Reklama

Reklama

Čínský zvěrokruh

  • Hongkong Shi er sheng xiao (více)
Trailer

Hledač pokladů, známý pod jménem Asijský jestřáb (Jackie Chan), se vydává po stopách artefaktů, které byly v 19. století uloupeny ze Starého letního paláce. Jeho pátrání po dvanácti bronzových hlavách symbolizujících dvanáct znamení čínského zvěrokruhu ho zavede do nejrůznějších světových koutů, od francouzských vinic až na svahy aktivní sopky. Jestřáb se nezastaví před ničím, co by mu při plnění úkolu stálo v cestě. Čínský zvěrokruh nabízí velkolepé dobrodružství, kde se Jackie Chan objevuje v roli, ve které se úplně naposledy v žádném záběru nenechal zastupovat dublérem. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je film, pro který Jackie Chan odmítl roli v "Expendables 2". Nabízí se otázka, jestli mu to skutečně stálo za to. Pravda, pozornost je zaměřena především na něj a může si tu dělat vlastně, co chce, když už si střihl i režii a participoval i na scénáři, ale mám prostě pocit, že jeho vysněný projekt je jen dalším z mnoha a ničím zásadně speciálním. Trochu toho lituji, že Jackie Chan dal přednost tomuhle projektu, na druhou stranu, jeho fanoušci asi stejně budou spokojeni. No, já doufám, že na něj Sly nezanevřel a že se Jackie objeví v "Expendables 3". Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/02/chinese-zodiac-2012-60.html ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Čínský zvěrokruh.... kdyby někdo snad hledal ČESKÝ název... Ani jsem nevěděl že je trojka Božské Relique. Mám pocit že trojka byla z tím nefritovým mečem.... ale, můžu se mýlit. :) Trochu víc akční o to pitomnější.... k závěrečné scéně se snad raději ani nevyjadřuji. Její smysl či nutnost.... Jinak to nebylo zas tak špatný.... viděl jsem i horší parodie na IJ. B) ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Jackieho mám ráda a moc, ale tohle už nebyla komedie... to byla fraška. Za prvé to bylo neskutečně překombinované a to úplně vším - poklady, situacemi, okolnostmi, vztahy, akcí, humorem. Jackie prostě neví, kdy přestat a nepozná, že už překročil tu pomyslnou hranici mezi zábavným a trapně ironizujícím. Za velmi pozitivní beru používání vícera jazyků aneb konečně další snímek, co nespoléhá na to, že všichni mluví všude anglicky a že existují i jiné mluvy. Sice jsem se bavila, ale to tempo a spousta nových poznatků a motanic se na člověka řítily v takovém sledu a tak rychle, že ani sama kamera to pomalu nestíhala brát. Tady se dá aplikovat staré dobré přísloví: Méně je někdy více. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ide síce o čínsku produkciu, ale pôsobí to skôr ako Chanove hollywoodske paskvily, v ktorých sa snaží napodobňovať svoj hongkongský štýl. Teraz sa karta obrátila a Jackie napodobňuje svoju slabú etapu hereckej kariéry. Je to veľkoryso poňaté, ale pôsobí to predsa len umelo a málo živočíšne ( je patrné, že veľké množstvo kaskadérskych kúskov bolo ´´zachraňované´´ pomocnými drátmy ). ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan je späť! Myslím tým späť na čínskom piesočku. A taktiež myslím späť v žánri akčná komédia s príponou "božskej relivkie". Film má všetko, čo mám na jeho filmoch rád (jedinečný parkour, sympatické postavy, brutálna bojová choreografia,... ) + niečo málo pozitívne, čo si priniesol z účinkovania v amerických filmoch (menej hereckého prehrávania, viac humoru nie len popri akčných scénach, ale priamo počas nich,...). Nízke hodnotenie plne chápem - táto kultúrna filmová modla Ázie nie je pre každého stráviteľná - napriek tomu, že s ním vôbec nesúhlasím. Okrem trilógie Police story ide o jeden z Jackieho najlepších kusov! Zápis v guinnesovej knihe rekordov mu za tento film fakt patrí a budem dúfať, že okrem lacnej Rush Hour Neviemkoľko sa môžem tešiť aj na niečo, čo natočí sám... od srdca a schuti... ()

Galerie (147)

Zajímavosti (14)

  • Jackie Chan věnoval tento film všem, kteří pomáhají navracet ztracené relikvie domů, svému mentorovi Leonardovi Ho a svým rodičům. (Terva)
  • Speciální oblek 31-wheel roller suit/wheel suit/buggy rollin použitý ve filmu, vybavený kolečky na rukách, nohách, břiše a zádech, vyrobil Francouz Jean-Yves Blondeau, který také Jackieho Chana pro film trénoval. Jezdci dovoluje jet v různých pozicích a dosáhnout z kopce rychlosti 112 km/h. (Rominator)

Související novinky

Jackie Chan v Expendables 3

Jackie Chan v Expendables 3

20.12.2012

Dvojka v tržbách překonala jedničku a souhrnně má na kontě kulatých 300 milionů dolarů. Trojka nepochybně bude. Ostatně, producenti i Sylvester Stallone to už několikrát potvrdili. Teď nás už zajímá… (více)

Reklama

Reklama