Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hollywoodská hvězda Lara Tyler je v jednom kuse pronásledována paparazzi. K smrti nenávidí hlavně jednoho z nich, který jí svými fotkami a články v novinách zničil svatební obřad. V současné době se chce provdat za anglického spisovatele Jamese Arbera. Jeho romantický román ji naprosto okouzlil a tím pádem svůj obdiv přenesla i na Jamese. Rozhodne se mít svatbu v nádherném středověkém hradě na ostrově Hegg, jak ho popsal James ve svém románu. Lara vůbec netuší, že její nastávající na ostrově nikdy nebyl a popis si zapůjčil z místního, ne příliš dobrého průvodce. Aby se ale mohla v klidu vdát a užít si svůj den bez vtíravé přítomnosti světových médií, najme si pro odpoutání pozornosti místní dívku, která v převleku nevěsty svede lovce ze stopy. Tento odvážný plán se zdá být elegantním řešením, avšak pouze do chvíle, kdy se Katie setká s Jamesem. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Rozumím tomu, když se nemajetný génius teoretik rozhodně využít pohostinnosti klína movité celebrity. I mne totiž kdysi naháněla Ursula Andress, Julia Roberts i Megan Fox, ale všem jsem bez problémů odolal, takže ani boxerská čelist Alice Eve by mne nedonutila hopsat tak, jak její dolárky pískají. Já jsem totiž charakter, který si předmanželské smlouvy nechává tisknout na nejjemnějším osmivrstvém papíru a pak si s nimi vytírá svou chlapáckou prdelku. To jsem sice poněkud odbočil od snímku, ale ona je to jen lehce stravitelná romantická komedie s několika zábavnými momenty, které umně zastiňují to, že nedošlo k žádné chemické reakci mezi zmateným samcem a žádnou ze samic. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Crazy prvky jsou někdy sporné, ale postupně jsem si na řeč filmu tak nějak zvykl. 1) Nenáročný snímek se odehrává v krásné přírodě ostrova Hegg (Vnější Hebridy) za doprovodu příjemných songů._____ 2) 40letý Skot David Tennant (spisovatel James) a 31letý Texasan, otevřený homosexuál, Michael Urie (Lářin agent Steve) rovněž přispívají k celkové pohodě. ()

Reklama

Eawy 

všechny recenze uživatele

Tak po prvé, je to veľmi veľmi Britské a vďaka tomu sa mi to tak páči. Keď to pozeráte v origináli je to ešte lepšie. Je to príbeh ľudí, očakávaní, predsavzatí a veľkých prekvapení, ktoré nám život ponúka. Mne sa to páčilo po forme hereckej, scenáristickej i režisérskej. Je pravda, že od začiatku viete, čo sa stane, ale je to neuveriteľne zábavné prevedenie, ktoré cítite podobne ako v iných britských filmoch (pr. pekár). Úžasný David Tennant. Pre mňa 75% ()

JajinkaBec 

všechny recenze uživatele

Svěží závan vzduchu v jinak nepřeberném množství romantických komedií, které zámořská produkce chrlí jako na běžícím pásu. Ačkoliv princip je stejný, je to prostě jiné. Herci, prostředí, scénář, kamera. Myslím, že právě to, že tomu chybí ten odraz amerického - mnohdy jen rádoby vtipného - pozlátka, se mi na tom líbil vůbec nejvíc, protože jinak to bohužel mezery má. ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Ač se to na první pohled nezdá, jedná se o relativně příjemnou cynickou komedii, která sice místy postrádá logiku, ale jisté kouzlo přece jenom má. Hlavně syrové skotské prostředí mě osobně velice láká. Příběh je podán s velkou dávkou britské přímočarosti, suše a ironicky... a to mám ráda. Jen kdyby to nebylo tak otravně televizní. 45% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se od 27. června do 31. července 2010 na ostrově Man, v Glasgow, na zámku Caerlaverock v Dumfries a u jezera Loch Fyne. (Zix.)
  • V 35. minutě je zmíněn anglický teoretický fyzik Stephen Hawking, ve 45. minutě literární postava Tarzan a v čase 01:02:00 literární postava Popelka. (Zix.)

Reklama

Reklama