Reklama

Reklama

Alien vs. Predator: Redemption

(amatérský film)
  • USA AVP Redemption
Krátkometrážní / Akční / Sci-Fi
2010, 22 min

Obsahy(1)

Tento krátký amatérský film vznikl pod vedením Alexe A. Popova. Vzniknout měl prý za dva roky s rozpočtem 500 $.
Z predátora, kterého převážejí lidé na lodi, se vyklube zmutovaný vetřelec a pomalu likviduje posádku. Na scénu přichází vyslaný predátorský bojovník. Ten se dostává na loď, aby zlikvidoval všechnu havěť. (beran-ek)

Recenze (91)

Venous666 

všechny recenze uživatele

To Alex A.P. platil svému týmu gumovými medvídky, že se ,,prej,, vešel do 500 babek... :-D Neuvěřitelné, predator nasadil tempo a s tím jel až do konce. Sekal hlava nehlava a nezastavoval se před ničím jak je jeho stylem . Je sice pravda, že ty efekty byly někdy laciné, ale pořád mě to uspokojilo více než celé AvP 2. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Za 500 dolarů hodně muziky. Opravdu klobouk dolů před Popovem, tenhle fan film je jeden z mých nejoblíbenějších, nádhera. Byl jsem přikován k židli a dokonce jsem měl v některých momentech otevřenou držku dokořán, WOW. Takový pocit jsem vůbec nezažil při filmových crossoverech. Takhle se má přistupovat k filmům, s láskou a hlavně snaha. Musím si to pustit ještě jednou, SUPER! ()

Reklama

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Jako pohled na počítačovou hru s atmosférou vcelku dokonalé, ale ten fešák s dredy je ve filmu jako v hlavní roli velice často a veškeré tabu a tajemno kolem predátorů je tím pádem pryč. Kouzlo neznámého a nebezpečného už nefunguje. Jako celovečerní film by to byla už jen parodie a výsměch původních pokračováních. Hodnotím pouze toto dílo jako celek. 70% ()

tXtX

všechny recenze uživatele

Ja chápem, že to zbúchali obyčajní fanúšikovia "na kolene".. ale čo sa mňa týka, skutočne sa na to nedá pozerať dlhšie ako 5minút. Masky, cgi grafiku a ostatné veci radšej ani hodnotiť nejdem.. diplomaticky to uzavriem tak, že som už v živote videl aj lepšie fanúšikovské projekty, resp po každej stránke kvalitnejšie. ()

Chipsonator 

všechny recenze uživatele

Parádní fan dílko z universia Aliens vs Predator. Alex Popov ukázal že když se chce tak všechno jde. Za pouhých 500 dolarů se mu podařilo natočit parádní řežbu mezi mýma dvěma nejoblíbenějšíma vrahy. Pravda triky nejsou bůhvíjaké ale i tak se my to líbilo a říkám že kdyby to bylo delší a šlo by to do kina tak bych na to šel. 83% PS: Pátou hvězdu dávám za to že i s tak malým rozpočtem se mu to podařilo natočit na takové úrovni. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

  • Celkový rozpočet filmu byl pouhých 500 amerických dolarů. (AngelusCZ)
  • Cameo mariňáka si zahrál samotný režisér A. Popov. (Epistemolog)

Reklama

Reklama