Reklama

Reklama

REC 3: Počátek

  • Španělsko [REC]³: Génesis (více)
Trailer 1

Třetí díl slavné španělské hororové série REC. Na svatbu Kolda a Clary dorazí několik jejich příbuzných a přátel, mezi nimiž je jeden, kterého pokousal pes. Ten o pár chvil později začne napadat další hosty, čímž se virus začne nekontrolovaně šířit. To změní nádhernou svatební chvíli Kolda a Clary v noční můru plnou mrtvých... (TV Horor Film)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (476)

tron 

všechny recenze uživatele

Žiadny prequel, ale skôr resp. film odohrávajúci sa paralelne s jednotkou a dvojkou (v televízore dávajú správy o "istom činžiaku"). Hoci je film mierne odľahčený, určite nejde o žiadnu komédiu. Hoci treba dodať, že atmosféra už zďaleka nie je tak temne kvalitná, ako v prvých dvoch dieloch. Hlavná hrdinka fajn, ale na môj vkus príliš nezaujímavá hlavná zápletka. Útok nakazených na svadbe? Skutočne? No... nič moc. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Než jsem si pustil REC 3 Genesis, tak už jsem viděl zdejší chabé hodnocení, takže mé očekávání bylo, že vysolím jasnej odpad. Nakonec jsem byl ale mile překvapený, že na odpad to není. Několik scén je parádních a zombíci jsou docela věrní. Nicméně o strachu nemůže být řec a navíc jako prequel či genesis to bohužel nefunguje. Stále nevíme, odkud se virus vzal a jaký má charakter, víme jen, že se šíří kousnutím a že mu nelahodí citace z Bible. Náboženský virus? Plazo-Balaguero, to jste nemohli vymyslet něco uvěřitelnějšího? Za tento díl, který nic neobjasnil tedy dávám 40% a snad bude Apokalypsa výrazně lepší. ()

Reklama

Peytl 

všechny recenze uživatele

Ano, má milá Phobie, dnes nastal ten den a já plním svá odhodlaná slova z nedávné minulosti. Ale i pro vás ostatní pár rad do života. Být vámi, pak bych si již dával větší pozor, než se rozjuchaně vrhnete na obálku s pozvánkou na svatební veselici, byť s vidinou zábavy a žrádla zadarmo ( i když ???), hlavně pokud se vám zdá nevěsta k nakousnutí, pak bych byl velmi obezřetný, i kdyby se mejdan zdál tak velký a úžasný (jako zde), že by si na něj našinec musel vzít šestnáct úvěrů. Na druhou stranu, co by to bylo za svatbu, kdyby se tam strejda s bratrancem trochu nepokočkovali, ne? Když už se vám to trošku zvrtne, stejně jako krizí zmítaným ( a že se kroutili) Španělům, pak je nutné mít po ruce aspoň flanďáka, chlapa převlečenýho za sýr ( s kvérem!) nebo v brnění, či nějakou jinou bizarní postavu, čím šílenější tím lepší. I přesto ale musíte počítat s tím, že o takové svatební noci zažijete podstatně víc krve, než by se jí mělo objevit na prostěradle ortodoxního katolického páru v jejich deflorační večer. Tentokrát jsem byl rád, že se kamera (až na začátek) vrátila do ruky kameramanovi, protože natáčet mi někdo svatbu mobilem drženým prdelním svalem, pak bych ho rád do té prdele kopnul a motorovkou upálil palici (možná je v tom ono vysvětlení počátku krvešílenství)...mimochodem, motorovka, super přístroj, a Osman Lafita by se posral v teplém úžasu, kdyby viděl, jak a čím se tvoří ve Špáňu večerní toaleta. Kvůli takovým scénám, jako je zmiňované postřižinovské zkracování sukní a hlav, nebo cpaní se důchodců do autobusu, zřejmě aby si sedli, nějakým bezva lekačkám, parádním maskám, dávám 4/5. Konec, který tady nevybleju, mě lehce nasral a film opět trochu sráží, pak už jsem téměř na 3/5. Jenže protože vím, že se na REC 3 bude nadávat hromadně, pak já to přepálím a u čtyř zůstanu, i když si to vzhledem k starším bratříčkům nezaslouží. Nečekejte REC a to není žádnej KEC, prostě taková milá zombárna. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Po prvních dvou dílech, které byly příjemným osvěžením na poli hororů, přichází část třetí, režírovaná tím větším "pakem" z původní autorské dvojice. Všechno je tady ovšem tak nějak špatně, skoro až komediálně - a snad to i vypadá, že je to tak schválně. Do rozjeté série se to však vůbec nehodí. Uvidíme, čeho se dočkáme od čtvrtého dílu režírovaného kolegou Balaguerém. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

To byla ale taškařice, tahleta svajba! Takže postupně - několik velice dobrých scén, spousta mizerných scén, párkrát se mi i protočily panenky. Jako zombie horor to možná sahalo po průměru. Ale teď - může mi někdo vysvětlit, z jakého důvodu se to jmenovalo REC? Doprdele dyť už to nebylo ani FF. Kdyby se to jmenovalo "Wedding of the dead", tak bych nad tím mávl rukou, ale toto.....ještěže to mělo jen 80 minut, netrpěl jsem dlouho. Tfuj! ()

Galerie (80)

Zajímavosti (9)

  • Třetí díl upustil od ručních subjektivních záběrů prvních dvou filmů a sklidil za to od recenzentů kritiku. (S.U.E.S.)
  • První a druhý díl zrežírovali Paco Plaza a Jaume Balagueró společně. Další pokračování si ale rozdělili tak, že Plaza natočil třetí díl a Balagueró čtvrtý. (karlik4801)
  • Plagát k filmu pre uvedenie v USA vytvoril Tony Moore, spoluautor komiksu "The Walking Dead". (FromHell)

Reklama

Reklama