětem, která nepřinesla vůbec nic nového pod sluncem a bohužel není ani vtipná, jak by se od výchozí situace mohlo očekávat. Jen v podstatě rozšiřuje to nepřeberné množství ostatních komedií a nepůsobí ani jednooký král mezi slepými. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ron Howard je zvláštní režisér. Natáčí neuvěřitelné pecky (Oheň, Apollo 13, Rivalové) silné příběhy (Čistá duše, Těžká váha) malé ale poutavé napínáky (Noviny, Výkupné, Duel Frost/Nixon) ale i příšernosti (Grinch, Šifra mistra Leonarda, Inferno) nebo neuvěřitelně nudné komedie (Rodičovství, Ed TV). A právě do poslední kategorie spadá i Dilema. Film, který má výborné herce, skvělého režiséra a hudbu od samotného Hanse Zimmera (po celou dobu jsem jí nikde ve filmu nepostřehl). Přesto film nefunguje a není to tím, že by byl hloupý, jen je jednoduše o ničem. Z daného tématu mohla vzniknout zábavná taškařice, ale Ron nikdy nevymyslí nic zajímavého, co by diváka pobavilo a každá scéna vždy vyšumí do prázdná. Je vidět, že ani silný tým nedělá dobrý film a občas do prostě nevyjde. ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Snad poprvé, co mě obecné hodnocení zde na ČSFD zklamalo (NAŠTĚSTÍ!). Film totiž naprosto úžasný. Celkem jednoduchý příběh, který se v průběhu výpravy nijak zjevně nerozvíjí, nicméně v podaní herecké dvojice Vince a Kevina v hlavních rolích a jejich skvělé vzájemné chemie, jsem se bavil náramně. Pohodová atmosféra a závěr naprosto peckovní. Jeden z takových těch flmů ze života, který vám prostě vykouzlí úsměv na tváři. :) ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Priateľstvo, dôvera? hodnotenie klesaaá... nevera v svadobnú noc od Chrena hodnotenie stúúpa, takí skazení sme (ste)! Ja dilemma nemal, pretože tento snímok príjemne odreagoval od každodenných strasti a slasti, síce povrchným spôsobom formulácie no budiž. Príjemná herecká sešlosť. 5/10 Kruhové dýchanky sú fakt účinné, človek sa dozvie vecí. A dobre to bolo ku*va... hipokrati. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (12)

  • Jennifer Garner byla obsazena do role ve filmu, projektu ale odřekla a místo ní přišla Jennifer Connelly. (ČSFD)
  • Na konci 40. minúty sa hlavné postavy nachádzajú na hokejovom štadióne na zápase Chicago Blackhawks verzus Columbus Blue Jackets a miestny komentátor práve hlási, že trestné strieľanie zahajuje domáci hráč s číslom 81. V tej sezóne číslo 81 na drese "Hawks" nosil slovenský hokejista Marián Hossa. (KN1Fe)

Reklama

Reklama