Reklama

Reklama

Její manžel se zranil a nemůže chodit do práce. Rodině hrozí, že je vyhodí na ulici, a tak je bývalá královna krásy nucena nastoupit do masážního salónu. Jenže brzy zjišťuje, že její klienti čekají více než jen proklepání zad... Tento příběh o jedné královně krásy (Jennifer Love Hewitt) se odehrává v malém texaském městečku. Kráska je však nyní už vdaná matka tří dětí, jejíž manžel kvůli zranění nemůže pracovat a hrozí jim, že je vystěhují na ulici. Bývalá královna je přesvědčena, že nikdo tak krásný jako ona si nezaslouží být chudý, a tak přijme nabídku pracovat v masážním salónu. Jenže brzy zjišťuje, že její klienti čekají více než jen proklepání zad... (HBO Europe)

(více)

Recenze (84)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Tak jistě, tohle drama s prvky komedie má jeden velký problém, a to je občasná naivita. Pak záleží na divákovi, jak moc ji je ochoten tolerovat nebo věří/nevěří tvrzení tvůrců o inspiraci skutečnou událostí (mně víc vadil jen fakt, že vydělávala přece jenom moc peněz a taky ten konec, přestože nebyl tak moc drastický, jak by jistě být mohl). A když jsem u reálnosti, musím (alespoň v případě tohoto filmu!) oponovat kolegovi dopitakovi; v The Client List mi J.L.H. přijde uvěřitelná, protože ona hraje bývalou královnu krásy (tj. je navyklá na komplimenty a pozornost; ostatně sama v jedné scéně vysvětluje, jak se při "práci" cítila), která je zvyklá žít v přepychu, neumí normálně pracovat a je nepraktická. Navíc, modelky a jim podobné dokáží i po několika dětech vypadat stále ukázkově, jelikož byly od určitého věku vedeny k tomu, aby o sebe pečovaly a způsoby, jak se dostat zpátky do formy a získat původní figuru, dobře znají. Kdyby byla role Jennifer napsaná jinak, pak bych s kritikou možná souhlasil, v tomto případě však ne. Takže s čistým svědomím hodnotím slabšími 4*, ale samozřejmě uznávám, že z průměru film vyzvedává jenom moje oblíbenkyně (jinak rozsahově podobných rolí bych uvítal v její filmografii určitě víc). ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Nebudu si nic nalhávat ;) Jennifer Love Hewitt je kočka již od puberty a taky se na ni nemůžu vynadívat :D :D Tudíž ji tato role sedla jako ušitá ;) Dobrá ukázka toho, čeho je schopen člověk prvně pro svou rodinu a poté i jen pro peníze udělat ;) Nejsem si sice jista, zdali by manželky zareagovaly tímto způsobem, ale pátrat po tom nebudu :) Je to sice "americké drama", ale spíš bych to nazvala realitou :) Scény s Jennifer a Cybill jsou ve filmu nejlepší, zbytek je nuda :D ()

Reklama

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Ruku na srdce on je to spíš "béčkový" film a nebýt Jennifer Love tak by byl céčkový. Ono to ani není nic převratného, protože takovejch holek co se živí prostitucí a má doma manžílky je mraky a oni by taky mohli vyprávět kdo, kde a s kým. Na druhou stranu se toho hlavní postava zhostila báječně a nebýt těch hnusných umělých řas a příšerného make upu, bylo by to ještě lepší. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Další film o lidských tragédiích zapříčiněných hospodářskou krizí začátku tohoto století. Film nám dává otázku, zda máme soudit ženu za to, že vydělává peníze profesí, kterou se člověk nemůže chlubit, proto, aby udržela svou rodinu existenčně nad vodou. Já osobně bych dočasnou roli prostitutky své ženě nikdy neodpustil. Zlomem v jejím příběhu je, že i když vydělala pro svou rodinu dost peněz, ve své profesi nadále pokračovala, protože chuť peněz je velice mocná. Nejsem žádný puritán, ale když už přistoupila na takovou práci – v důsledku vážné rodinné finanční situace -, měla vědět a uvědomit si, proč všechnu tu nečistotu absolvuje a najít si potom normální slušnou práci. Ale jak říkám, je to otázka veskrze individuální. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

To byl zase výtvor toto! Jediným pozitivem je tam opravdu jen pohledná J. L. Hewitt, a to je pekelně málo. Ona je misska s absolutní pamětí a masérským certifikátem, on je nadějnej sportovec, kterej se ale bohužel zranil. A teď ta zápletka... on kvůli svýmu zranění nemůže dělat na stavbě, OK, to se dá ještě pochopit, ale přece může dělat cokoliv jinýho. Ne, on prostě bude doma naříkat, že nemá práci. Ona pronese větu, že "pěkný holky přece nemůžou být chudý" (což něco značí o její inteligenci), a tak se vydá hledat práci. Narazí hned v napoprvé na bordel, ale nehledá dál, i když se jí to nelíbí, prostě tam začne pracovat. WTF?!?! Začne tam ojíždět chlapy, pak si i zašňupe, vydělává tisíce dolarů, ale nikomu (ani jejímu manželovi) to nepřijde divný, že z obyč masážního salonu nosí takový prachy. No, pak se na to přijde, manžel se nasere, ona je na dně, jde sedět na měsíc (!!!), vrátí se, sama pro sebe si doma mele prohlášení jako např. "matka od dětí přece nemůže být v takovým domě sama" (uff, to bolí). Najednou ji navštíví manželky všech těch hlapů z okolí, který ojela, ale nejdou jí vynadat nebo tak, ony se jdou zeptat, co mají dělat, aby jim to v manželsví zase fungovalo. To jako vážně? Po závislosti na koksu jinak ani vidu, ani slechu... no logika nikde. Zdejšímu hodnocení vůbec nerozumím. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • „Všetky intímne scény sme natočili za dva dni. Absolvovala som výmenu nohavičiek celkom dvadsaťšesťkrát a mala som aj rovnaký počet klientov,“ prezradila herečka Jennifer Love Hewitt a ďalej dodala: „Bolo to prinajmenšom čudné. Bola som zakaždým v miestnosti len s jedným chlapom a kopou ľudí zo štábu. Pustili sme sa „do toho“ a onedlho nasledovala výmena spodnej bielizne a úprava mejkapu“. (Sufferer)

Reklama

Reklama