Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každou noc miliony lidí usínají s tím, že změní svůj život a že zítra udělají něco konečně jinak. Petr Kraus je jedním z toho miliónu. Cestuje za prací do Číny, kde zařizuje výrobu zboží pro své zákazníky. Získá zakázku od člověka, který mu není úplně sympatický, ale přesto se pustí s vidinou zajímavého výdělku do práce. Mezitím si na dálku před návratem domů domluví několik schůzek naslepo a věří, že možná potká někoho, kdo mu změní život. V Česku zjistí, že zkazil celou zakázku a má jen několik dní na to, aby věci uvedl do pořádku. Svých schůzek naslepo se ale nevzdává i přesto, že to jeho nejlepší kamarádka Tereza nevidí ráda. Petr vyráží na cestu napříč republikou, aby objevil nové přátele a přitom zjistil, že se neobejde bez těch, kteří jsou mu nablízku odjakživa. Na cestu, která mu možná změní život a kde si uvědomí, že před problémy nemůže utíkat věčně, protože ty si jej vždy nakonec najdou. A protože všechny důležité věci jsou v našich snech, je možné, že se splní i ten Petrův. Zejtra napořád je film o nás všech. O našich snech, o změnách v životě, které chceme udělat, ale často se jich bojíme. Film o přátelství a setkáních, která nelze čekat. Film o svobodě a touze cestovat a přitom vědět, že se máme kam vrátit. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (236)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Premiere Cinemas - "Proč nezajít za jedno vstupné na 2 filmy"?... řekl jsem si po skončení nového dílu Planety opic a už jsem seděl opět v sále Premiere Cinemas. Aktuálně 53% má na kontě tenhle český snímek, který dle mého byl celkově povedený. Komedie příjemně odsejpala, Pavel Batěk mě se svými pohledy na život bavil a na herecké obsazení si také nemohu stěžovat. 70% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už podle traileru to vypadalo zajímavě a film samotný to nakonec potvrdil. Sice má příběh pár zbytečných děr, ale dá se to překousnout. Teda pakliže Vám nevadí, že hlavní hrdina zapadne v poli u Prachatic a kamarád za ním z Prahy během chvíle dorazí. Pak za ním jezdí do Brna, do Ostravy...jak kdyby každé město v republice bylo za rohem. Nicméně natočeno je to dobře a herci mě neskutečně bavili. Doufám, že Pavel Batěk, Filip Blažek a Vica Kerekes se mi ve filmech budou objevovat častěji. Dobře se na ně kouká a ještě líp hrajou. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,EXISTUJE JEN VELMI TENKÁ HRANICE, ZA KTEROU KONČÍ VEŠKERÁ SRANDA. A TUHLE HRANICI JSEM PRÁVĚ PŘEKROČIL…" /// Ten Batěk má fakt dobrej hlas. I díky němu se mi zdál trailer zajímavej. Nemůžu nezmínit soundtrack… Vyprávění vo chlápkovi, kterej má výraznej předpoklad, že nenajde svoje štěstí, je celkem fajn. Aspoň do doby, než to začne bejt (trochu) blbý (buď v klidu, taky to poznáš…). Upřít se tomu nedá způsob, kterým si to buduje svůj vlastní Happy end. A vocenit můžu i tu divnou romantiku. Navíc takovýho kámoše… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Dlouho jsem neviděl českej film. 2.) bloguju. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Více takových českých filmů, prosím, ovšem s lepším scénářem. Zejtra napořád je totiž zručně natočené i zahrané vzduchoprázdno, které těží z několika "osvědčených" klišé (hlavně tedy ta hlavní romantická zápletka je hrůzná) a neokoukané věci a postavy, jež by si zasloužily více pozornosti, naopak odbývá (především tedy mafiána Jiřího Lábuse). Rudolf Havlík má ale talent. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný český kousek, jemuž podráží nohy hlavně fakt, že vůbec neví, čím chce být. Chvilku se to tváří jako drama o životě jednoho muže, pak jako drsná gangsterka, občas se objeví nějaká ta vtipná scénka a nakonec to sklouzne k normální romanci. I přes tento mišmaš to však díky režii a sympatickému hrdinovi slušně odsýpá a vlastně to celkem pobaví. Což se o většině tuzemských kousků stále říci nedá. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (8)

  • Na hudbě k filmu se podíleli i členové kapely Portless, pánové z původní sestavy Support Lesbiens. (Eruzione)
  • Režisér Rudolf Havlík, ktorý je sám blogerom a spisovateľom, obsadil do rolí komparzu viacero blogerov. (megajalec)
  • Režisér Rudolf Havlík v závěrečných titulcích poděkoval všem skvělým dívkám a ženám, které mu poskytly své fotografie pro použití do grafických konverzací ve filmu. (Terva)

Související novinky

Duhová kulička 2015

Duhová kulička 2015

29.04.2015

Lidi dostanete do kina dvěma způsoby: buď natočíte skvělý film, nebo začnete dělat dobrý marketing. Na ZLÍN FILM FESTIVAL se už třináctým rokem valí Duhová kulička – dvoudenní konference ze světa… (více)

49. MFF KV – záblesky ze soutěžních sekcí

49. MFF KV – záblesky ze soutěžních sekcí

05.06.2014

Po tiskové konferenci zaplavily web MFF KV v intervalu pouhých pár minut dlouho očekávané programové zprávy. Hlavní festivalový program přinese sedm světových a pět mezinárodních premiér. O… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno