Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Humanitární skupinka zdravotníků je na své zpáteční cestě z bývalé Jugoslávie unesena a uvězněna neznámými cizinci. Od této chvíle zdravotní sestra Carol a její dva kolegové mohou jen s hrůzou přemýšlet o tom, co s nimi únosci plánují... (PetriK12)

Videa (4)

Trailer

Recenze (107)

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Trailer som nevidel. Stačil mi obsah filmu a pekný poster, aby som sa o film zaujímal... a ono to je takáto blbosť :( Bez štipky nápadu či originality to ide podľa dávno nastavenej šablóny. Ďalší z rady zbytočných hororov, ktoré budem musieť do budúcna už selektovať dôslednejšie. PS: a mieste hororové osadenstvo by malo trochu vychladnúť a nechváliť každú sprostosť :) ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Další výlet na Balkán, tentokrát ve francouzském hororovém podání. Film je celkem pomalý a nikam nespěchá. Od určité chvíle už je vám tak nějak jasné, jak to asi bude dál probíhat. I když samotný útěk je celkem povedený. Partu francouzských lékařů bez hranic v bývalé Jugoslávii unesou obchodníci s orgány. Plány s nimi mají jasné, proto se naši hrdinové snaží uprchnout. Ani tu nenajdeme nějaké zvlášť explicitní scény. Povede se jim to a kdo přežije až do konce? "Ty svině!" ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„To nie je moja krv.“ Dávam až 60%, lebo je to oveľa menší bitúnok, ako som čakal, je to príjemne krátke, postavy zdravotníkov sú sympatické, atmosféra pôsobivá a samotná „hixploitation“ zápletka získava desivým (v dobrom) umiestnením do „vojnovej“ Juhoslávie nepríjemne mrazivý nádych, keďže len naivný človek si myslí, že nedobrovoľné darovanie orgánov neexistuje. Prosto to nie je žiadny blbý žvást ani trápny nezmyslený krvák. Na strane druhej, nie je to ani zázrak. Scenár je predvídateľný a prekážalo mi, že sa tvorcovia báli u kladných postáv pritvrdiť; každý normálny „zdravotník“ pozná miesta na ľudskom tele, ktoré stačí preseknúť (skalpelov po „chirurgovej“ likvidácii bolo požehnane) a za tri sekundy obeť vykrváca. Mám skrátka rád filmy, v ktorých obeť časom začne byť vlkom. V CAPTIFS mi toto chýbalo. Nepáčili sa mi ani nelogické blbiny (zabitie „besných“ psov obrovskými kliešťami na železo by bola otázka pár sekúnd). A keď vezmeme do úvahy, aký je scenár jednoduchý, je čudné, že niektoré veci som nepochopil (čo s „hlavným“ dejom vlastne mala spoločná retrospektíva s dievčatkami?). ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,KDO JSOU TI CHLAPI? MAFIE? ARMÁDA?“..... /// Chtějí je zabít? Chtějí je živý? Lehké napětí přináší nejen přítomnost starostlivého lékaře. HLAVNĚ NEPROPADAT PANICE! Dva ze tří uvězněných brzy zjistí, jak to s nimi doopravdy je. (Ne že by je to uklidnilo...). Napětí není nic moc (dneska utíká kde kdo). Krve málo – vlastně plnej kastrol tý prasečí jsem už viděl i ,,live“. Nechat se věznit? No a (jsem četl, že snad někde za to i platěj...), když mě nikdo netýrá.... Snad jen ,,sympaťák Ivan Franěk (z toho nám roste novej K.Roden. Asi...). Tak vám nevím, celkem slabota. COŽE???? Optimistickej konec? I tý krve je málo.... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, proč bych neměl důvěřovat modrým dodávkám. 2.) Jsem zvědavej co mě může čekat, když mě (nečekaně) strčej do klece. 3.) Jsem připravenej darovat nějaké orgány. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Je zrejmé , že Yann má nepopierateľný talent , žial svoju H-jazdu načal témou , ktorá ma obchádza oblúkom. Balkánsky konflikt dostal na svetlo sveta hordu pošukov , humanitárne posily si svoje iste užili ( to by som prenechala inému žánru ) a odber orgánov pochybnými figúrkami v bielych plášťoch ( to tu už bolo ). Cast sa ale vydaril ( u France je to už pravidlo ) , celé to má ten správny color/feel ako bratia a sestry staršieho data ( Front/ Mart ).Scéna s nesmrteľným sádlom v kuchyni potešila, no aj keď pridám sympatických hafanov - stále Mi vychádza tá 3ka. Každopádne Gozlan upútal Moju pozornosť a trpezlivo budem čakať na Jeho reštart. Aj keď je to o inom , ale mám pocit , že ružolíci švédi to svojím " Psalm 21" frantíkom natrú. ( možno sa mýlim - dúfam , že ee ). Tá " INTERNATIONAL H - WAR " ma baví viac , ako nejaké OH . ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Captifs se z velké části natáčelo v Alsasku. (claudel)
  • Postava Ivana Fraňka pochází z bývalé Jugoslávie, on však hovoří ve filmu česky. (claudel)

Reklama

Reklama