Reklama

Reklama

Kyle Miller je obchodník s diamanty, který žije v luxusním sídle, má nádhernou manželku Sarah a pubertální dceru Avery. Jednoho dne se vrátí z práce domů a chvíli poté zazvoní u jeho dveří policie, shánějící majitele sídla. Když otevře dveře, do domu vtrhne banda lupičů. Zatímco on je s ženou spoután, jejich dcera si tajně užívá na školním mejdanu, kam utekla přes zákaz rodičů. Čtyřčlenná parta gangsterů se dožaduje otevření trezoru, jinak manžele zavraždí injekcí jedů. Kyleova manželka pozná v jednom z lupičů muže, s nímž měla před časem milostný románek. Celá situace se zkomplikuje v okamžiku, kdy se Avery rozhodne vrátit z večírku a během okamžiku se stává zajatkyní gangu. Když se teroristům podaří Kylea přesvědčit, aby otevřel domácí trezor, v šoku zjišťují, že je úplně prázdný. Situaci se snaží zachránit Avery, která tvrdí, že ví o místě, kde se skrývá velká spousta peněz. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (224)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Rovnako sterilné a debilne prekombinované ako Fordov Firewall alebo Willisov Hostage. Akurát teraz sa strápňuje Cage, ktorý pomaly v tvári vyzerá jak Quasimodo. Schumacher tentokrát sklamal a nepriamu úmeru v jeho filmografii: nízky rozpočet - kvalitný film nenaplnil. Možno preto, že 35 mega na film odohrávajúci sa v jednom dome nie je zase tak málo. Celkovo sa film ako tak raz dá prežiť, lebo ste neustále zvedaví aký ďalší hovadský zvrat si na vás scenárista pripravil. 4/10. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage se poslední roky s filmovou kvalitou bohužel míjí. Joel Schumacher to má podobné. I to je možná znovu svedlo dohromady. Rád je mám oba. A zejména Cageovi přeju za všechna ta výborná herecká zastavení (Zběsilost v srdci, 8 mm, Leaving Las Vegas, Adaptace, akční výlety pod dohledem Jerryho Bruckheimera) návrat do sedla. Příběhu chybí originalita. Hrdinům chybí sympatie, lžou si navzájem, každý má kostlivce ve skříni, až je to takové nemile přeplácané. Pár momentů to ale mělo. Ve výsledku ale škoda. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Pan režisér by měl zvážit, neusednout li raději znovu do kokpitu Formule 1. Španělská sračka totiž zůstane španělskou sračkou, i když ji osadíte Klecí a Děckomužem! Ale jinak tomu není téměř co vytknout. Retardovaní banditi, kteří mají pod čepicí kdoví co, slizký Mikuláš, jenž si splnil kvótu dva filmy měsíčně, ať už stojí za hovno nebo jsou jen špatné a Nikol jako občerstvení pro gerontofily s příšerným vkusem na babičky. Prostě svěží, letní komedie. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak je to presne na tých 50%. Pokiaľ sa chystáte v čase krízy niekoho vylúpiť tak bacha, môžu byť problémy. Rodina je ale hodnota najvyššia, čo dokazuje aj moment, ktorý príbeh rozuzlí. Tento prepad nebol príliš premyslený a tak jeho priebeh pôsobí chaoticky a máte chuť všetkých povraždiť sami. Alebo prepnúť telku. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Kejdžák konečně dostal celkem normální roli, kde nemusí hrát akčního hrdinu. Tatíci od rodiny by mu šli dobře. S Kidmankou si sedli perfektně. Chtěla bych je společně vidět i v nějakém jiném filmu. Ale není mi úplně jasné, proč šla Nicol Kidman zrovna do tohoto filmu. Ze začátku je tenhle film děsná nuda. S nástupem zlodějů se to všechno změní, ale člověk si musí počkat na okamžik, kdy jim začne z toho všeho už pořádně hrabat a začnou se projevovat jako banda psychopatů. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Nicole Kidman (Sarah Miller) má ve filmu zrzavou paruku, přestože ve skutečnosti zrzkou je. (Dixieboy)
  • Nicolas Cage byl nominován na Zlatou malinu v kategorii nejhorší herec. (Ded@M@tes)
  • V jednom okamžiku se Nicolas Cage rozhodl od projektu odstoupit, důvodem byla jeho nespokojenost s rolí Kylea Millera. Jeho přáním bylo ztvárnit roli únosce. Daná role byla obratem nabídnuta herci Lievu Schreiberovi. Nicméně se herec před kameru nedostal, neboť se následujícího dne produkčnímu štábu z úst Nicolase Cageho dostalo ujištění, že roli manžela Nicole Kidmanové ve filmu ztvární. (Conspi)

Reklama

Reklama