Reklama

Reklama

Catch .44

  • USA Catch .44
Trailer

Pro Tes a její dvě kámošky Karu a Dawn to zprvu vypadalo jednoduše: v odlehlém motorestu se měly zmocnit drogové zásliky pro jejich šéfa Mela (Bruce Willis). Když se ale rozpoutá řetězec nezastavitelných událostí, velmi rychle jim dojde, že tohle může být jejich poslední kšeft. To, co zprvu vypadalo jako snadná práce, se postupně mění na nebezpečnou hru kočky s myší. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Taková "tarantinovka" ... kecy, kecy, kecy ... ale fakt nezáživný, postupný skládání děje dohromady ... taky nezáživný. Pomalý vyprávění, ubohej příběh, nevýrazný postavy. Jedinej, kdo to táhne naprosto excelentně, tak je Forest Whitaker. Ten si to dal fakt výborně. Ale jinak je to akorát nudná, pěkně barevná volovina ... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pracovní poměr u mafie nelze ukončit dohodou. Při své pověstné vychytralosti jsem však tuto zásadní utajovanou informaci tak nějak vytušil z mnoha podstatně dříve natočených gangsterek. Takže překvapení se nekonalo, okopírované dialogy spolehlivě ponudily, triviální děj nenavnadil ani přehazováním časových rovin a tak jediné pozitivum zachytily mé uši při poslechu povedeného soundtracku. ()

Reklama

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Tak moc by se chtělo a tak moc to nejde! Všichni víme, koho to ctí a koho ždíme, ale nakoukávat jen filmy na videu a kopírovat všechny ty slavné dílčí scény sofistikovaného násilí bohužel nestačí, chce to mít i tenhleten vypravěčský fištrón. Aneb i prázdné dialogy se dají vést stylově. Over the top přestřelená, do sebe totálně zahleděná nuda, přestože za ten soundtrack by se ani Taratino nestyděl. 30% ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Jasně, jsou tu scény, který jsou cool. Ale tak 90% filmu si říkáš jedno velký WTF?! Buď je ten film fakt cool a super a já to nepochopil, anebo je to ždímání tisíckrát omletýho... Tak si vyber. A Bruce to tentokrát prostě nezachrání. Zato Whitaker je v trailerový scéně s motorem bezkonkurenční. To jo. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

...i postava od Tarantina většinou mele hovadiny...jenže to hraje třeba De Niro...pěkně se na to dívá, hltáte každou scénu, užíváte si dlouhé a nesmyslné dialogy...jenže když to přestřelíte několika násobně víc a ještě k tomu nemáte adekvátní herce, vznikne něco tak nudného, že každá minuta vám přijde jako věčnost...a to se stalo v Catch.44!! Whitaker jediný on to muž, ustál nesmysly, které musel říkat, ostatní...bohužel!! ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Hlavné hrdinky jazdia na BMW 323i. (Johnny.ARN)
  • Do role Dawn byla původně obsazena Lizzy Caplan. Později ji však nahradila Ann Woll. (Ekkan)

Reklama

Reklama