Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Humanitární skupinka zdravotníků je na své zpáteční cestě z bývalé Jugoslávie unesena a uvězněna neznámými cizinci. Od této chvíle zdravotní sestra Carol a její dva kolegové mohou jen s hrůzou přemýšlet o tom, co s nimi únosci plánují... (PetriK12)

Videa (4)

Trailer

Recenze (107)

predators 

všechny recenze uživatele

Slušná atmosféra v naturálním horůrku, nebo spíše psycho thrilleru, kde jsou nejděsivější vlčáci a hooodně tlustá ženská. Teda já bych se už s podní nevyhrabal! Ale Zoé je dost sexy na to, aby se ze všech šlamastik dostala a ještě těm čecho-jugoslávcům natrhla prdel. Krátká stopáž je idální, nudit se nestihnete a mrazit vás bude na zádech častěji než ve špindlu na čtyřsedačce. 70% ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Uf... totální průměr. Znovu se potvrzuje moje nepsané pravidlo, co Francouz a pokus o horor, to totálně zpacaný potenciál. Captifs mohl přinést čokoládu Milku, ale přinesl jen polosežranou Orionku a ještě k tomu studentskou pečeť, která se nedá žrát. Přitom černý obchod s orgány na samém začátku řetězce je vždy zábavný. Chyběly mi pitvy, chybělo mi napětí, chybělo mi znechucení a soucítění s uvězněnými, chyběla mi beznaděj. To všechno režisér a scénárista nezvládli, přitom se mohli minimálně inspirovat tolika jinými filmy, které zobrazují stejné téma. Konec samozřejmě totálně směšný, rád bych se zde rozepsal o trapnosti závěru filmu a udělal si z něj legraci, ale to si dovolím jen u totálních odpadů, tento film stojí za to, abych nespoileroval. 60% ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Podhodnocené, přitom velice solidní ! Caged nepopíratelně má podobný námět jako obyčejné filmy typu Turistas či Hostel,ale Caged zvládá udržovat neuvěřitelné napětí a a budovat vztah k postavám, o které máte strach, aby se jim nic zlého nestalo. Francouzi mají ve zvyku dělat vše správně, co Američané dělají špatně! Od druhé poloviny je to vzrušivá jízda, kde se dočkáme i slušně natočeného gore. Správně špinavé,dravé,svižné a napínavé. Doporučuji se dívat na film s originálním zněním, ke konci totiž slyšíme sprostá,česká slova vycházející z úst jednoho ze záporáků Ivana Fraňka. 75% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne špatný.Celkem solidně natočený,žádná amatérština.Sice se v první půlce občas objeví hluchý místo,kdy má člověk chuť trochu posunout děj,ale ta druhá půlka už je celkem výživná.Navíc pro nás se ve filmu objevujou zajímavý postavičky(Bittnerová,Franěk),navíc ten tady má vskutku ďábelský vzevření.Film je povedenej,Frantíci znovu ukázali,že v tomhle a podobnejch žánrech sou mistři.60%. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

České komentáře jednoho z obchodníků s orgány, zejména na konci filmu opravdu stály za to. Ale celkově dost povedený hororek. Začátek je hodně vlažný, v podstatě se děj nehne z cel, ale postupně to nabírá na tempu a souboj v kuchyni to u mě posunul až na 75%. Francouzi mě čím dál víc přesvědčují, že horory prostě umí. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Captifs se z velké části natáčelo v Alsasku. (claudel)
  • Postava Ivana Fraňka pochází z bývalé Jugoslávie, on však hovoří ve filmu česky. (claudel)

Reklama

Reklama