Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro History Channel trochu netypická reality show. Starožitnictví Gold & Silver Pawn Shop v Las Vegas je rodinný byznys založený Richardem “The Old Man” Harrisonem v roce 1988. Spoluzakladem (a nynějším bossem) je jeho syn Rick Harrison. Dalé učinkují Rickův syn (a pravděbodobně budoucí boss) Corey “Big Hoss” Harrison a Coreyho kamarád Austin “Chumlee” Russell. Seriál zobrazuje vyjednávání s prodejci, popis a historii nejrůznějších předmětů od kapesních hodinek přes auta a motorky, které se lidé snaží prodat nebo dát do zástavy. Diváka překvapí velké množství netypických věcí ze všech možných kategorií. Na pozadí do seriálu zasahují shody, neshody a konflikty mezi Richardem, Rickem, Coreym a Austinem. (Mikule)

(více)

Recenze (140)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Jsme naprosto slušní lidé a typičtí podnikatelé, proto můžeme na kameru ukázat, jak od senilního starce nad hrobem vykoupíme něco, o čem mu nablijeme, že se jedná o totální shit. To jsme lidumilní, čumíš Ameriko, co? A pak to bouchnem za stonásobek, protože kšeft se musí točit, jinak se zadrhnou kapitalistická kolečka. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Tak na tenhle pořad jsem se dříve díval docela pravidelně. Člověk někdy až žasne, jaké klenoty mají lidé doma a nejvíc mě na Mistrech zastavárny baví, že se pokaždé dozvím něco nového. Spousta informací např. o zbraních autech či třeba automatech na žvýkačky. Rick a Stařík mají obrovský přehled a Chumlee je zde vyloženě pro pobavení. Zábavný formát. ()

Reklama

Ziral 

všechny recenze uživatele

Mistři zastavárny je pořad ve kterém aktéři jakoby udivují znalostmi, ale vše je předem nabiflované, včetně Války skladů, jsou vyložené amerikánské šunty, které jsou do poslední mrtě naaranžované a divák se má divit jaké úžasné věci se dají zpeněžit. Jen k oblbování a nic nepřinášející pořady. No a jejich aktéři, jen hrabou peníze i za svoji blbost. ()

Drnqonovic 

všechny recenze uživatele

,,Tenhle obraz jsem kdysi koupila za 3500. Znalec to ocenil na 4000-6000, tenhle tlustej plešoun mi za něj nabídl 2000, tak to beru.'' Občas mě fascinuje, jak velkohubí někteří jedinci jsou a pak to tady u pánů Špeka a Vyžrance střelí za zlomek ceny. A ještě na kameru! Já chápu, že zisk je třeba mít, ale přímo do očí jim blábolit něco o poklesu ceny a vyplácet lidem v nouzi za jejich poklady směšný částky... Nevim. Na druhou stranu, nikdo ty lidi nenutí to tam prodávat, tak proč nevyužít situace, že? Jsem z toho volaký zmatený... Ale jednou za čas se mrknu, člověk se aspoň dozví, co nemá dělat. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak můžou vydýchat toho kreténa Chumleeho. Takhle tupej degen by u nás ve firmě jezdil maximálně s paleťákem. Ale vlastně jo, dyť u Ricka je na prvním místě rodina, takže to vlastně chápu. Ovšem až se po staroušovi odporoučí i Rick, tak to půjde nejspíš do kytek. Páč Corey je zase idiotský ignorant. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (34)

  • Když si projdete diskuzní fóra fanoušků pořadu, zjistíte, že osobní zkušenosti návštěvníků jsou různorodé. Někteří uvádí, že obchod navštívili, avšak v obchodě nezastihli žádnou z „hvězd“ pořadu. Ti šťastnější uvádí, že zastavárnu zastihli v momentě, kdy se natáčelo a mohli tak alespoň jednu ze známých postav zahlédnout, většinou Ricka Harrisona. Někteří návštěvníci uvádí, že během filmování museli zastavárnu opustit, jiní naopak tvrdí, že mohli zůstat vevnitř, avšak zůstat potichu. Často dále rezonuje názor, že zastavárnu neobklopuje právě líbivé prostředí. Kdybyste se i vy chtěli pokochat vzácnými předměty prodejny a přesvědčit se o názorech návštěvníků, z Prahy byste do Las Vegas koupili v roce 2017 zpáteční letenku v cenovém intervalu přibližně 14 000 - 34 000 Kč. (oje)
  • Ve 24. epizodě 13. série s názvem Killer Pawn vykoupili v zastavárně plakát, který namaloval Ben Shahn – „This is Nazi Brutality“, znázorňující hrůzy 2. světové války a obsahuje text, který popisuje masakr v Lidicích v tehdejším Československu. (Illuminare)
  • V jednom z dílů přijde do zastavárny prodat anonymní zákazník automat na Coca-Colu a říká, že mu doma překáží. Majitel zastavárny jej kupuje a přiveze do dílny k restaurování Ricku Dalemu z pořadu Americké restaurování (od r. 2010), jenže kdo zná tento pořad, ví, že se jedná o jeho mladšího bratra Rona Daleho, který v dílně pracuje. (sator)

Reklama

Reklama