Reklama

Reklama

Max se zotavuje z traumatické nehody, a tak vezme alespoň práci bezpečnostní noční stráže v otcově obchodním domě. Právě tehdy se mu začne zjevovat v tamních zrcadlech mladá žena. Max si není jistý, jestli jsou jeho vize vedlejším efektem prášků na spaní nebo jestli jsou skutečné. A tak si začne všímat všech detailů ženy v zrcadle. Jenže pak se jednoho dne ukáže, že několik zaměstnanců obchodu zemřelo a Max je podezřelý z jejich vraždy. Musí s pravdou ven – tedy, že v obchodě straší duch v zrcadlech – jen tak může dokázat svou nevinnu a zastavit řádění přízraku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (192)

Holina 

všechny recenze uživatele

Zrcadla si vyšlápla na podobnou pouť jako třeba série Nezvratný osud nebo Saw. Totiž zatímco jednička byla originál jako poleno, na dvojku aplikovali tvůrci jednoduchý princip, podle kterého se dají natočit kilometry materiálu, přičemž se bude pouze měnit obsazení a způsoby vražd. Jediným společným čibitelem pak bude bubák v zrcadle. Víc prozradit nechci, přesvědčte se sami, ten film není úplný propadák, dá se na to koukat celkem v pohodě. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpocet k tejto ubohosti a zevraj "hororu" bol zrejme spotrebovany na kulisy, kameru a mnozstvo alkoholu, ktory vypil scenarista, lebo scenar bol asi vymysleny v miestnej krcme pod stolom, inak si takuto demenciu neviem vysvetlit. Na vyplatu hercov, rezisera a na samotne natacanie uz asi neostal ani cent. Vsetko spatne : 0 % ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Vyhypovaná a masívnou reklamnou kampaňou podporovaná jednotka s Kieferom Sutherlandom ma svojho času príliš nenadchla, o to viac ma teda potešilo toto nenápadné video pokračovanie. Mirrors 2 je duchársky slasher s niekoľkými výbornými vražednými scénami a na počudovanie aj solídnymi gore efektami. Vytrasený "terminátorovec" Nick Stahl nikdy nebol hercom podľa môjho gusta a tento môj postoj k nemu sa už asi nezmení, oveľa viac než jeho nepresvedčivý herecký výkon ma však iritovali scenárové lapsusy, ktoré sa tu vyskytli a ktoré trochu kazia celkový dojem z tohto filmu. Napriek tomu však konštatujem, že Mirrors 2 je hororom, ktorý má grády... ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Zrcadla 1 sa mi páčili a tak som sa rozhodol pozrieť aj 2.No a musím povedať že príjemné prekvapenie.Samozrejme je to o dosť horšie než 1 ale nieje to žiaden prepadák.Hlavný herec dosť nesympatický neviem či mal zámerne vyzerať ako feťák ale ak áno tak sa im to podarilo.Lakačky no skoro žiadne možno 1. Takže ak vôbec do 3 by som sa vôbec nehrnul a nechal to už takto.3* a 50% jednohubka ku ktorej sa už nevrátim. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Zrcadla 2 se ani vzdáleně nerovnají kvalitě prvního dílu. Napětí a tajemnost se totiž vytrácí hned, jak divák zjistí, že se nejedná o čisté zlo a v tu chvíli se tento horor spíše mění na detektivku. Pár zajímavých momentů v podobě smrti ve sprše tu však je shlédnutí tohoto filmu určitě není zbytečnost. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo od listopadu do prosince 2009, a to především v Baton Rouge v americkém státě Louisiana. (Terva)
  • Keď sa Jenna (Christy Romano) otáča pred zrkadlom a začne sa vyzliekať, vidno jej spodnú bielizeň. Hneď v ďalšom zábere ju už na sebe nemá. (kubqo)

Reklama

Reklama