Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Čtvrtá řada popisuje, jak Sherlock čeká na další tah Moriartyho, který má být mrtvý, a Watson s Mary se věnují nové životní náplni: rodičovství. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (100)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vidím, že čtvrtá série to má s hodnocením jako na houpačce a skoro to vypadá, že ji buď budete zbožňovat, nebo nenávidět. S nadsázkou napsáno. Já byla, až na ten opravdu slabší první díl spokojená. Vedle efektů a nereálností je tu totiž ta emoční linka a na to já většinou slyším. A.... budu si muset od A. C. Doyla fakt něco přečíst, strašně by mě zajímalo, jak moc se těch děl tvůrci drží. V téhle sérii si nedělám naděje. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Ignorujíc zašedivělého Bilba Šourka, v této čtvrté, snad konečné sérii, převažují grafické efekty, CGI a dějové výmysly náhodných dotázaných v nemocnici pro chorobně "přemýšlivé" před aktuálním, jasným dějem, který by měl konzistenci, napětí a logiku. Zrovna u tohoto typu žánru je to neodpustitelné... 40 % ()

Reklama

MikyAff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl je bohužel poněkud slabší, čímž nás připravuje na jízdu ve zbytku série. Zfetovaný Sherlock, zoufalý John.. Opět se navracíme blíže k jejich vztahu a to vítám s radostí. I přesto, že hodnocení posledního dílu je poněkud nižší, považuji ho za jeden z nejlepších dílů vůbec. Obsahuje fantastický zvraty a napětí, dostáváme kupu nových informací, objeví se Moriarty a to se vší parádou! Sice mě děsí, že zároveň ukončení tohoto dílu by bylo i celkem dobré zakončení celého seriálu, ale budu doufat v opak. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po té další odmlce, kdy hlavní duo bylo zkrátka až moc zaneprázdněno filmovými rolemi, se vrátili odehrát poslední velké detektivní divadlo a ačkoli se musím připojit k těm, které to už příliš nevzalo a cítili se přespřiliš zahlceni, zklamán neodcházím. Jak už jsem totiž podotkl u předešlých sérií, tenhle výtvor se právoplatně řadí do té topky televizních děl, co nadělilo předešlé desetiletí. [viděno na Netflixu] ()

CinemaRanger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak mám všechny čtyři série za sebou a jsem neskutečně spokojen, ale i smutný, že není víc dílů. Ono ale také udělat tak kvalitní seriál není jen tak. Ústřední duo parádní, jsou to moji oblíbení herci. Všechny postavy jsou skvěle napsané a zahrané na výbornou. Bohužel kvůli prvním dvoum epizodám je tato série nejslabší. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (8)

Reklama

Reklama