Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupince přátel se přihodí na opuštěné silnici autonehoda. Po probuzení zjistí, že jeden z nich beze stopy zmizel. Uprostřed ničeho, obklopeni pouze kukuřičnými lány se ostatní vydají skrze jeden z nich a na jeho konci dorazí k opuštěnému domu. Mladí přátelé však velmi brzy zjišťují, že se tu dějí nevysvětlitelné věci. (Bloody13)

Recenze (179)

petero 

všechny recenze uživatele

Asi prvý horor so strašiakom čo si pamätám a na to, že je z kolekcie After Dark shitov (ktoré úspešne ignorujem) je remeselne odvedeným dielom, peknou atmosférou aká sa dala registrovať v začiatkoch Children of the Corn série, sympatickým obsadením a scenárom ničím výnimočným no na spríjemnenie večera plno dostačujúcim. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Krásne klasický námet, parádne prevedený strašiaci, perfektné prostredie kukurice, leto a starý dom... Tak toto môžem vždy, pri Husku som sa aj párkrát zľakol, a super je, že sa film snaží po celú stopáž udržiavať krásne napínavú, zimomriavkovú atmosféru, podporenú dobrou horrorovou, a v prípade potreby i údernou hudbou. Páčil sa mi taktiež príbeh, do filmu sadol ako uliaty, vrátane scarecrow zombies. Strihovo síce mohli strašiaci hlavne v prvej polovici spomaliť a viac ukázať svoje parádne masky, ale čert to ber, radosť z filmu to nekazilo. Len viac takýchto klasických peciek! ()

Reklama

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Abnormálně obrovská sračka s neexistujícím příběhem a tragickou atmosférou... Mladí a krásní “náhodou “ havarují u kukuřičného pole starých a ošklivých, poté zmateně pobíhají po kukuřičném poli sem a tam, nechají se pořezat a ušijí si masku, aby mohli vraždit dál... bez logiky a nějakého takového šmrncu. Jediná hvězda je za pěkně ušité masky, jinak stupidita. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Snaha je cejtit. A to se cení. Hudba nebyla zlá. A herci, jestli jim tak můžu říkat, zase nebyli až zas tak otřesný. Navíc to má jen hodinu a čtvrt. Bohužel i tak nic moc, omletá zápletka vs. nedostatek napětí čišící z příliš očividný amatérštiny a nízkýho rozpočtu. Rozřešení strašákova cíle značně debilní. (SPOILER duch se stěhuje z jednoho na druhýho, aby je postupně všechny vyřídil? proč je radši nevyřídí naráz v jedný podobě, odpadlo by minimálně to zbytečný šití novejch strašáčích hadrů KONEC SPOILERU) Prostě to natočil amatér a za pár šlupek. Ale právě vzhledem k tomu jsou to obstojný 2*, zkrátka ta snaha, ta snaha tam byla. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Husk by kľudne mohol byť voľným pokračovaním či neortodoxným remakeom výborného Scarecrowsu z roku 1988, nakoľko v mnohých ohľadoch ho nápadne pripomína, čo sa týka kvality sa však tomuto o 23 rokov staršiemu strašiackemu hororu nemôže rovnať. Husk to v porovnaní so Scarecrows znateľne prehráva najmä čo sa atmosféry týka a úmyselne neprehľadný strih akčných scén tomu tiež moc nepridal. V merítku úrovne filmov z posledných After Dark Horrorfestov však Husk určite bez problémov obstojí a celkovo ide o horor, ktorý diváka neurazí. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu trvalo 18 dní a aj keď bol snímok natočený v auguste 2009, do distribúcie sa dostal až v januári 2011. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno