Reklama

Reklama

Somrák s brokárnou

  • Kanada Hobo with a Shotgun (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ďalší projekt založený na Grindhouse traileri s rovnakým názvom. Príbeh sa odohráva v blízkej budúcnosti, kde zákon so spravodlivosťou podliehajú zločinu a násiliu. Proti skorumpovanému policajnému štátu sa postaví jeden bezdomovec s brokovnicou, ktorý na ceste za spravodlivosťou postrieľa zopár skorumpovaných policajtov, pedofilného Santa Clausa a mnoho iných chrapúňov. (ČSFD)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (288)

evilmind 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem lehce vyčichlou a lacinou poctu grindhouse, vezoucí se na módní vlně podobných projektů současností, s vyčpělým Rutgerem Hauerem těsně před koncem jeho kariéry v béčkových flácích. Nestává se to často, ale tentokrát jsem byl příjemně překvapen! Nekomplikovaný děj frčí bez zbytečných zastávek od jedné přehnaně brutální scény ke druhé, lidé umírají co pár minut z nicotných důvodů v až comicsově absurdních splaterových scénách, a brzo je jasné, že tohle není žádná parodie, imitace ani pocta - ale takřka vylepšení žánru! A Hauer v podstatě v životní roli. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Trochu mě to naladilo na nějaké akční dobrodružství, na příběh vegeťáka, kterej chytne příležitost za pačesy a zjedná ve své čtvrti pořádek a ukáže lidem, že i vegeťákům není lhostejné prostředí, ve kterém žijí. Inu, ono o to tak nějak asi šlo, ale trochu jinou cestou, než jsem zrovna chtěl a na to brutální, ale opravdu brutální vraždění jsem si nemohl ne a ne zvyknout. A v momentě, kdy pičus pižlá krásce hlavu, jsem si řekl, na co to sakra čumím. Navíc opěvovaný comeback Rutgera Hauera? Sotva, lidi. Moc toho nezahrál, jen nechal trochu působit své charisma. Přál bych mu nějakou pěknou charakterní roli. Možná se dá na tento počin koukat s nadhledem a zvrhlou tolerancí, ale toho se mi zrovna nedostávalo. Slabší 2 hvězdy za občasný ušklebek, nezvyklý podiv a středně akutní nutkání k vomitismu. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

No není to zas kdo ví co ... Taková jako by Tromácká "uhlazenější" šílenost, u které jem se ani nesmál, ani mne to nějak zvlášť nepobavilo, ničím nezaujalo ... Prostě naprostej "výstřel do prázdna" ... Nevím .. asi jsem už viděl dost, aby mě tahle věc nějak víc dostala či zabavila ... Žádná oslava grindhousevejch věciček se nekoná, na to má Hobo malý koule ... Dělá se z toho víc než to je... Pro běžnýho diváka asi nářez, ale pro mě bohužel fakt nuda ... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Chápu, že jsem se u toho měl nasmát, jako třeba u Machety. To byl taky jediný důvod, proč jsem se rozhodl na tenhle film podívat. Jenže na rozdíl od Machety mi přišlo, že tenhle film je neuvěřitelně bez smyslu, nápadu a se vším tím, co se od něj dá čekat. Takže s absurdností, násilím až nad půdu a všude přítomnou krví, která stříká snad i z pampelišky. Tahle bezúčelná hovadina mi ale nepřišla vůbec sympatická, vtipná a už vůbec ne zábavná. Macheta tohle všecko měl a díky tomu mě jeho filmy vážně baví. A to i přesto, že tyhle typy filmů spíš ignoruju. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

zvrhlost, nechutnost, brak. no co taky čekat od tvůrce krátkometrážní vánoční ujeťárny jménem Treevenge... ale tady už byly ty krvavé hry bez hranic i na mě trochu moc... přesto místy pobaví. na kvality Mačety ale brokárna zdaleka nedostřelí... 50%. [2. wayFUCKý HD FEST] ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Auto, ve kterém jezdí Slick (Gregory Smith) a Ivan (Nick Bateman), je Bricklin SV-1, vyráběný v Kanadě v 70. letech. (Corpsegrinder)
  • Brokovnice, kterou bezdomovec (Rutger Hauer) ve filmu používá, je Remington 870. (ČSFD)
  • Film byl natočen v kanadské provincii Nové Skotsko, kde žije velmi početná francouzská komunita. Ve scéně se školním autobusem je tak možné na zadním okně autobusu vidět nápis "sortie de secours", což je francouzský výraz pro únikový východ. (ČSFD)

Reklama

Reklama