Reklama

Reklama

Knights of Badassdom

Trailer 1

Skupinka zapálených larpových (Live Action Role-Playing) hráčů prožívá fantasy světy především ve své mysli a na akcích, kde si s ostatními hrají na hrdiny. To se ale změní v okamžiku, kdy omylem vyvolají z podsvětí succubu. Následky, se kterými se budou muset vypořádat, jsou reálnější, než si kdy dokázali představit.
Komedie Joea Lynche je splněným snem geeků a larperů nejen díky své zápletce, ale i hereckému obsazení. Mezi protagonisty hlavních rolí totiž najdeme taková jména jako Ryan Kwanten (True blood), Summer Glau (Firefly) nebo Peter Dinklage (Hra o trůny). (Drirr)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (76)

Helo 

všechny recenze uživatele

V podstatě přesně taková kravinka jakou jsem očekával a na jakou jsem těšil. Je jasné, že tenhle film, stejně jako například sérii filmů The Gamers, obyčejný člověk nemající zalíbení ve fantasy a rpg nedocení, ale pro člověka jako já je to skvělá zábava na odpoledne prošpikovaná slušnými vtípky a hláškami, odkazy na klasiky (What the frak!), parádní hudbou a herci, kteří si to absolutně užívají. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Má to pár sympatických sekvencí/nápadů, ale celek je příliš zabit tím, že většina humorů je opakovaně stavěna zásadně na idee "LARP je trochu trapná, ale současně docela roztomilá zábava". Což časem začne nudit. Bitka s gumovým paňácou v závěru je navíc naneštěstí pouze trapná. Roztomilá ani omylem. ()

Reklama

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Role Models se sukubami a démony a metalovým soundtrackem. Jo, je to zábavný malý film, co si chválihodně z larperů dělá jenom asi poloviční prdel, než je zvykem, ale můžeme si pouze představovat, jak kulervoucí musí být Lynchův nevydaný director's cut, který – kromě toho, že je předpokládám podstatně lépe sestříhaný – má mít odlišný děj, o dvacet minut delší stopáž a spoustu starého dobrého ultranásilí (většina v současné verzi prý vzala za své), a který je podle Kurta Russella lepší než Ghostbusters. Snad někdy v budoucnu. #notmycut #sorryjako ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Znáte ten pocit, když si ještě před premiérou přečte popisek nějakého filmu a obsazení a začnete se na ten film těšit. samozřejmě, že ten pocit znáte. Já měl tenhle pocit u toho filmu, jelikož jsem věřil, že by to mohla být moc fajn podívaná. Jenže se někde stala chyba a film není, tak odvázaný a zajímavý jak se na první pohled zdál. Zajímavý nápad, trochu horší režie a spoustu zajímavých seriálových herců, kteří nejsou moc dobře využity. Jen považte v jakem filmu by se jinak sešli hvězdy z Firefly, True Blood, Community a hlavně Game Of Thrones doplněné o Steva Zahna. Je to docela škoda, že z filmu nepodařilo vytěžit trochu více, ale zas na druhou stranu, film dokáže dobře pobavit a můžete u něho klidně vypnout a kochat se herci a herečkami. ()

Fordzy 

všechny recenze uživatele

Dinklage vládne!!! Prvních 40 minut zábavná "LARPovina", hlavně díky slovutnému Dinklageovi. Spoiler: Poté co se Dinklage odporoučí do říše mrtvých, se z filmu stává nepřílíš zábavná vyvražďovačka, plná levného gore. Celému filmu hodně pomáhá skvělý metalový soundtrack od mistra McCrearyho. Potěší i přítomnost sličné Summer Glau. 55% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Režisér Joe Lynch se od filmu distancoval poté, co studio IndieVest film odložilo a přestříhalo. (Hal_Moore)
  • Natáčelo se v červenci 2010 v okolí Spokane, druhého nejlidnatějšího města státu Washington. (Hal_Moore)
  • Herci hlavních rolí před natáčením absolvovali sezení o LARPu, přičemž nejúspěšnější byl Peter Dinklage. (Amarria)

Reklama

Reklama