Reklama

Reklama

Dilema

  • Česko Manžel, nebo milenec? (více)
Trailer 2

Ronny Valentine a Nick Brannen jsou od studií nejlepší kamarádi. Teď spolu mají malou firmu zabývající se vývojem nových automobilových technologií a designu. S Ronnyho přítelkyní Beth a Nickovou manželkou Genevou po boku jsou ti dva neporazitelný tým. Na posledním autosalónu se Ronnymu podaří malou lstí domluvit schůzku se zástupci firmy Chrysler. Pokud by jednání dopadlo dobře, měli by oba o budoucnost postaráno. Jenže pak se Ronnyho svět obrátí vzhůru nohama, když nechtěně spatří Genevu v náruči jiného muže. Ronny se před tím, než tuhle nepříjemnou zprávu sdělí Nickovi, rozhodne zjistit víc. Coby amatérský detektiv promění svůj život v komický chaos. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (199)

iamek 

všechny recenze uživatele

Už podle obsazení jsem tak nějak tušil, že film bude totální průser. Trošku jsem doufal, že Ron Howard nějakým zázrakem natočí s tímhle obsazením kvalitní film, ale bohužel se to tak nestalo. Mi osobně Kevin James a Vince Vaughn nikdy nepřipadali vtipní a když jsem viděl, že mají hrat v jednom filmu vedle sebe dokonce s Tatumem tak se mi udělalo nevolno. Podle očekávání jsem v kině viděl mizernou komedii která nebyla ani vtipná, originální a už vůbec ne dobře napsaná a zahraná. Tohle si Ron Howard za rámeček určitě nedá. ()

Radush 

všechny recenze uživatele

Ovlivněna zdejším hodnocením + po zjištění, že námětem je už tak ohrané téma, jsem nějak podvědomě očekávala nudu největší, ale tak to nebylo. Slabé momenty střídaly vtipné sekvence, takže vcelku (vezmu-li v potaz, že Vince Vaughn není rozhodně můj herecký favorit a o Kevinu Jamesovi radši pomlčím) jsem se pobavila. Co se týče ženského obsazení - Jennifer Connelly bude skvělá vždy a všude a Winona Ryder skvěle zahrála herečku :) Sice mě mrzí, že režisér mé milované Čisté duše poslední dobou míří do močůvky filmové tvorby.. ale uklidňuje mě, že Dilema nepatří mezi to nejhorší. ()

Reklama

Tessie odpad!

všechny recenze uživatele

Nejdřív to vypadalo na dobrou komedii, ale pak to začalo být příliš přeameričtěné. A já nebyla dostatečně opilá, aby se mi to líbilo aspoň trošku. Poslední půl hodina byla horší a horší. Nedívat se na to na návštěvě, rozhodně to do konce nedokoukám, kolektivně se to zvládnout prostě muselo. Nebýt toho příšerného dabingu, který byl jakožto jediná zvuková stopa dostupný, možná bych hodnotila jinak. Dabing zkrátka film vždy zabije, i když by mohl mít normálně úspěch. A Vince Vaughn už nechci dlouho v žádném filmu vidět, fuuuuuj. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Už když jsem viděla trailer tak jsem si myslela, že to nebude nic moc, takže mě to vlastně nepřekvapilo. Příběh o dvou nesympatických chlápcích a jejich stejně nesympatických partnerkách. Opravdu mě to moc nebavilo a ta výsledná délka skoro dvou hodin, byla příšerně moc! Zkrátila bych to tak o hodinu, vymazala půlku scén a možná by to mohla být docela vtipná komedie, která rychle odsýpá. 2* jediný na koho se tam dalo dívat byl Channing, i když ten smajlík co měl na zadku, to mě dostalo. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou se nám zde nějak rozšiřujou udoudané a nudné filmy, do kterých si přišlo hvězdně obsazení vyzvednout jen hromadu prachů. Po Cizinci, Fotři jsou lotři a Poznáš, až to přijde? totiž přichází otřesné Dilemma, které se k těmto nudným a zbytečným filmům může směle zařadit. Příběh filmu by vystačil možná na epizodu 40minutového seriálu, zde je však díky debilnímu chování postav natahován až do stopáže 2 (!!) hodin, přičemž člověk stihne usínat už po první půl hodině. Dialogy jsou nudné, humor žádný a hvězdné obsazení prachbídné a nevyužité. Rozhodně nejhorší film Rona Howarda, který timto ještě překonal nudnost Šifry mistra Leonarda a asi také nejhorší film všech herců (ano, i Channinga Tatuma) ()

Galerie (38)

Zajímavosti (12)

  • Jedná se o první komedii režiséra Rona Howarda od vánočního snímku Grinch (2000), který byl uveden o 11 dříve. (Coldrex)
  • Pro snímek se rozhodovalo se mezi názvy Cheaters, What You Don't Know a The Dilemma. Vítězná byla nakonec třetí varianta. (Kuzmik)

Reklama

Reklama