Reklama

Reklama

Luke Wright je bývalý newyorský policista, který se za své prohřešky v řadách policie nechává mlátit v kleci s bojovníky. Za to, že ruským gangsterům nebyl po vůli v sázkovém světě, je zastřelena jeho žena a Luke se stává vyhnancem. S kýmkoliv promluví a spřátelí se, toho Rusové odpraví. Do cesty se mu ale připlete malá holčička, o kterou mají zájem Rusové, Číňani i samotná policie. Luke se rozhodne ji ochránit. Přitom zjistí, že holčička si pamatuje velmi dlouhé číslo, které je zároveň kódem k trezoru. Jak Luke pátráním zjistí, má dojít k výměně mezi čínským gangem a samotným vedení města. Starosta má disk, o který Číňani stojí, protože jim zajistí očištění nelegálního majetku a ti mu za to dají třicet milionů dolarů a na všechno se zapomene. (TV Prima)

(více)

Videa (24)

Trailer 1

Recenze (411)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Až jednou pomine má liknavost v ochraně dat, tak se rozmyslím, zda můj problém vyřeší spíš antivirový program nebo Statham. Safe jednoznačně dokazuje, že Statham je lepší na ochranu disku disponujícího hlavičkou, ručičkami a nožičkami, ale u líného disku, který neopouští počítač, si nejsem zcela jist. Asi to vyřeším tím, že pokud budu chtít jen pasivní ochranu, tak mi stačí antivir, ale pokud budu potřebovat někoho, kdo se protáhne optickým kabelem a na druhé straně světa zakroutí krkem vlezlému hackerovi, tak volím Stathama 1.0, kterého netřeba nikdy upgradeovat. A filmy s takovým hrdinou mne nikdy nemohou urazit. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, že od Boaza Yakima som ešte žiadny film nevidel, takže som nevedel, čo čakať, no po filme môžem povedať, že práve bez pána režiséra by sa mi ten film tak nepáčil. Ako býva u Stathamovkách zvykom príbeh je jednoduchý a postavený na akciách čo platí aj tu. Dej je dobrý, zaujímavý a ponúka fajn zaporné strany, s ktorými sa Jason rád ponaháňa po meste na čo je skutočne radosť pozerať. Za poslednú dobu jeden s tých lepších Stathamových filmov a je to hlavne aj akčnou stránkou. Kamera a strih sa mi tu skutočne páčili a akčné scény vyzerajú o to viac cool a agresévnejšie. Tu rozhodne treba pochváliť choreografiu, kameru a strihača. No aj keď je príbeh zaujímavý a akčné scény s mierne nahláškovaným Stahamom dobré, skutočnosť je taká, že sa jedná stále len o akčné béčko. 70% - 3* ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Akčňáky s detskou témou boli vždy béčkové. Lenže máme tu super MUŽA V OHNI, znesiteľné MERCURY či STRELCA V OHROZENÍ. A Safe už nedokázal prísť s niečim novým. Nevadí. Pretože Boaz Yakin je šialenec. Scenár je plný neuveriteľných kecov, kde postavy divákovi vysvetľujú, o čo ide, lenže akcia je fakt dravá a divoká. Atmosféra a tempo sa menia bohovsky rýchlo, občas to zaváňa krimi v štýle KRÁLI ULICE vzápätí je z toho adrenalínový CRANK. S takýmto režisérskym prístupom sa dá aj v dnešnej dobe zabodovať béčkovou mlátičkou... ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

No úprimne ani neviem za čo dávam vôbec tie dve hviezdičky... Proste priemerný film so Stathamom, nabitý akciou... Samozrejme nechýbala ani pomsta. A tá Mei bola zlatá, celkom šikovná mladá herečka ale raz keď bol na ňu záber, konkrétne na jej tvár, už to bolo na konci, tak vyzerala ako čínsky 100 kilový chlapec s výrazom zabrzdenca. No to je proste jedno, videla som určite horšie akčné filmy, tak teda sa dohodneme, že je to medzi dvomi a tromi *... ale radšej kliknem na tie dve. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Boaz Yakin natočil akčňák, obsadil Stathama a bandu jeho sparring partnerů a měl hotovo. Kluci se pobili, na plátně či spíš na obrazovce to vypadá dobře a co, to přece stačí..nebo ne ? No pravda, přijít na kloub tomu, o co vlastně těm čínskejm a ruskejm hochům společně s tajnou službou či něčím podobným šlo, je trošku oříšek, ale vždyť je to úplně jedno, nakonec stejně všechny Statham nakope do prdele. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (7)

  • Mŕtvy chlap v útulku pre bezdomovcov, ktorému Luke (Jason Statham) daroval tenisky, stále dýcha. (lepo)

Reklama

Reklama