Reklama

Reklama

Sexuální praktiky pozemšťanů

  • USA The Mating Habits of the Earthbound Human (více)

Obsahy(1)

Neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. To vše pomalu, ale jistě zavdává mimozemšťanům důvod pochybovat o duševním zdraví lidí a sexuálních praktikách všech pozemšťanů. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (328)

chef 

všechny recenze uživatele

Prirovnanie s týmto filmom možno nie je úplne správne, ale osobne ma oslovil omnoho viac ako tento počin. V polovici to už pre mňa stratilo šťavu, stalo sa to predvídatelné a aj ten ospevovaný komentár akosi zovšednel a nevnímal som ho tak ako na začiatku filmu. 65% ()

Crackonosc 

všechny recenze uživatele

Originálně pojatý "dokument", kde většina vtipných situací vzniká hlavně při srážce skvělého komentáře Vladimíra Čecha s tím, co se ve filmu skutečně děje. Stopáž je tak akorát, aby film neztratil tempo a v porovnání s ostatními romatickými komediemi nemůžu hodnotit jinak, než za plný počet. Osobně mě nejvíce pobavilo to, jak "samčí společenství" "probírá" první milostné hrátky... ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Bez toho dokonalýho komentáře Vladimíra Čecha by to byla jenom průměrná romantická komedie s několika vtipnými scénami, ale s nim se to pousouvá o třídu výš a je to zábavný, bohužel ke konci s ubývajícím komentářem ubývá i kvalita, ale přesto se mi to moc líbilo a jednu hvězdičku prostě musim přidat za Carmen Electru ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

National geographic pro televizi Ufov@. Skvělý a neotřelý nápad, který ale poněkud strádá svým ztvárněním. Dokonalý doprovodný komentář Vládi Čecha je tam milionkrát zábavnější než to, co pod ním předvádí sice velmi krásná ale trocha toporná Carmen Electra se svým samčím protějškem. Samotný proces rozmnožování, tedy od seznámení se až po end of ends mi přišel trocha zámořsky ušláplý. Něco hodně souhlasí, něco jest ale ovšem asi stejně pravděpodobné jako sednout si zadkem do vosí báně a nemít pak pozadí XXXXL. Tudíž jedna z mála výjimek, kdy děj zaostává za dialogy (leckdy spíš dialogy špatně doplňují děj). A pak to hlavní. Pokud se vám tohle líbí, dostává vás to, natrhává vám to bránici, pak na 100% při druhém shlédnutí to bude už jen řadová komedie a na třetí už se ani nezasmějete. Ovšem já dám na to první a pak musím ty 4 hvězdičky dát, ale fakt jen za dialogy, ne za podkres. Jestli tohle ufouni uviděj, patrně je to asi na čas zimpotentní :o) ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Je to spíš komedie než romantická vztahovka, protože film není ani emočně angažovaný, ani poctivě odžitý. Naštěstí mu chvílemi sarkastický, chvílemi roztomile naivní komentátor přidává další rozměr. Klasikou se nikdy pořádně nestal, ale v konkurenci farrellyovských komedií, které na přelomu milénia zamořily domácí televizory, obstojí víc než skvěle. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama