Reklama

Reklama

VOD (1)

Paige a Leo se seznámili před čtyřmi roky a hned se do sebe vášnivě zamilovali. Paige již dříve opustila bohatou rodinu, zrušila zasnoubení a místo práv, jak ji nutil otec, začala studovat umění. Leo už rodiče nemá, a tak se Paige stane jeho jedinou rodinou. Vezmou se a jsou spolu šťastní. Po jedné večerní návštěvě kina do jejich auta ale narazí náklaďák a Paige utrpí vážné zranění hlavy. Když se probudí z umělého spánky, na manžela ani na nedávné události si nevzpomíná… Jednoho dne ji Leo najde v jiném, nadstandardním pokoji, a u jejího lůžka jsou oba rodiče, se kterými se Paige posledních pět let nestýkala. Pokoušejí se ji přemluvit, aby šla s nimi domů, ale Paige se nakonec rozhodne vrátit se k Leovi, přestože je teď pro ni – stejně jako všichni přátelé – cizí člověk. Na dětství a rodiče si naopak vzpomíná. Doma Paige bloudí a hledá opěrné body, které by jí mohly pomoci vrátit paměť. Už Leovi věří, že ji skutečně miluje, a sama je přesvědčená, že ho musela milovat také, když si ho vzala. Když však zabloudí na ulici, zavolá matce. Ta, otec a sestra jí nyní připadají jako jediná opora, protože je spolehlivě poznává... (TV Prima)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (564)

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Světe, div se, líbilo se mi to. Člověk si snad jen říká, že je to moc přeslazený, chlápek moc dokonalý, ta proměna ženy v minulosti málo vysvětlená, takže nepůsobí moc uvěřitelně, ale to si dokážu představit, že spoustě lidí bude naopak vyhovovat. Romantický filmy nevyhledávám a tento jsem v klidu snesl. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Sladké limonády často balancují na hraně snesitelnosti a jejich další zástupce není výjimkou. McAdams se do rolí vykulených holek od vedle hledajících pravou lásku hodí. Tatum může nabídnout pouze svaly a úsměv. Jeho postava by měla film táhnout za vysněným cílem a to se neděje, protože není herec, ale jen model. ()

Reklama

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Z preromantizovaneho zacatku mi bylo az trapne a vsechny ty radoby zalaskovane proslovy byly az nechutne. Pak to zacalo byt trochu zajimave, kdyz se objevila rodina, kterou Paige z nejakeho zahadneho duvodu odstrihla. Jen ze zvedavosti jsem se vydrzela divat dal. A jake bylo me prekvapeni, kdyz rozlusteni teto zahady bylo uplne nicotne a ubohe. Tohle je ukazkovy pripad toho, jak zpackat vcelku slusny namet. A to, ze je podle skutecne udalosti, me opravdu neobmekci. Plus - Tatum pro me neni zadny herec. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

On jí pořád říká "Já tě miluju." a ona na to "Když já pořád nevim." A takhle se to táhne prakticky od začátku až do konce. Podle mě z toho měli udělat romantickou komedii, protože sázka na drama zrovna dvakrát nevyšla a to i díky Tatumovi a Rachel McAdams, kteří mají své herecké limity a tady byli tak sladcí či sladce zmatení, až se z toho jednomu dělalo blbě. Alespoň že Sam Neil a Jessice Lange jim trošku přihrávali. Celkově se to strávit dalo, ale nějakou hlubší stopu film určitě nezanechá. 50% ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

No nebylo to vůbec tak špatné, jak jsem předpokládal ve chvíli, kdy jsem tuhle smáčírnu kapesníků pustil k učení jako guilty pleasure křoví. Sice se divák dočká dostatečného počtu očekávaných romantických klišé, nicméně v určitých momentech příběh docela překvapuje a nedává divákovi asi úplně to, co ve skrytu duše a s kapesníkem po ruce očekává. Zvlášť zajímává je nejasná povaha hlavní hrdinky, která je navzdory všem principům žánru chvílemi docela kráva a hlavního hrdinu tak nutí se zamýšlet nad tím, má-li to celé vůbec cenu. Celkem mile mě překvapil i samotný konec, stejně tak i ústřední duo, které neprudilo tolik, jak by se asi dalo čekat. 6/10 ()

Galerie (43)

Zajímavosti (12)

  • Natáčení probíhalo hlavně v Chicagu, v Torontu a také v místní nemocnici v Newmarketu. (Greg)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 30 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno