Reklama

Reklama

Prolhané krásky

(seriál)
  • USA Pretty Little Liars (více)
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2010–2017), 119 h 41 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

I. Marlene King

Předloha:

Sara Shepard (kniha)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Shay Mitchell, Sasha Pieterse, Ian Harding, Laura Leighton, Janel Parrish, Holly Marie Combs, Chad Lowe (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Pětice patnáctiletých kamarádek si užívá večírek. Ráno však zjišťují, že jedna z nich zmizela. Dívky od té chvíle spojuje děsivé tajemství. A nejsou samy, kdo ho zná... (HBO Max)

Recenze (290)

Hild 

všechny recenze uživatele

Po první sérii: Zoufalé manželky pro teenagery. I já se tomuto přirovnání neubráním. Klasická americká vztahovka doplněná o mysteriózní linku, ano, občas člověk převrací oči v sloup a leccos musí překousnout. Hlavní hrdinky se rozhodně nechovají jako šestnáctileté děcka a některé na to ani nevypadají, ale tak co, až budu chtít něco realistického z teen prostředí, pustím si britský Skins. Prostě mě to baví. O nějakých velkých hereckých výkonech se nemůžeme vůbec bavit, ale chemie mezi postavami funguje na jedničku. Občas si říkám, že čas strávený u tohoto seriálu by šel jistě využít mnohem lépe, ale když já chci tak vědět, kdo je "A" a kdo je vrah. Po druhé sérii: Musím jednu hvězdu ubrat, scénář je čím dál tím hloupější a některé věci už se nedají překousnout tak snadno jako v první sérii. ()

Terez.S 

všechny recenze uživatele

Strašně dlouho jsem tomuto seriálu odolávala, až jsem se na něj nakonec za podzim vrhla, všechny dosud vydané epizody zhltla během pár týdnů a asi 2 měsíce musela čekat na nové díly. Kdybych to udělala jako minulý rok s Gossip Girls, že bych si počkala, až to celé skončí a pak to teprve zkoukla, možná by to bylo lepší :). Nic to ale nemění na tom, že mě to vtáhlo. Přestože je to přitažené za vlasy a už trochu zdlouhavé, ani na chvilku mě to nepřestalo bavit. Jen teda nevím, jak budu zvládat vždycky ty půlroční přestávky .. :) ()

Reklama

danca044 

všechny recenze uživatele

Tento seriál mi doporučily kamarádky a nečekala jsem, že mě tak zaujme. Po pár shlednutých dílech jsem se nemohla dočkat dalšího pokračování a líbí se mi, že se po celou dobu u seriálu nenudím. Obsahuje všechno co mám ráda. Romantiku, dramatičnost a tajemnost. Nejvíce mě asi zaujala Ashley Benson , díky svému charisma a herecké nadanosti. Oproti tomu ale nemusím Lucy Hale, zřejmě kvůli postavě co hraje a někdy mám pocit, že není moc herecky věrohodná. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

V roce 2012 jsem viděl prvních pět epizod první série a už tehdy mi připadalo, že to bude strašně natahovaná nuda o ničem, teda jo, s jednou záhadou, co se ale bude táhnout několika sériemi plné vaty. A evidentně to tak i dopadlo. Navíc mě ten seriál nikdy nechytl. Co se mi ale hodně líbí, tak je znělka, ta je skvělá. 2* ()

dormouse 

všechny recenze uživatele

Nevadí mi pohádky o bohatých, štíhlých, bílých a krásnýchj američanech, pokud je tam nějaká nadsázka a humor, jako Desperate Housewifes neboTwin Peaks. Ale seriál o bandě bílých anorektiček, které se v šestnácti oblékají a malují jako štětky, všechny randí s klukama, ale žádná s nimi nespí, je-v zemi, která se potýká s rasismem a obesitou- vrchol pokrytectví. A ke všemu netřídí odpad, časopisy vyhazují do koše na odpadky stejně jako nenačatý muffin. Adorace blbosti. ()

Galerie (1 798)

Zajímavosti (46)

  • Ashley Benson si počas natáčania vyslúžila prezývky "The Prankster", teda "vtipkárka", kvôli svojmu humoru a vylomeninám, ktoré robievala, keď napríklad Keeganovi Allenovi (Toby) nenápadne dala do vlasov žuvačku a ten si to všimol až pri sprchovaní. (Arsenal83)
  • Autorka seriálu Marlene King po odvysílaní jednotlivých dílu pravidelně usedala k internetu a sledovala, jak na ně diváci reagují. (Olík)

Související novinky

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

02.11.2017

Natáčet kamerami v kalifornských Warner Bros. Studios, včetně lokací na jejich "guided tour", je zakázáno. ČSFD.cz se podařilo nejen získat povolení pro natáčení hned dvěma kamerami, navíc dostala k… (více)

Reklama

Reklama