Reklama

Reklama

REC 3: Počátek

  • Španělsko [REC]³: Génesis (více)
Trailer 1

Třetí díl slavné španělské hororové série REC. Na svatbu Kolda a Clary dorazí několik jejich příbuzných a přátel, mezi nimiž je jeden, kterého pokousal pes. Ten o pár chvil později začne napadat další hosty, čímž se virus začne nekontrolovaně šířit. To změní nádhernou svatební chvíli Kolda a Clary v noční můru plnou mrtvých... (TV Horor Film)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (476)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Dafaq?! Dokonale zbytočný a nefunkčný film. Nie je to ani vtipné, ani napínavé, nefunguje ani rámcovanie srdcervúcou love story a found footage koncept tvorcovia po 20 minútach opustia a ukáže sa to ako zásadná chyba, pretože v tej chvíli film absolútne stratí úvodnú "uveriteľnosť". Zvyšok je trápna, zle natočená fraška, v ktorej aj tie lepšie nápady (Sponge John, zbroj svätého Juraja, agent španielskeho SOZA) čoskoro umrú na nevyužitie. A čo je najhoršie, je tam zúfalo málo gore a zombie kills sú lacné a neoriginálne. Ohromné sklamanie. Keď film, ktorý má čistého času 70 minút, túžite vypnúť už v polovici, niečo je zle. ()

AppleCore odpad!

všechny recenze uživatele

Paco Plaza to nepokazil! Během prvních patnácti minut jsem tak nějak očekával takovej ten "recovskej" standard, když se ale dění prolnulo do normálního filmu a začal tam běhat Spongebob, neschopnej rytíř a jeho drahá polovička s motorovkou, veškerá atmosféra a brutální stránka jakoby společně s původním pojetím ustoupila. Už to neni ten dechberoucí nářez, už vám nebude naskakovat husí kůže a už nebudete mít nutkání řvát společně s postavami. Stala se z toho naprosto rutinní a věru neoriginální záležitost, která doplácí na neschopnost režiséra budovat jakoukoli atmosféru či emoce. Vlastně mi po celou dobu sledování bylo úplně jedno, jak rytíř s nevěstou skončí, nutno ale dodat, že právě konec nakonec zachránil film od odpadu. Doufám, že Jaume Balagueró taky nevytvoří něco takovýho (na filmu je vidět, že předchozí dva fláky má na svědomí z 90% právě on), přeci by nechtěl tak skvělou sérii takhle zazdít. Paco Plaza to posral! ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

A je to. Jednička byla originální, dvojka excelentní a po trojce nezabučí ani býk, protože torero už mává jen zbytky otrhané mulety, která by nerozdráždila ani kulhavou, fialovou krávu... Tupá až blbá vybíjená s nemrtvými, co pokousali nějakého vaguse a chytli běhavku, jakých dnes produkují podřadná studia na populární vlně hnijícího masa dvanáct do tuctu. Ale co se divím, když je režisér Pako, co pro hrst Euro navíc pošle nějakou rychlokvaškou do kopru takový skvělý standard! ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Občas se objevují srovnání, která dávají sérii [REC] do paralely s Vetřelci. Chyba lávky přátelé, protože na těch prezentoval svou vizi pokaždé jiný tvůrce. Tohle není osobitý příspěvek k tématu, ale vydávení infikované krve do chřtánu dalšího dílu, kde Plaza ctí sérii jedině v tom, že nešetří červenou. Zbytek je sbírka ‚dafuq?‘ otázek nad dějem, chováním postav a i samotným tvůrčím přístupem, kdy naprosto selhávají pokusy o splatterovou komiku ve stylu Jacksonovy rané tvorby. Doufám, že Balagueró dá čtyřkou Plazovi alespoň ze tři výchovné pohlavky. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Paradoxně po jedničce a dvojce, které jsou pečlivě filmařsky provedené filmy, vypadá trojka jako amatérský spin-off, který se rozhodla natočit parta sice nadšených, ale nepříliš zručných fanoušků. Velké, velké zklamání, byla jsem natěšená na nadpřirozenou hrůzu a dostala jsem jenom červený podvazek. Tedy, kdo čeká šílený horor, dostane vlastně romantický film. Ale jak romantický. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (9)

  • Náklady na výrobu byly v přepočtu přibližně 6,4 milionu amerických dolarů. (NIRO)
  • Třetí díl upustil od ručních subjektivních záběrů prvních dvou filmů a sklidil za to od recenzentů kritiku. (S.U.E.S.)
  • Plagát k filmu pre uvedenie v USA vytvoril Tony Moore, spoluautor komiksu "The Walking Dead". (FromHell)

Reklama

Reklama