Reklama

Reklama

Somrák s brokárnou

  • Kanada Hobo with a Shotgun (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ďalší projekt založený na Grindhouse traileri s rovnakým názvom. Príbeh sa odohráva v blízkej budúcnosti, kde zákon so spravodlivosťou podliehajú zločinu a násiliu. Proti skorumpovanému policajnému štátu sa postaví jeden bezdomovec s brokovnicou, ktorý na ceste za spravodlivosťou postrieľa zopár skorumpovaných policajtov, pedofilného Santa Clausa a mnoho iných chrapúňov. (ČSFD)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (288)

mcb 

všechny recenze uživatele

Amatérská řež, ve které se dá snad ocenit jen přemíra režisérových nápadů a jeho odhodlání je realizovat. Jinak si neumím vysvětlit, proč vlastně tahle s*ačka vznikla. Chvíli to vypadá, že to má nějaké ambice, ale nakonec se to zvrhne v obyčejnou přehlídku gore efektů, umělé krve a vyhřezlých střev, která začne nudit přibližně od desáté minuty. Jde vidět, že se scénářem si nikdo hlavu nelámal (aneb i dobré béčko musí být dobře napsané), chybí mu hlášky a nadhled, takže žádného druhého Rodrigueze nečekejte. Jalový Rutger Hauer už opravdu patří do starého železa a nepomůže mu se z něj vyhrabat ani tahle, v budoucnu možná kultovní role. Přesto hluboký úklon před Eisenerem, že tuhle zvrhlost dotlačil do regulérní distribuce. Bohužel to ale tomuhle podprůměrnému, byť silně nekorektnímu (školní autobus) počinu body navíc nepřidá. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JAKO SUPI KROUŽÍTE KOLEM TOHODLE MĚSTA A RVETE MASO ZE VŠEHO, CO JE NEVINNÉ“..... /// Přišel čas vrátit se do doby, kdy padouši byli nechutní sráči, milující hry, při kterých trpěla hlava (hlavolamy nečekejte – i když…) a mstitelé měli sen, že VYŘEŠÍ všechny PROBLÉMY světa s BROKOVNICÍ v ruce. Totálně odvázaná béčková magořina, plná extrémního násilí s litry červený sračky, která (původně) proudila v lidských tělech, jistě potěší nejen zvrhlé bezdomovce a úchylné publikum. Dokážete se kurevsky odvázat a nebrat všechno zase tak úplně vážně? VÍTEJTE V KLUBU! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chtěl bych, aby za moji hlavu někdo nabídl všechny děvky města. 2.) Říkají o mě, že jsem bezdomovec nesoucí spravedlnost. 3.) Často přemejšlím, jak bych vypadal s ustřeleným ptákem. 4.) Mám klacek (ze dřeva…) obalenej žiletkami. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Na TROMA STYLE príliš vyleštené , ku GRINDu by som to neprišívala ani omylom. White ( sako ,auto ) vs. Black ( houmlesák a kanál dekel , ako golier ). Je zrejmé , že Rutger svoju " tired " návratku zvládol na výbornú , ale ani tá poctivá červeň / trendový manuál / odpozeraný killing a tento x ani gore , to nad tú 3ku nedvihne. Popcorn na pomerne silnú tému. Čo sa týka úpravy grindu , Eisner si to musí odmakať( ihličnany nestačia ), prípadne zaklopať na dvere s menovkou R.R. Inak ale faynové . ()

RUSSELL 

všechny recenze uživatele

Skvělý exploitation film, jenž se s ničím a s nikým nesere a naloží každému, ať už to je ženská nebo malé dítě – takže pokud jste citlivější povahy a rozhořčí vás, když někdo ve filmu před smrtí neušetří ani děcko, tak si tohle rozhodně nepouštějte. Naopak to vřele doporučuji všem fanatikům, kteří mají rádi filmy s pořádnou porcí gore scén – těch je tady opravdu požehnaně, krví se rozhodně nešetří a po velkou část filmu stříká po litrech. Samotný příběh je vcelku prostý a vyvíjí se tak, aby mohlo být zmasakrováno co nejvíce lidí. Co jiného taky čekat od filmu s názvem Hobo with a Shotgun, že?! ()

kiddo

všechny recenze uživatele

Žel bohu nemohu hodnotit, jelikož jsem si při sledování radši četla chytré a hnusuprosté věci o tom, jak totálně žijeme v době rozpadu Římského impéria a vše je v naprosté prdeli. Poněvadž těch cca 20 minut, co jsem z celého tohohle žůžo bomba super společensky kritického eposu pochytila, patří spolu s 2 girls 1 cup a podřezávanými americkými vojáky k mým nejotřesnějším vizuálním zážitkům a Raven mě navíc nadšením z filmu neustále mlátil, je jen malá naděje, že si to ještě někdy zopakuju. Vždyť už teď se v noci kvůli těm 20 minutám probouzím s pláčem. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Auto, ve kterém jezdí Slick (Gregory Smith) a Ivan (Nick Bateman), je Bricklin SV-1, vyráběný v Kanadě v 70. letech. (Corpsegrinder)
  • Brokovnice, kterou bezdomovec (Rutger Hauer) ve filmu používá, je Remington 870. (ČSFD)

Reklama

Reklama