Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta spolužáků je pozvána na pobyt do lázní. Přitom však zažívá mnoho peripetií, vtipných situací, ale i osobních dramat. Souběžně s tím můžeme sledovat příběh mladého zlodějíčka, který nastoupí do luxusního lázeňského hotelu jako kuchař a prožije tam svou první velkou lásku, když se zamiluje do krásné pokojské. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer

Recenze (155)

Mulosz 

všechny recenze uživatele

Nejalternativnejsi z alternativnich, nejpostmodernejsi z postmodernich, aneb pokud jste si mysleli, ze uz jste videli na platne uplne vsechno, tento film vas vyvede z omylu. Totalni dno ceskeho filmu s opetovnou fyzickou i "tvurci" dominanci Tomase Magnuska, ktere se vsak okamzite stava kultem. Pral jsem si, at toto dada-hardcore dilo nikdy neskonci, protoze neco takoveho uz zase dlouho neuvidim - resp. minimalne do chvile, kdy bude mit premieru dalsi opus z pretlakove dilny Magnusfilmu. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem se zase u české komedie skvěle bavil. Byla tam i spousta hluchých míst a z filmařského hlediska dost amatérismu, ale staří herci se překonávali a ukázali, že tato generace opravdu umí (nejen hrát, ale taky si ze sebe udělat prdel). Film nabízí dpoustu skvělých gagů, mnohdy na vás vyskočí úplně nečekaně. U scény Antonína Hardta s "poserou" Srstkou v podmínce nebo dezorientovanym Fišerem v kasínu jsem šel k zemi. Tak trochu Sněženky a machři po 70 letech :-) Co mě ale u filmů z dílny Tomáš Magnuska dlouhodobě irituje, je totálně odfláknutý zvuk. ()

Reklama

waits 

všechny recenze uživatele

Je skutečně na pováženou, když při náhodném přepnutí zjistíte, že na jiném programu běží zábavnějjší, lépe natočený a více životný program než Školní výlet a pak zjistíte, že jste přepli postupně na Ordinaci, Policajty z centra a Námořní vyšetřovací službu. Neurazil mě příběh sešlých herců, které už člověk často nevidí (docela rád jsem je viděl, jen mi bylo líto, jak někteří sešli), klidně bych se takto nahozený příběh na úrovni horší televizní inscenace (scénářem, technicky níž) díval, ale bohužel jsem byl fackován celou tou nesympatickou lázeňskou skupinou v čele s Magnuskem. Ten člověk hraje asi stejně jako Agata Hanychová, ale na ni stejně jako skupina starších spolužáků při cvičení rád chvilku podívám. Některé dialogy jsou otřesně prkenné, celé je to odnikud nikam, zamilovaná dvojice z děcáku byla k nepřežití a to jsem ještě netušil, že jedna postava začne zpívat něco vhodného do okresního kola těch populárních zpěváckých soutěží. Zindulka, Švormová atd se snaží, Trojan s Fišerem mají i jakéhosi komediálního ducha (Fišer i přes to, že skutečně nemůže mluvit bez mluvícího přístroje), ale celé je to k ničemu, když nemáte na únosné úrovni scénář, režii, kameru a protihráče. PS. Aha, tak abych si doplnil vzdělání, podíval jsem se , kdo je Bendig a on zpíval ve finále Superstar. Tak žádné okresní kolo, šmarjá. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedený snímek 'Pamětnice' byl zřejmě důvod natočit s hereckými legendami ještě jeden takový film. Opět se jedná o školní setkání, ale tentokrát se to týká školního výletu. Jenomže se to ale, tak nějak, moc nepovedlo. Vznikl neskutečně ponurý výtvor. Je to sice hezké, že se takhle všichni opět setkali, ale mělo to být daleko důstojnější. Nelogičnost a trapnost příběhu strhává veškerou snahu do netečných pekel. Námět by sice nebyl zase až tak špatný, ale mohl by být daleko více propracovanější. Především mi tam chybí jistá poetičnost, jaká byla patrná u předešlého snímku. Seniorům se to bude jistojistě líbit pro klidnost a jemnost. Ostatní nechť se poohlídnou po něčem jiném. Je to opravdu hrůza. ()

LilHerak odpad!

všechny recenze uživatele

Ehm, .. Co to je? Myslím, že kdyby se při natáčení začala hořet kamera a na další neměli by mě mohli ušetřit takového filmu. Parta důchodců, jak zábavné a do toho ještě hrozně "talentovaný" herec, Jan Bendig. Už by to měl někdo zastavit. Dnes u nás dostane roli každá nula. Jenom čekám, kdy mě přijde scénář. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Film Školní výlet se natáčel v Lázních Bělohrad, v Pardubicích, v Čelákovicích a v Chrudimi. (Bart)
  • Ve filmu se na plátně setkává Stanislav Zindulka se svým synem Jakubem Zindulkou. (M.B)
  • Závěrečnou píseň filmu zpívá hlavní představitelka Libuše Švormová. (M.B)

Reklama

Reklama