Reklama

Reklama

Max se zotavuje z traumatické nehody, a tak vezme alespoň práci bezpečnostní noční stráže v otcově obchodním domě. Právě tehdy se mu začne zjevovat v tamních zrcadlech mladá žena. Max si není jistý, jestli jsou jeho vize vedlejším efektem prášků na spaní nebo jestli jsou skutečné. A tak si začne všímat všech detailů ženy v zrcadle. Jenže pak se jednoho dne ukáže, že několik zaměstnanců obchodu zemřelo a Max je podezřelý z jejich vraždy. Musí s pravdou ven – tedy, že v obchodě straší duch v zrcadlech – jen tak může dokázat svou nevinnu a zastavit řádění přízraku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (192)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Frederik Wiedmann: 1. Main Title (3:30) ,2. Kayla (1:48) ,3. Slice (2:29) ,4. Alive (2:03) ,5. Run! (1:59) ,6. Who is Henry Schow? (2:01) ,7. Eleanor's Lament (3:33) ,8. Keller Returns (1:27) ,9. Suspicious (2:16) ,10. Loosing Her Up (2:04) ,11. The Murder (1:24) ,12. Want a Slice? (2:37) ,13. At Henry's House (1:18) ,14. A Corpse in the Basement (1:07) ,15. Car Crash (1:21) ,16. Max's Theme (1:24) ,17. Broken Glass for Dinner (1:24) ,18. Nightmare (1:04) ,19. Revenge (1:28) ,20. Arriving at the Crime Scene (1:07) ,21. Reflection (1:20) ,22. In the Basement (3:01) ,23. Mirror Syndrome (2:13) ,24. Breaking Glass (1:01) ,25. It's Over (1:19) ,26. Mirrors II (4:04) , ()

Ketri 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je už na mě moc. Nejenže se v USA musí dělat remaky asijských hororů, protože pracovníci filmového průmyslu mají po stávce asi stále tvůrčí krizi, ale ono se musí natočit ještě pokračování remaku - patrně jako důkaz, že vždycky může být ještě hůř. A to ještě z trapnými "odkazy" na korejský originál. Jestli ono to nemělo být varování, že se to dá upíchnout i bez poloviny štábu - nebo už zavedli úsporná opatření... ? Ta hvězdička je za hudbu. ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Vyhypovaná a masívnou reklamnou kampaňou podporovaná jednotka s Kieferom Sutherlandom ma svojho času príliš nenadchla, o to viac ma teda potešilo toto nenápadné video pokračovanie. Mirrors 2 je duchársky slasher s niekoľkými výbornými vražednými scénami a na počudovanie aj solídnymi gore efektami. Vytrasený "terminátorovec" Nick Stahl nikdy nebol hercom podľa môjho gusta a tento môj postoj k nemu sa už asi nezmení, oveľa viac než jeho nepresvedčivý herecký výkon ma však iritovali scenárové lapsusy, ktoré sa tu vyskytli a ktoré trochu kazia celkový dojem z tohto filmu. Napriek tomu však konštatujem, že Mirrors 2 je hororom, ktorý má grády... ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Tak se nám Nezvratný osud podíval podruhé do zrcadla a uviděl tam Bloody Mary. Po stávce patrně žraly děti nějakého zneuznaného scénáristy omítku na hliněné podlaze a tak ze zoufalství stiskl to tlačítko s kosočtvercem na osvědčené hollywoodské kopírce. V rámci snižovaní nákladů obsadili do hlavní role nějakého slizkého narkomana, který tu hodinu a půl v mrákotách prochodil pouze za piko a zbytek peněz asi padl na tu dvacet minut sprchující se kikinu s kulantním tělem, které to však paradoxně více slušelo bez hlavy. Takže nic nového pod sluncem! Každou čtvrthodinu bizarní zmrd, pardon, chtěl jsem říct smrt, a závěr překvapivý jako výron v laciném pornu. ()

Nettrass 

všechny recenze uživatele

Na jedničku to nemá ani zdaleka, možná proto, že je to také o něčem dost jiném. Nicméně 47% je hodně málo. Účel - strach a napětí to docela splňuje.Kvalita jednotlivých scén je taky dost slušná, celek se bohužel trochu kazí a to nejen zoufalým hereckým výkonem Emmanuelle Vaugier. Nicméně minimálně 3* by si to mělo zasloužit. Tak zase pro jednou, běžný komentář :-). ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo od listopadu do prosince 2009, a to především v Baton Rouge v americkém státě Louisiana. (Terva)
  • Keď sa Jenna (Christy Romano) otáča pred zrkadlom a začne sa vyzliekať, vidno jej spodnú bielizeň. Hneď v ďalšom zábere ju už na sebe nemá. (kubqo)

Reklama

Reklama