Reklama

Reklama

Catch .44

  • USA Catch .44
Trailer

Pro Tes a její dvě kámošky Karu a Dawn to zprvu vypadalo jednoduše: v odlehlém motorestu se měly zmocnit drogové zásliky pro jejich šéfa Mela (Bruce Willis). Když se ale rozpoutá řetězec nezastavitelných událostí, velmi rychle jim dojde, že tohle může být jejich poslední kšeft. To, co zprvu vypadalo jako snadná práce, se postupně mění na nebezpečnou hru kočky s myší. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

No takze takto. Tento film ma velku nevyhodu vtom ze sa nevyhne porovnavaniu s bozskym quentinom a to mu podla mna odobera aspon 15 - 20 % z hodnotenia. Ale k filmu... film ma potencial problemom zostava ze ho nikto nevie vyuzit. A cloveku co zostrihal sceny a daval ich do poradia v akom su by som nedal do ruky ani manikurove noznicky. Jednoducho malo to potencial hrat sa na tarantinovku a pri troche stastia to mohlo dopadnut podobne ako lucky number slevin.... ale nestalo sa... ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak se nám zde představilo něco malinko podobného Tarantinovsku a možná i Rodriguezovsku, jenže opravdu jen malinko malinkato. Slušně obsazený a zajímavě nasekaný a rozporcovaný příběh, kterému ovšem nejvíce dominuje upovídanost a předlouhé pasáže nudy. Ale 39 procent? To přeci né! Za tři kousky a 60% ()

Reklama

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

V dnešní filmové brandži je velmi těžké se prosadit. Tolik filmů, nápadů a konkurence. Podle hodnocení databáze na její uživatelé film Catch.44 nijak zvlášť nezapůsobil. Na mě Catch.44 zapůsobil svým retrospektivně poskládaným dějem. Mám rád příběhy, kde se pořád vracíme v ději. Tím vlastně celý příběh dramatizujeme a napětí se stupňuje. Film navíc působí dojmem 80.let (hudba, mluva, atd.). Hlavní pochvalu ode mě dostává Forest Whitaker a sladká Malin Akerman za své přesvědčivé výkony. Největším lákadlem byl pro některé Bruce Willis. Ale mě ovšem jeho nuzný výkon opět zklamal. Poslední jeho dobrá role byla ve Smrtonosné pasti 4.0.. Asi už je za zenitem. Celkově 80% ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadne, když si někdo hraje na Tarantina a vůbec mu to nejde. Hodně ukecaný film a naprostá většina dialogů je silně o ničem a nudí. Tomu tedy říkám trefa do černého! Děj se tváří hrozně chytře, není přitom chudý na logické nesrovnalosti a v mnohem lepším provedení by se dal vylíčit několika krátkými větami. To ne zrovna slabé osazenstvo je mi tedy dosti záhadou. Mimochodem, Bruce Willis se tu stejně jako v případě podobně špatného „Setup“ mockrát neobjeví. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Celý film prakticky nuda, rozkrajením několika částí filmu a pak spojením jako puzzle chtěli asi tvůrci napodobit Pulp fiction ale spíš ztoho udelali zmatený bordel. Postavy ničím vyjímečné nebyli akorat Whitaker mě nadchnul a toho moc nemusim. Bruce Willis tam skoro nebyl (což bylo jasný) hudba se dala a pár přestřelek se našlo, ale akce fakt minimum a film je spíš podpruměr. Nudné zbytečné dialogy...naopak chválim soundtrack Fox on the run tam bylo fakt peckový. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Ačkoliv je uniforma zastřeleného šerifa silně pocákaná krví, Ronny (Forest Whitaker) ji má posléze dokonale čistou bez jediné skvrny. (Conspi)
  • Do role Dawn byla původně obsazena Lizzy Caplan. Později ji však nahradila Ann Woll. (Ekkan)

Reklama

Reklama