Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta spolužáků je pozvána na pobyt do lázní. Přitom však zažívá mnoho peripetií, vtipných situací, ale i osobních dramat. Souběžně s tím můžeme sledovat příběh mladého zlodějíčka, který nastoupí do luxusního lázeňského hotelu jako kuchař a prožije tam svou první velkou lásku, když se zamiluje do krásné pokojské. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer

Recenze (155)

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

K některejm z herců,který se zúčastnili natáčení týhle píčoviny,chovám úctu za jejich herectví,ale ani kvůli nim hvězdy nedám.Z některejch rádoby herců se mi chce naopak zvracet.Celoživotně!A film.Děs,hrůza,děj debilní jak hovno,je až neuvěřitelný,že umožněj někomu za svoje prachy natočit něco tak ubohýho.0%. ()

Armin82 odpad!

všechny recenze uživatele

A tohle je jako co? Parta důchodců má na starý kolena slezinu, tak jedou do Lázní, kde jim Agáta předvede svůj nadmutý poporodní hrudník a Martin Hranáč z Vyvolených předvede trapnou ,,gejskou,, show. K tomu všemu Superstar Jan Bendig, jako zpívající pomocník v kuchyni. Bože můj, i ta dálnice D1 má větší úroveň, jak tenhle film---> 10% za mýho oblíbenýho dabéra Petra Olivu ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Staří herci buď přehrávají jako Bořivoj Navrátil, protože už to mají za pár a chtějí ještě něco předvést, nebo jako dříve prďák Oldřich Lipský jen stěží odříkají pár vět (u něj štěstí, že se ve filmu nedožil své druhé scény). Jediný Zindulka se Švormovou na to pořád mají. Trojan s Kantorovou mají ke svému štěstí napsané aspoň zajímavé postavy a tak je při jejich scénách aspoň nějaký humor. Většina postav se dá shrnout tím, že jsou ploché a nudné. Pár humorných scén se ale i tak povedlo a samotný námět o bandě chorošů utržených ze řetězu není tak jalový. Jenže je to ostatních stránkách příšerný. A nějaký Bendiga ať si strčej do prdele. Vyzáblej čmoud svým neměněnným projevem (a to i při zpívání) przní každou scénu, kde se objeví. ()

Mr.nachos odpad!

všechny recenze uživatele

20 minut během kterých jsem měla sto chutí utíkat co nejrychleji a co nejdál od kina. Ještěže to byly volňásky, protože za tohle bych nedala ani jedinou korunu a jediné, co mě přimělo tam sedět takovou dobu byl můj spící přítel vedle mě, který se probral se slovy " Tak jsem se prospal, chceš jít?" než to dořekl, byla jsem u východu. ()

masekjc 

všechny recenze uživatele

Magnusku Magnusku a já ti tak věřil. Komercí prošpikovaná slátanina, která má sice nadějný námět i příběh ale zpracování je, především díky výše jmenovanému, katastrofální. Nejvíce se dá asi vyzdvihnout demence dialogů a herecký talent rádoby herců. Strom života sice pustil silné (myšleno tučné) kořeny ale hnije už od prvních minut... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Film Školní výlet se natáčel v Lázních Bělohrad, v Pardubicích, v Čelákovicích a v Chrudimi. (Bart)
  • Premiéry filmu se nedožila hned dvojice herců, která se na natáčení podílela. V říjnu roku 2011 zemřel na rakovinu Bořivoj Navrátil, který již před začátkem natáčení avizoval, že se jedná o jeho poslední filmový projekt. V únoru téhož roku odešel také Pavel Vondruška, jenž podlehl následkům pádu ve Stavovském divadle. [Zdroj: iDNES.cz] (oje)
  • Závěrečnou píseň filmu zpívá hlavní představitelka Libuše Švormová. (M.B)

Reklama

Reklama