Reklama

Reklama

Somrák s brokárnou

  • Kanada Hobo with a Shotgun (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ďalší projekt založený na Grindhouse traileri s rovnakým názvom. Príbeh sa odohráva v blízkej budúcnosti, kde zákon so spravodlivosťou podliehajú zločinu a násiliu. Proti skorumpovanému policajnému štátu sa postaví jeden bezdomovec s brokovnicou, ktorý na ceste za spravodlivosťou postrieľa zopár skorumpovaných policajtov, pedofilného Santa Clausa a mnoho iných chrapúňov. (ČSFD)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (288)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Devadesát minut trvající grindhousová onanie s ultimátním vyvrcholením. Napodobit osmdesátková béčka se příliš nepovedlo - snad žádné totiž nebylo tak zábavné a tak odvážné jako Hobo. Eisener jde v některých scénách naprosto za hranice toho, co je běžné ve filmové produkci vidět - (spoiler) upálení několika dětí ve školním autobuse (konec spoileru). Film jak z jiného vesmíru a Hauerova životní role. A to jsem se na něj paradoxně ani moc netěšil. PS: Opravdová kvalitní filmařina Hobo není ... ale má srdce. A koule. Edit: Pětihvězdičkové nadšení vyprchalo celkem rychle, snižuju na pěkné čtyři. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Až příště vylezu z Tesca a přistoupí ke mě nějaký vagus s žádostí o cigáro, vrazím mu do ruky celý pakl, nadšeně se s ním podělím o půlku nákupu a budu doufat, že má rád Dobrou mámu, taveňák pro juniory a mraženou brokolici. Nic jiného mi totiž děcka nežerou. Triumfální návrat Velkého blondýna s černou brokovnicí, který ukázal Quentinovi, že i Auto zabiják nemusela být taková nudná sračka! ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tento film dáva poctu 80 rokom a to hudbou, vizuálom, ale aj splatterovskov gore jazdou. Je to hlavne jedná velká šou, kde príbeh je len zástierka pre zvratenosti, šialenosti, morbídnosti a všetko čo v najväčších množstvách. Rešpekt, tak tu ho nehľadajte! Parádny vizuál, remeselne to pokrivkáva, ale vizual je prenádherný. Je tu veľa odkazov na iné filmy,narátal som ich okolo osem, ale určite som niektoré prehliadol. Ja takéto filmy, čo sú nasiaknuté krvou, črevami, useknutými časťami tiel a iné hororové veličiny vo filme zbožňujem a keď sa k tomu pridá svižný dej, tak u mňa vo väčšine prípadov zavládne spokojnosť a tu to nebolo inak. 5* prihadzujem za Hauera, ktorého zas tak moc nemusím, ale v tejto roli bol ako ryba vo vode, náramne mu sadla. Videné v rámci filmovej výzvy od PetrPana. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

tenhle film mě velmi mile překvapil. pravdou je že jsem se celkem bál přeci jenom režisér toho moc za sebou nemá a Hauer patří do starého železa...... Tak a ted jsem si dal facku. Hauer do starého železa rozhodně nepatří, ne po tom co předvedl v tomhle filmu, bezkompromisní bezďák kterej je neuvěřitelně nasranej mu dokonale sednul. Film se ze začátku sice trošku rozjíždí pomaleji ale každou minutou graduje absurdností a krvavostí. Postavy mi byly sympatické a i záporáci kteří byly totální magoři. Násilí se meze nekladou a stupiditou taky ne. takže se pohodlně usaďte a užijte si tenhle film stejně jako já. ()

Gary 

všechny recenze uživatele

HOBO WITH A SHOTGUN se pohybuje někde mezi dvaceti a osmdesáti procenty! Rutger Hauer ale tak absolutně válí, že mu přidávám na hodnocení, protože tenhle týpek pořád umí a od dob Stopaře nepolevil, ba naopak brutálně přidává na drajvu! HOBO je velká směs trapnosti, dokonalosti, hnusu, blbosti, strašných záběrů i úžasných hlášek. Je tak neuvěřitelně mimo veškerý vkus, že jsem vlastně nic takového ještě neviděl. K dokonalosti mu však chybí více nadsázkového humoru, který tak pěkně uměl Rodriguez v Planetě Terror. " I'm gonna sleep in your bloody carcasses tonight!" ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Brokovnice, kterou bezdomovec (Rutger Hauer) ve filmu používá, je Remington 870. (ČSFD)
  • Film byl natočen v kanadské provincii Nové Skotsko, kde žije velmi početná francouzská komunita. Ve scéně se školním autobusem je tak možné na zadním okně autobusu vidět nápis "sortie de secours", což je francouzský výraz pro únikový východ. (ČSFD)
  • Auto, ve kterém jezdí Slick (Gregory Smith) a Ivan (Nick Bateman), je Bricklin SV-1, vyráběný v Kanadě v 70. letech. (Corpsegrinder)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno