Reklama

Reklama

Johnny English byl po neúspěšné akci propuštěn z MI7 a nyní žije mezi tibetskými mnichy, kde se už pátým rokem pokouší zocelit své slabiny a vyrovnat se s traumatem z profesního selhání. Z meditování ho vytrhne až rozkaz z domovské Anglie. Tajné služby potřebují Englishovu pomoc. Při mezinárodní schůzce hlav států má dojít k atentátu na čínského premiéra. A protože se šéfová MI7, Pamela Thorntonová, nemůže na nikoho spolehnout, neboť se to v jejím revíru hemží dvojitými agenty, vsadí vše na jednu kartu - na Johnnyho Englishe. Aby zajistila dodržování protokolu, Pamela přiřadí k Englishovi naprostého nováčka, agenta Tuckera. Johnny při rozplétání případu opět nadělá spoustu chyb a trablů, ale nakonec přece jen přijde na to, kdo atentát plánuje. (TV Nova)

(více)

Videa (15)

Trailer

Recenze (845)

Niles 

všechny recenze uživatele

Boli už aj omnoho horšie pokračovania. Pokles v kvalite je tu vidieť, ale nie je to až také zlé. Zatiaľ čo v jednotke bol humor prirodzenejší, tu sa tak nasilu snažia predviesť vtipy vyplývajúce z Johnnyho blbosti, až to občas vyznieva trápne. To som zaznamenal hlavne v prvej polovici, potom to už bol starý dobrý Johnny English. A oplatí sa počkať na záverečné titulky s jednou zábavnou bonusovou scénkou. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Jako slet gagů dobré. Jen Atkinson zestárl a nejsem zrovna fanynkou té repetitivní hudby. Celý film působí jako jedna velká honička, už se tu začíná parodovat i hongkongská vlna Bruce Leeho i Jackieho Chana, v parodii na Bondovky je snímek ambicióznější než minule, ale dojem potom na rozpacích. Trans šéfka překvapila, nový kolega doplňuje dobře a bez výhrad, ale i tak se zasteskne po ostatních z bývalé trojky. Závěr lulz! ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Takéto sklamanie som nečakal ani v tom najhoršom sne. Druhá časť sa oproti jednotke môže schovať a ešte prosíkať o milosť, aby nedostala odpad. Som vážne prekvapený, že má JER na csfd až 64%. Vau, no, skoro ma pri sledovaní premohol spánok, oči klepkali každých 5 minút. Slabota, slabota. Humor neuveriteľne klišovitý, vycucaný z prsta. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak, ako v prvej časti siahli po menách ako John Malkovich a Natalie Imbruglia, siahli po významných osobách aj tento raz. Vo filme zhliadnete Dominica Westa, Gillian Anderson a Pierca Brosnana. Áno, je to tak. Na plátne je opätovne Scullyová, tento raz ako šéfka MI7. A tak ako dobre sa na ňu pozeralo pred cca pätnástimi rokmi, ani dnes sa nič nezmenilo a herečka je stále sexi dračica. Som rád že Atkinson nezostal len pri Beanovi i keď jeho filmografia nieje dlhá. Čo je škoda. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Skvěle natočená akční komedie, kterou nemá smysl jakkoli podrobněji pitvat. Jen byste si tím zkazili pocit z dobré zábavy, kterou nám Rowan přednesl svým nenapodobitelným způsobem. Ano, spousta fórů bylo předvídatelných, laciných, nadbytečných nebo co já vím, co všechno se bude tomuto filmu vytýkat. Ale takový být měl a přesně takový skutečně je. Při scéně s křeslem na poradě jsem čůral smíchy, i když byla stokrát omletá trailerem. A souhlasím s tvrzením samotného Atkinsona, že postava Englishe je anglickému tajnému agentovi mnohem blíže, než James Bond. P.S: Počkejte si až do konce. P.P.S: Koncem nemyslím okamžik, kdy se po závěrečné scéně ztmaví plátno... ()

Galerie (86)

Zajímavosti (26)

  • Skladba, která hraje během potitulkové scény, je od Edvarda Griega a nese název „In the Hall of the Mountain King“. (OJan)
  • Během závěrečných titulků lze zhlédnout ještě jednu krátkou pasáž, ve které English (Rowan Atkinson) vaří. (S.U.E.S.)

Související novinky

Borci z The Raid vymlátí Hollywood

Borci z The Raid vymlátí Hollywood

30.07.2012

Indonéská pecka Serbuan maut aka The Raid je možná nejryzejší a určitě nejbrutálnější akční film posledních měsíců, ne-li let. Není divu, že se chystá pokračování i americký remake (ačkoli už… (více)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Znovuzrozený Johnny English

Znovuzrozený Johnny English

18.09.2010

Právě tento týden začalo ve Velké Británii natáčení špionážní komedie Johnny English Reborn, v níž se Rowan Atkinson vrací jako neohrabaný agent s povolením zabíjet záchvaty smíchu. Později se štáb… (více)

Reklama

Reklama