Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupince přátel se přihodí na opuštěné silnici autonehoda. Po probuzení zjistí, že jeden z nich beze stopy zmizel. Uprostřed ničeho, obklopeni pouze kukuřičnými lány se ostatní vydají skrze jeden z nich a na jeho konci dorazí k opuštěnému domu. Mladí přátelé však velmi brzy zjišťují, že se tu dějí nevysvětlitelné věci. (Bloody13)

Recenze (179)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Kdyby měly všechny filmy z After Dark Originals alespoň takovouhle kvalitu, tak bych se vůbec nezlobil. Husk je hororem, v němž hlavní roli hrají strašáci a kukuřice. Scarecrow je poměrně hojně užívaná hororová postava, většinou ale neskončí v příliš dobrém filmu. Tentokrát se to naštěstí docela povedlo. Husk se nesnaží budovat nějakou jednotnou hutnou atmosféru, spíš využívá takového toho moderního instantního strašení, ale hlavně že to funguje. Zkrátka příjemná, rychle odsýpající jednohubka, která na vyšší hodnocení nedosáhne hlavně kvůli scénáři, který hojně využívá otřesných berliček typu potřebujeme odhalit minulost strašidla, tak ji některému z hrdinů vyjevímě ve snu / halucinaci. Koukatelný průměr. 6/10 ()

Vessper 

všechny recenze uživatele

Docela příjemné překvapení. Horory dnešní doby většinou nemusím, ale tenhle kousek se "povedl". Kdyby ale hlavní hrdinové nebyli (jako vždy) vypatlané mozky, příběh by byl méně předvídatelný a prostředí bylo originálnější, tak to mohlo být daleko lepší. Rozhodně stojí za shlédnutí a i toho strachu se někteří celkem dočkáte. 2,5* ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kukuřičné smetí.. Že auto v nízké rychlosti sjede do příkopu u cesty a všichni připoutaní pasažéři přitom upadnou do bezvědomí, mě zas až tak nepřekvapilo, ale neznalost Bible u americké mládeže ano! Když vidím u pole ceduli s nápisem: „GEN 4:11“, musím vědět, že to smrdí bratrovraždou na Kainův způsob a ne, že se tu chystá před čtvrt na pět koncertovat Phil Collins s kapelou! Složení osazenstva k porážce klasické (realista, dýchavičný intelektuál, sportovec a jeho vyvinuté řezivo), atmosféra krom šicí dílny řídká, pointa připomínající hraní šachu bez figurky krále a herecké výkony na hranici bídy a mizérie (vyjma vrány a kukuřičných lánů). Mimochodem, tato plodina je vzhledem ke svému charakteru dokonalý prvek pro hororové kejkle, protože levandule je moc romantická, v řepce by Kateřině Jacques pošlapali biopalivo, v jeteli se není kde schovat a v konopném poli by za chvíli všichni seděli hození do pohody pod strašákem (do zelí) a sháněli něco k snědku.. Jestli nějaký „corn“ horor, tak dvojku Jeepers Creepers. Ne, že by byla lepší, ale alespoň po ní člověk nedostane chutě na vařenou, lehce osolenou kukuřici a vraždu režiséra.. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(81/2012, DVDRip) / Konečne nejaké to pozitívne prekvapenie z nezávislých hororových vôd, lebo žáner nám pomaličky upadá. Na Husk-u je vidieť dve veci: talent a nadšenie. Najlepšie na celom kúsku je ale spojenie skvelého protredia kukuričného poľa a parádneho Scarecrowa, ktorý behá po poli ako zbesilý, človek nikdy nevie odkiaľ číha. Samozrejme postavy sú tupé ako sa na daný žáner patrí. Pre fanúšikov hororov podľa mňa povinnosť. Nie že by to celé bolo až také geniálne, ale nakoniec na tom ani netrváme :) (8/10) ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Abnormálně obrovská sračka s neexistujícím příběhem a tragickou atmosférou... Mladí a krásní “náhodou “ havarují u kukuřičného pole starých a ošklivých, poté zmateně pobíhají po kukuřičném poli sem a tam, nechají se pořezat a ušijí si masku, aby mohli vraždit dál... bez logiky a nějakého takového šmrncu. Jediná hvězda je za pěkně ušité masky, jinak stupidita. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu trvalo 18 dní a aj keď bol snímok natočený v auguste 2009, do distribúcie sa dostal až v januári 2011. (beso74)

Reklama

Reklama